Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Máris csajok,epp uton vagyok meloba,ott tesztelek.Reggel.jol bealudtam🤷🤷🤷
I
Na szoval..ahogy várható volt a 10 es teszt negativ.🤷
I
Huu de izgi.
I én is szedszedtem a digitális tesztet.
Egyszer decemberben akkor a predi pozitív volt már és gondoltam biztos pozitív lesz a clearblue is délutáni vizeletbol. Hát negatív lett. Olyasmi csíkok voltak mint neked szóval arra gondoltam csak korai volt a teszt meg ugye nem reggelibol csináltam és reméltem, hogy pozitívat jelent. Utána kiderült, hogy kémiai volt.
Aztán a januárit is szétszedtem miután lemerült az elem. Kicsit volt csak erősebb a csík és 1-2 hetet írt már.
Nem lehet sajnos tudni, hogy most erősödni fog e vagy épp eltűnőben van.
Nagyon várom a teszted és szurkolok! ❤️
V2
Ohh most látom a válaszod. Sajnálom I ☹️
V2
Köszi V2,de nem eltem magam bele semmibe,így nem is csalódtam.Szóval a bogyók kavarnak be..ha továbbra sem jön meg,el.kell mennem uh- ra nézze meg buliznak e a cisztáim🤦
I
I , pedig már annyira örültem neki mintha nekem lenne 🫣
Szerintem ez a diéta sokat fog segíteni ❤️
Amúgy nekem mondta a nőgyógyász mikor stimulált hogy késhet akàr heteket is az normális a bogyó után❤️
De mindenképpen beszélj orvossal mert a te esetedben lehet hogy másképp van
Az a vicc,hogy valahogy akkor is tudom ,hogy lesz..nemsokára,nem remélem,hanem tudom.Létezik ilyen?
I
I! Nagyon sajnálom ☹️
Kérdező! Veled mi újság? Azért próbálkoztok? Az nem lehet, hogy ebben a hónapban senkinek ne jöjjön össze! Mondjuk én még I-t se engedtem el, amíg nem jön meg!
Különben is I! Jut eszembe, szerintem veled álmodtam. Valami dokiknál voltunk és hőbörögtem, hogy nem igaz, hogy nekem semmilyen módszerrel nem sikerül. Te meg nyugtatgattál, hogy érzed, hogy most lesz sikeres.(Nekem.) Én meg hisztiztem, hogy te könnyen beszélsz, mert neked már sikerült 🤣( Azt nem tudom, hogy megvolt-e már a babád, vagy csak terhes voltál, de inkább az utóbbi. Az biztos, hogy nem volt hasad, szóval valahol az elején.)
Az kell még, hogy még éjszakánként is veled veszekedjek!😂
A.
A 😂😂
Hát ez nagyon aranyos ❤️ De szerintem te sem maradsz le sokáig a baba vonatról 🥰
Köszi a kérdést mi most nem próbálkozunk mert amúgy nincs normális peteérésem ahhoz szuri kell meg progeszteron elvileg 🫣
De én elvagyok, néha sírdogálok a babás videókon de akkor is nézem őket 😂😂
Amúgy meg nyaralni megyünk jövő héten pénteken ❤️
I szerintem jól érzed!
Szerintem is sikerülni fog , de ha te így érzed az még biztosabb 😍😍
Lehet hogy megéreztél valakit 🫣
Írtak fel neked gyógyszert egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!