Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 1531/4804 A kérdező kommentje:

I , min stresszelsz ? 😮 A jelenlegi helyzet visel meg?

R de jó! Örülök hogy édesanyád jobban van, remélem örül az unokának ❤️

Sikerül tartani a súlyodat vagy még az égvágytalanság még súlyvesztést okoz?

Szerintem meglepően okos a szervezetünk és önfenntartóbb mint gondolnánk, lehet hogy most erre van szüskége❤️

Kitartást, nézz jóbarátokat😁

Hát mi még vizsgálatokra megyünk márciusban úgyhogy még odébb van de elvileg akkor meg lesz minden és legkésőbb március végén megyek vissza konzira 😊

De hát ez attól is függ hogy a férjemnél mire jutnak 🫣Az ő eredményei sem tökéletesek.

Nekünk most nyugi van de nekem jól esik ❤️

A , remélem megtalálod valahol az aurae mediocritas-t az orvos véleménye és a sajàt megérzésed között ❤️

Hol tartasz a vizsgálatokban? 🫣

2023. febr. 27. 11:47
 1532/4804 A kérdező kommentje:

L!! Jaj de gyönyörű 😍😍😍❤️❤️

Örülök hogy jól vagytok, élvezd ki a terhességet! 😍

Azt hiszem az energiaszinted később sem fog helyreállni de szerintem nem fog zavarni ❤️🫣

2023. febr. 27. 11:49
 1533/4804 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Az orvos véleménye nem a megérzésemmel ütközik. A megérzésemre nem hallgatok, mert az csak azt mondja, úgyse lesz soha sehogy gyerekem. A sors kezéről van szó 🙄 Tudjátok, hogy elég speciális a helyzetem, nyilván itt részletekbe nem megyek bele, de az a lényeg, hogy folyamatosan olyan jelek érkeznek, hogy nem kéne próbálkoznom. Mint valami katasztrófa vígjáték. Megpróbálom átültetni "hagyományos próbálkozásba" és írok példát, hogy értsétek, milyen szintű. Képzeld azt, hogy tudod, hogy van ovud, mikor van, minden adott a próbalkozáshoz. Csakhogy éppen akkor te és a párod sehogy nem tudtok egy időben egy helyen lenni valami miatt. Nem kis szervezés árán végül mégis sikerül elérni, de közben folyamatosan akadályokba ütközöl. És akkor, amikor végre ott vagytok, minden adott a légyotthoz, hopp, a semmiből leesik egy óvszer az ember szerszámára😂 Persze, nem ez történik, csak kb.ennyire lehetetlen. Ha hónapról hónapra így jársz, előbb -utóbb csak elkezdesz gyanakodni, hogy basszus, ennyi véletlen nincs, nem? Lehet, hogy még nem tudom miért, de nem ez az én utam, nem szabad erőltetnem.

A vizsgálatokkal még sehogy nem állok, a héten kezdem.

L! Nagyon cuki a babád😘 Örülök, hogy jelentkeztél.

A.

2023. febr. 27. 13:33
 1534/4804 anonim ***** válasza:
100%

L! Ezt megkönnyeztem...olyan cuki❤️köszönjük hogy küldted🤗

Kérdező,igen...olyan sok minden volt most...a diagnózisom sem lett ugye rózsás,ezen volt mit stresszelnem,sokkoló volt.Ezért gondolom,hogy ez miatt késik,vagy a hirtelen sok vitamin,ami ugye arra hivatott,hogy egyensúlyba rázza a hormonjaimat ..bármi lehet,de nem baba sajnos.

I

2023. febr. 27. 15:57
 1535/4804 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező. Sajnálom. De lehet, hogy most ezáltal kicsit "megnyugszol" és nem is olyan soká érkezni fog az a bébi ❤️ mínusz 5 kg-nál tartok. Annyira nem bánom ám😂 van miből fogynom, úgy hogy ezen nem izgulok. Ha lemenne még 10 lehet akkor lennék bomba 😂 szerintem igy a 2-3.ik trimeszterben a tripláját szedem majd fel annak amit leadtam 😂

A és I.... Nagyon sajnálom amin keresztül mentek. Szerintem A.. Nem olyan rossz irány az a Lombik... Az élet úgy is mindig azt az utat teszi elénk, amire jelenleg szükségünk van. ❤️

L- nagyon örülök nektek ❤️ csodababóca 😍 És hogy repül az idő.. Hihetetlen. Remélem csütörtökön nekem is lesz már valami szupi ultrahang képem. Bár a dokim ultrahang gépe szerintem majdnem olyan öreg mint a dokim... Úgy hogy nem fűzök hozzá sok reményt 😂😂😂

R

2023. febr. 28. 00:36
 1536/4804 A kérdező kommentje:
R azért ha sikerül lencsevégre keríteni a kis hercegnőt, had csodáljuk meg ❤️😍😍
2023. febr. 28. 07:43
 1537/4804 anonim ***** válasza:
100%

Csajok...hogy is kezdjem...csinaltam egy clearbluet...negativat mutat,mondom szetszedem..mert a hülyeseg ma.viragzik nalam teljesen...s ket tesztcsik van benne...rajta ket vonallal.Az egyik gondolom a control az erős- a masik halvany,de jol lathato vilagoskek...Van itt közülünk még egy ilyen " elvetemült" aki szétszedte,s ugyanez volt?😂🤦

I

2023. febr. 28. 13:24
 1538/4804 anonim ***** válasza:
100%

Nem fotóztad le esetleg? :) Én anno szedtem szét digitális clearblue-t, mert hibás volt és gondoltam megnézem mi lehetett a gáz… hát a kontoll csíkig se szívta fel a pisit. Na mindegy. 😅 Nem tudom mennyire érzékeny, hogy milyen halvány csíkot érzékel már pozitívnak.

Meli

2023. febr. 28. 13:37
 1539/4804 anonim ***** válasza:
100%

Épp videot nezek hozzá...akinek ilyen volt az kb.a 9 dpon volt..negativat irt.aztan a 12 dpon pedig mar pozit.Ahh..nem tudom mi ez,valami azt sugta szedjem szét😂bár fura nekem ez az egêsz..negatívnak veszem.Inkább nem.álltatom magam.

I

2023. febr. 28. 13:46
 1540/4804 anonim ***** válasza:
2023. febr. 28. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!