Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Jaj igen...az e havi észrevételem..Amiota tudom a diagnózist,egyáltalán nem gondoltam a babara.Valahogy elfogadtam,hogy nem lesz most egy darabig...és olyan fura nyugalom van bennem...Bármilyen hülyén is hangzik..Talàn tényleg elengedtem.
I
I ez az a pont amihez minden rastesszelonek el kell jutni. Innen már nincs messze ❤️ Kérdezo ezt neked is üzenem. ❤️
V2
Kérdező! Ne is mondd, már tiszta pánikban vagyok 😂
Szerintem úgy kezdődik, hogy elhajtanak, mert nem oda tartozom😕 Na, mindegy, már annak örülni fogok, ha sikerül ajtón belülre kerülnöm.
A.
A!!! No..mivan már..izgulunk🧐🧐
I
De cukik vagytok!🤗Most végeztem. Hát, nem ez volt életem élménye 😂 Teljesen hülyének nézett. Gondolom, megállapította, hogy öreg vagyok és egyedülálló és közölte, hogy, tehát lombik lesz donor spermával. Hiába magyaráztam, hogy első körben annál eggyel hagyományosabb módszerrel is próbálkoznék, meg se hallotta 🙄 Ebből adódóan kiírt minden olyan vizsgálatot, amit nem akartam és egy olyat se, amit akartam😂 Mert pl.őt nem érdekli a petevezetőm, az nem kell a lombikhoz. Akkor még 1x nekifutottam, hogy tegyük fel, én megoldom a közreműködése nélkül ezt a gyerekgyártást, amennyiben hozzásegít ahhoz az információhoz, hogy női ivarszerveimet tekintve erre alkalmas vagyok-e🤣 Amennyiben nem, akkor a B tervet, vagyis a lombikot léptetjük érvénybe. Nem nagyon tetszett neki, szerintem teljesen összezavartam, de végül kompromisszumot kötöttünk a vizsgálatok terén.(Nem jártam jól, de legalább már magamat szidhatom.)
A.
Szoval vêgeredmémyben lesz babáááád..ezaazzzz..hurrááá.❤️❤️❤️❤️❤️
Nem tudom miert álltál le vitázni a dokival,ne szórakozz az idegeinkkel😂😂😂
I
I! Dehogy! Még sehol se tartok. Mert ha lehet, kihagynám a lombikot. Amilyen lúzer vagyok, abból hatos ikrek lennének🤣
A hagyományosabb módszert meg azért hagynám, ha fölösleges, mert nekem nem olyan élvezetes, mint egyeseknek...
A.
Kérdező??? Hol vagy??? Látod mit művel megint A??? Én ezt nem.birom idegileg..Nimcs semmilyen akadálya a bébinek..nem kell hivatalosan hogy párja legyen,férje.S erre mitcsinaaal ez nekünk???? Habozik....én meg habzok!!😤😤😤
Innom kell valamit....I
😂😂 Rosszabbak vagytok mint egy ltin-amerikai szappanopera :DD ❤️❤️
A én örülök neki !! Bár fura hogy a vizsgálatokon alkudozol 😂
Mikor kezdődnek a vizsgálatok és mennyi idő lesz?
I te hogy állsz a diétával ? 🙄
Én szombaton megyek hormonpanelre 😍 A férjemnek már csak 1 vizsgálat van hátra ma ügyesen letudott 2-t. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!