Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
R! Szuper! Gratulálok!😍
És a szívecskék a Kérdező nevében ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
A.
Sziasztok,
Megvolt a konzi mindent beszéltünk természetesen kezdhetünk előről mindent és az összes hormon stb. vizsgálatot meg kell ismételni mert valamiért nem jó a 4 hónappal ezelőtti :D Kész vagyok amúgy ez az időhúzás... na mindegy még kiírtak a férjemnek is pár vizsgálatot, stb a léényeeeg I! képzeld azt mondta a doki nekem is pcos-snek tűnik a petefészkem :D De most majd megyek belgyógyászhoz is úgyhogy minden kiderül! Nekünk így a következő hónap is ugrik.. nem baj legalább elengedem egy kicsit, most jobb hogy nem görcsölök rá :D
A már csak te vagy hátra, írj ha voltál!! :)
Kérdező! Ezek szerint nekem se fogják elfogadni a hormonpanelt. Az azért baj, mert azzal kezdik és az ehaviról pont lecsúsztam. Ma van a 3.napom és csütörtökön megyek konzultációra. Igazold légyszi I-nek, hogy lássa csak, tényleg lúzer vagyok mindig😂
Én már úgy elengedtem, hogy nincs is kedvem újra kezdeni. Nem is tudom, mikor fogom.
A.
😃😃A! Igazolást elfogadom,de csak fél szemmel nézek oda,ennél több bizonyíték kell,sajnálom.
Kérdező,ennek itt nem örülünk,de legalább úgy látszik kiderül mi is az akadàly...ehh...pedig Tőled vêgképp jó hírekre számítottam,nemár🙁😏
I
Sajnálom A de nem engedélyezett a letargia !
Veled minden rendben lesz ❤️🙄
Én most jól fogadtam ezt I! Nem vagyok lesújtva sőt azt kell mondanom hogy ez a hónap nagyon jót tett az idegrendszeremnek és nem sajnálok tőle mégegyet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!