Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
R! Pont olyan az unokahúgom lányban. Bátortalan, kicsit érzékeny, de nagyon jó kislány, nyugodt. Semmi hiszti, baba korában se volt sírós, dackorszak mondhatjuk, hogy semmi. Mondjuk kis lusta, mint a nagynénje, de nagyon okos is(szintén tőlem örökölte 😂). Nagyon nagy bajban lennék, ha valami rosszat kéne róla mondanom, mert egyszerűen nincs🤣 Egy barátnőm is szűz, ő is teljesen rendben van.
Hát, igen, először azért szorítok, hogy legyen már bennem gyerek, utána jöhet, hogy ne legyen skorpió. Szülinapomra például igazán meglephetne magával. 😁
A.
Kérdező! Sajnos, arról most lecsúsztunk☹️ Mondanám, hogy majd a következő, de nekem az már nem játszik. Örülök, ha egy összejön.
Most voltam az első vérvételen, szóval jelentem, hivatalosan is megkezdtem a vizsgálatokat😊
Kérdezte a laboros nő, hogy kisbabája lesz, ugye? A próféta szóljon belőle!😂 Mondtam, hogy remélem, de még nem tarok ott.
A.
Hű, nekem nagyon sok skorpió ismerősöm van és remekül kijövünk, de lehet, hogy csak egyformán nehéz a természetünk és ezért értjük meg egymást. :D
Mi a legjobb barátnőmmel néztünk kicsit össze, hogy az ő szülei mindketten skorpiók, ugye én is… a barátnőm ikrek, nekem mindkét szülőm az és mindkettőnknek van egy rák fiútestvére, akiket ráadásul ugyanúgy hívnak. 30 éve vagyunk legjobb barátnők. :D
Mi amúgy a márciust hagytuk ki a próbálkozással, nem a nyilasok miatt, semmi bajom velük, csak nem akartam, hogy karácsony körül szülessen. Nekem elég szívás a novemberi szülinap, december elején a névnapom, aztán mikulás, karácsony és utána csak a húsvétot várhattam. :P Mindig irigyeltem a nyári tesóm.
Örülök, hogy belevághattál a vizsgálatokba A! :)
Egy kalappal a márciusnak és a karácsonyi babáknak! :)
Meli
Szuper A! Veled örulok.😃
Én jelentem,ma megjött💪
I
I! Köszi 😀 Nem baj, legalább kezdődhet egy új, tiszta felvértezett ciklusod és szépen megterhesedsz😁
Én egyre inkább arra jövök rá, hogy ti olyan ügyesek vagytok, csak én vagyok ilyen körülményes. Szépen csináljátok a vizsgálatot hipp-hipp, én meg mindent elbaltázok. Szerintem mire a végére érek, lejár az eleje🤣
A.
A?? Mar megint negativ vagy,ne hisztizzeee máá,jo?
I
I! Azzal semmi baj nincs, elég ha a Hcg tesztem lesz egyszer végre pozitív 😜
Én nem értem, miért kéne annak örülnöm, ha elb@szok valamit. Mi abban az öröm? 🤷🏼♀️ Ez nem hiszti, az nem ilyen.
A.
Igen :DDD
Nem érdemes ezen rágódni A, az orvosod úgyis szól ha valami nem tökéletes ❤️
A férfi oldali dolgokat hogy zárjátok ki egyébként? 🫣 Ha lehetek ilyen indiszkrét , a partnered is elmegy kivizsgálásra?
Jó jó tudom nincs partnered de donor nélkül csak megoldod valahogy akkor valaki van 🫣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!