Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 1521/4804 anonim ***** válasza:
100%

Á, nem értitek. Ha mondjuk nem vagyok átjárható, akkor nem próbálkoznék fölöslegesen, egyértelmű. De tegye fel a kezét, aki szívesen menne lombikra, ha anélkül is lehet gyereke? Azért ez nem olyan, hogy hobbiból elugrom. Nagyon sok hátránya is van. A petesejt-készletem meg nem kifogyhatatlan már az én koromban. Ennyi idősen a sikeres lombikra kb.1%esélyem van, ha egyébként minden rendben van, vagy, ami nincs azt kezelik, akkor normális úton valamennyivel több. A lombik egy durva hormonális beavatkozás, aminek hátrányai is vannak! Jelenleg a hormonrendszerem rendben van, de ha a lombik során elpufogtatjuk a petesejteimet és felborítják a hormonrendszerem, ami a beavatkozás szükségszerű velejárója, de a lombik nem sikerül, akkor spontán teherbeesésre már semmi esélyem nem marad. A másik, hogy nem szeretném növelni az iker terhesség esélyét, mert egyedül örülök, ha egy gyereket el tudok tartani. Szóval nagyon nem olyan egyszerű, mint gondoljátok. Remélem, mire ennyi idősek lesztek, mint én, már mindenkinek annyi gyereke lesz, amennyit akart. Lehet, hogy 10évvel ezelőtt én is máshogy gondolkodtam volna, de innen kicsit más perspektíva.

A.

2023. febr. 23. 18:41
 1522/4804 anonim ***** válasza:
100%

A én teljesen megértelek. Szerintem is ragaszkodj a lombik előtt ahhoz, hogy téged kivizsgaljanak.

Az viszont nagyon jó, hogy férj nélkül nem mondtak, hogy nem foglalkoznak veled. Ugye ez volt a félelmed amit többször említettel.

Végülis akkor milyen vizsgálatokban egyeztetek meg?

Ha nem vagyok indeszkret akkor, hogy érted hogy neked nem olyan élvezetes a próbálkozás mint másoknak? Lehet, hogy már írtad csak elsiklottam felette.

V2

2023. febr. 23. 20:19
 1523/4804 anonim ***** válasza:
100%

#V2! Igen, valamennyire foglalkoznak. Mondjuk, ha lombikra kerülne a sor, nem tudom, mi lesz, de legalább pár vizsgálatig eljutok.

Hát, ugye én most nagyon cukor problémára gyanakszom, így IR-t mindenképpen akartam, de azt nem ikszelte be. Volt egy hormonpanelem, azt elfogadta, nem kért újat, azt mondta, az teljesen jó, csak nagy labort, meg ilyeneket kért. Biztos az se kell a lombikhoz😂 Szóval, kértem azt is. Aztán elküldött valami méhtükrözésre, amit állítólag altatásban csinálnak. Akkor jött szóba az átjárhatósági, amit meg ugye nem. Mondta, jó, akkor ad oda is. Na, itt vérszemet kaptam, hogy nem lehet-e össze vonni a kettőt. (Mert ugye az előbbinél altatnak, gondoltam, ne fájjon az utóbbi 😂) De nem jött be, mert túl kapzsi voltam. Visszavette a tükrözést, mert csak az egyik kell. Akkor kérdeztem, hogyha mégis lombik lesz a vége, nem fog-e hiányozni, de azt mondta, nem, az átjárhatóságit is elfogadják.(Itt elvesztettem a fonalat, de nem feszítettem tovább a húrt 🤣) Van még mammográfiára, meg ilyen kenetes hülyeségek, ami a dokimnak úgyis a hobbija. Szóval fogalmam sincs minek, hát annyiszor vesznek, ahányszor beteszem a lábam és mindig találnak is valamit 😕

Hát, mert nincs párom. Szóval nálam nem úgy megy, hogy boldogan szexelgetek, ha lesz belőle gyerek, ha nem.

A.

