Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 1601/4808 A kérdező kommentje:

I ezt én is csináltam, kamasz korom óta voltak fertőzéseim és már mindent kipróbáltam, volt hogy teafaolajos tampont használtam, egyszerűen ha semmi nem segít muszáj kísérletezni :D

Vagy hatezer féle gyógyszert próbáltam de csak ez az egy segített .

Huha majd otthon megnézem , D meg E vitamin , folsav meg Omega 3 rémlik 🧐

Remélem hétvégén megérkezik amire vársz 🫣🤞🏻

2023. márc. 2. 10:17
 1602/4808 anonim ***** válasza:

Ezek a Vitaminok jók,rásegítenek tuti.Nekem is ezek vannak,csak benne vagy a Novafam kapszulaban mind.

Hát nem tudom...hasam görcsöl,elindulhatna már valami,olyan idegesítő🤷

I

2023. márc. 2. 10:21
 1603/4808 anonim ***** válasza:
100%

Á, amatőrök vagytok. Én eleve teafa olajos-joghurtos tampont toltam egy időben 😂 Az a baj, hogy 2 lehetőség van. Vagy nincs semmi tünetem, vagy olyan van, ami lehet fertőzés is, de lehet, pont felborult hüvelyflora, mert minden ki van írtva. Hát, így szaladgálhatnék hetente ellenőriztetni, de nincs kedvem. Egy ilyen baktérium-gomba-baktériumhiány körforgás után kiszálltam(akkor voltak tüneteim.) Azt mondtam, nem vagyok hajlandó semmit magamba dugdosni mostmár, mert ebbe csak belebolondulni lehet. Láss, csodát, lassan elmúlt minden tünet. (Persze a következő nődokis látogatásnál ismét új bacit fedezett fel🙄)

A.

2023. márc. 2. 10:49
 1604/4808 anonim ***** válasza:

A! Lehet a dokid ra van erre tênyleg kattanva....hat valami baci mindig van ott...az nem steril😅

Na de nezzetek mit talaltam nektek,ezt tornazom és iggen jooo...probaljatok ki😘nem link,csak foto,de ra lehet keresni.

I

2023. márc. 2. 10:57
 1605/4808 anonim ***** válasza:
100%
2023. márc. 2. 10:58
 1606/4808 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa egy nap a mai..A kliensem kérése egy pillangó volt,ami egy sziklat húz...Meg is hatodtam rajta...Mit mond ez el Nektek?

S ahogy beszelgettünk,elmondta hogy évekig meddő volt,endometriozissal...Meggyógyult..most uj parja van,s tervezik a babát.❤️Nem tudom miert irom,talán csak úgy jol esik..

I

2023. márc. 2. 12:16
 1607/4808 anonim ***** válasza:
100%

I! Az attól függ, ki értelmezi. Nekem például nem jót jelentene, mert nagyon nagy a szabadság igényem, amit a pillangó szimbolizálna. De mivel sziklát húz, olyan, mintha lenne rajta egy letehetelen teher, ami miatt nem lehet olyan szabad, mint szeretne. Ha jól belegondolok, magamra is varrathatnám, pont ezt érzem 😂

A.

2023. márc. 2. 12:49
 1608/4808 anonim ***** válasza:
Igen..ezert is kerdeztem..nezopont kerdese...en pozitivan latom.Egy döntést latok...ha vissza huzol is,jol vagyok,szarnyalok.I
2023. márc. 2. 13:14
 1609/4808 anonim ***** válasza:

A!...nem vagy véletlenül Vízöntő?😅

I

2023. márc. 2. 13:17
 1610/4808 anonim ***** válasza:
100%

#I! Nem talált, de az én jegyem is nagyon szabad jegy és szinte minden tökéletesen illik rám.

A.

2023. márc. 2. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!