Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 1461/4790 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nincs más szögből. Nemsikerült felébreszteni. Úgy aludt mint a bunda 😂😂😂 csak így sikerült 😂 nagyon kíváncsi vagyok már. :D V2 minden rendbe lesz ne aggódj ❤️

R

2023. febr. 13. 16:34
 1462/4790 anonim ***** válasza:
100%

I! Én már rég félcédulás vagyok!😉

R! Én ebben nagyon rossz vagyok, annyit látok, hogy jobban hasonlít gyerekre, mint bármi másra.🤷🏼‍♀️Mit szeretnél jobban?

A.

2023. febr. 13. 16:44
 1463/4790 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nekem mindegy. De tényleg 🤗

Csak annyira abban a hitben vagyok, hogy nem lehet kisfiú hisz én kislányt éreztem és mindenkivel összevesztem, hogy higyjenek nekem lányom lesz. 😂😂😂 Aztán most ha kiderül, hogy kistökös, akkor végleg csalódok a női megérzéseimben 😂 Viszont a fiúcskának is örülni fogok hihetetlenül. Csak már előre rosszul vagyok a dumáktól, hogy "mi megmondtuk, hogy fiú" 😂😄 persze mindenki lányt tippelt 😄😄😄

A tüneteim is "lányosak". Hányinger, émelygés, hányás, szagundor, édeset kívánok meg gyümölcsöt. Bár ezekre nem lehet alapozni 😄😄

(R)

2023. febr. 13. 17:22
 1464/4790 A kérdező kommentje:

R!! de gyönyörű kisbaba :))))

Én sem vagyok jó ezekben sajnos, de nagyon örülök hogy minden rendben veletek!

Lassan középidősek lesznek a kismamáink lányok :DD De izgiii

2023. febr. 13. 17:41
 1465/4790 anonim ***** válasza:
100%

R! Nekünk kis kukis, de alulról a popóról nincs fotód amikor a combcsontot mérték? Azon látszódik nálunk a kukaca🫣😅

Kérdező, ne is mond már a 17. hétben vagyunk, március 7 a második genetika, de még olyan messzinek érződik, két hete pedig elkezdtem érezni az apró mozgásait a kisbabámnak🥰

Pénteken megyünk babamozizni, kíváncsi leszek🥰🥰

L

2023. febr. 14. 13:02
 1466/4790 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező veled mizujs ?

Gratulálok a babához akinek sikerült

Én terhes voltam majd nem 6 hetes spontán vetélés lett sajna

(E)

2023. febr. 14. 16:52
 1467/4790 A kérdező kommentje:

L juuj de joo 😍😍 alig várom én is 😁

E annyira sajnálom :((( mi történt? Mondtak valamit? Kivizsgálnak?

Velem minden oké én élvezem a próbálkozásmentes napokat 🙄 Végre nem kell aggódni, 20.-án pedig az orvoshoz megyek a meddőségibe 😍

2023. febr. 14. 20:02
 1468/4790 anonim ***** válasza:

E vagyok nem tudom üres maradt a petezsak

Aztán durván ömlött a vér de nem birtak műteni túl vékony a méh ennyit mondtak. Én nem tudom mitől lehet ez

Meg hogy lehet tovább próbálkozni

2023. febr. 14. 20:16
 1469/4790 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok. Nagyon fel vagyok háborodva. Hogy mondhat egy védőnő olyat hogy nem írja még meg a terhes gondozási kiskönyvet mert még csak 6+1 hetes terhes vagyok. Múltkor is meg írta és el vetélt a kismama. Sajnos. Hihetetlen. Jó hogy ilyen pozitívan áll hozzá. 😡 SZ
2023. febr. 15. 11:06
 1470/4790 A kérdező kommentje:

Hát sokat gondolkodtam mit lehet ezekre írni E és SZ de nem teszek úgy mintha tudnám ezekre hogyan kell reagálni; mindkettőt mélységesen sajnálom❤️

Erőt é kitartást E ! ❤️

I veled most mi a helyzet?

2023. febr. 15. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!