2023. febr. 23. 21:11
 1524/4804 anonim ***** válasza:
100%

A! Nem arról van szó,hogy nem értjük...Én arra értettem,hogy eddig mindig azt mondtad,veled nem fognak foglalkozni,mert nincs parod...s lám mégis.A többi érved ésszerű...❤️

I

2023. febr. 24. 12:02
 1525/4804 A kérdező kommentje:

Én örülök neki hogy mindenki elindult az úton ❤️

Hogy vannak a kismamáink? Mit éreztek? 😍

R édesanyád jobban van?

2023. febr. 27. 07:50
 1526/4804 anonim ***** válasza:
100%

Hellou...nekem késik,tesztem termeszetesen negatív.Gondolom a stressz miatt nem jön,vagy a bogyók okoznak átmeneti zűrt,de nem aggódom🙃🙃

I

2023. febr. 27. 09:55
 1527/4804 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok 🤗🥰

Kérdező, köszönöm szépen a kérdést. Sokkal jobban van. Gyógyszereket szet. Reméljük mostmár minden rendben lesz. 🥰

15.ik hétbe léptem...kb 1 hete citromos vízen élek. Ez az egy dolog ami segít a hányingeremen. :D Azóta mióta iszom nem volt baleset. 😂 Napi 3 liter simán lecsúszik. Bár az étvágytalansággal még mindig küzdök 🤮😂 Egyre többször érzem a kisasszonyt ficánkolni. Főleg esténként. Csütörtökön megyek dokihoz. Bár előre látom, hogy az ultrahangot végigszunyókálja a kismókus, hogy még véletlenül se lássuk őt aktívkodni 😂🥰❤️ Egyre jobban élvezem a terhességet, bár nagyon rossz már most itthon egyedül. 😒 Ha párom itthon van tök jó, mindig feltaláljuk magunkat. Na de ha dolgozik, nekem semmi energiam egyedül semmihez. 🙂 Reméljük kicsit összeszedem magam, ahogy kijönnek a jóidők. 😂 Mert ha ez lesz augusztusig én begolyózok, de tényleg 🙂

Remélem jól vagytok.

Mikor kezdtek újabb próbálkozásba? 💗

(R)

2023. febr. 27. 11:00
 1528/4804 anonim ***** válasza:
100%

I! Késik? Ennyire szétcsúsztunk?😮 Nekem még csak most jönne az ovum.

R! Örülök, hogy jól van anyukád, meg ti is. Repül az idő, már mindjárt a felénél vagy 😁

Én már nem csak azt nem tudom, mikor próbálkozom, de lassan azt se, hogy hogy😂 Lehet, hogy mégis a lombik lesz a megoldás. A jelenlegi rendszer becsődölni látszik. Folyamatosan kapom a jeleket, hogy ne, ne erőltessem, de én csak erőltetem. Nem jó ez így ☹️

L! Hova tűntél? Mi van veletek?

A.

2023. febr. 27. 11:09
 1529/4804 anonim ***** válasza:
100%

R! Nagyon örülök ,hogy anyukád jobban van,s hogy Ti is rendben vagytok,végre jó hírek❤️

A! Igen valahogy elcsúszik nekem ez a hónap...mult hóban is késett 2 napot,ezért jön ki így.Talán...majd az élet úgy oldja nálad,hogy a lombik lesz az út🤗

I

2023. febr. 27. 11:37
 1530/4804 anonim ***** válasza:
100%

Juj csajok, én nagyon lemaradtam bocsi😅

A! - Remélem mostmár jól fog alakulni nálad is minden, a kezedbe vetted az ügyet, hajrá és ne hagyd magad a dokikkal szemben!

I! - Milyen gyógyszereket szedsz most? Biztos írtad, de aranyhal vagyok manapság. 😅

Kérdező, köszönöm én is minden rendben, el se hiszem már 19. hétben vagyunk, jövő héten 2. genetika van🥰

17-én voltunk 4D babamozin a kisfiam már most tiszta apja😅 Már 2 hete a férjem is érzi a kis rúgásait, nagyon aktív babóca. 🥰 Hálisten rosszulléteim nincsenek, szuperül érzem magam, inkább az energiám az ami továbbra se a régi. 😅

Küldök nektek egy mosolygyáras fotót szeretettel🥰 Itt volt 16+6 napos nagyfiú💙

[link]

L

2023. febr. 27. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!