Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 1641/4811 anonim ***** válasza:
100%

R! Pont olyan az unokahúgom lányban. Bátortalan, kicsit érzékeny, de nagyon jó kislány, nyugodt. Semmi hiszti, baba korában se volt sírós, dackorszak mondhatjuk, hogy semmi. Mondjuk kis lusta, mint a nagynénje, de nagyon okos is(szintén tőlem örökölte 😂). Nagyon nagy bajban lennék, ha valami rosszat kéne róla mondanom, mert egyszerűen nincs🤣 Egy barátnőm is szűz, ő is teljesen rendben van.

Hát, igen, először azért szorítok, hogy legyen már bennem gyerek, utána jöhet, hogy ne legyen skorpió. Szülinapomra például igazán meglephetne magával. 😁

A.

2023. márc. 2. 22:45
 1642/4811 A kérdező kommentje:
Hu lányok most sokat segítettetek, a tesóm is oroszlán és én soha nem értettem hogy miért kell mindig a legjobbnak lennie, a legokosabbnak, a legügyesebbnek. És persze senki nem veheti fel a versenyt vele.. :D Komoly konfliktus forrást okoz a családban de most legalább értem miért :DD
2023. márc. 3. 09:14
 1643/4811 A kérdező kommentje:
Az én édesanyám is szűz és imádja mindenki őt.. nyugodt, okos, precíz és nagyon kedves mindenkivel. Egy szűz kislánnyal én is kiegyeznék :D
2023. márc. 3. 09:14
 1644/4811 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Sajnos, arról most lecsúsztunk☹️ Mondanám, hogy majd a következő, de nekem az már nem játszik. Örülök, ha egy összejön.

Most voltam az első vérvételen, szóval jelentem, hivatalosan is megkezdtem a vizsgálatokat😊

Kérdezte a laboros nő, hogy kisbabája lesz, ugye? A próféta szóljon belőle!😂 Mondtam, hogy remélem, de még nem tarok ott.

A.

2023. márc. 3. 10:03
 1645/4811 anonim ***** válasza:
100%

Hű, nekem nagyon sok skorpió ismerősöm van és remekül kijövünk, de lehet, hogy csak egyformán nehéz a természetünk és ezért értjük meg egymást. :D

Mi a legjobb barátnőmmel néztünk kicsit össze, hogy az ő szülei mindketten skorpiók, ugye én is… a barátnőm ikrek, nekem mindkét szülőm az és mindkettőnknek van egy rák fiútestvére, akiket ráadásul ugyanúgy hívnak. 30 éve vagyunk legjobb barátnők. :D

Mi amúgy a márciust hagytuk ki a próbálkozással, nem a nyilasok miatt, semmi bajom velük, csak nem akartam, hogy karácsony körül szülessen. Nekem elég szívás a novemberi szülinap, december elején a névnapom, aztán mikulás, karácsony és utána csak a húsvétot várhattam. :P Mindig irigyeltem a nyári tesóm.

Örülök, hogy belevághattál a vizsgálatokba A! :)

Egy kalappal a márciusnak és a karácsonyi babáknak! :)

Meli

2023. márc. 3. 11:57
 1646/4811 anonim ***** válasza:
100%

Szuper A! Veled örulok.😃

Én jelentem,ma megjött💪

I

2023. márc. 3. 12:42
 1647/4811 anonim ***** válasza:
100%

I! Köszi 😀 Nem baj, legalább kezdődhet egy új, tiszta felvértezett ciklusod és szépen megterhesedsz😁

Én egyre inkább arra jövök rá, hogy ti olyan ügyesek vagytok, csak én vagyok ilyen körülményes. Szépen csináljátok a vizsgálatot hipp-hipp, én meg mindent elbaltázok. Szerintem mire a végére érek, lejár az eleje🤣

A.

2023. márc. 3. 13:49
 1648/4811 anonim ***** válasza:

A?? Mar megint negativ vagy,ne hisztizzeee máá,jo?

I

2023. márc. 3. 13:56
 1649/4811 anonim ***** válasza:
100%

I! Azzal semmi baj nincs, elég ha a Hcg tesztem lesz egyszer végre pozitív 😜

Én nem értem, miért kéne annak örülnöm, ha elb@szok valamit. Mi abban az öröm? 🤷🏼‍♀️ Ez nem hiszti, az nem ilyen.

A.

2023. márc. 3. 14:23
 1650/4811 A kérdező kommentje:

Igen :DDD

Nem érdemes ezen rágódni A, az orvosod úgyis szól ha valami nem tökéletes ❤️

A férfi oldali dolgokat hogy zárjátok ki egyébként? 🫣 Ha lehetek ilyen indiszkrét , a partnered is elmegy kivizsgálásra?

Jó jó tudom nincs partnered de donor nélkül csak megoldod valahogy akkor valaki van 🫣

2023. márc. 3. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!