Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Lányok,ma vegre megjött a mehpempő kapszulám
kalandosan ért ide,nem ezt rendeltem,de valamiert ez az egy maradt raktàron és állítólag sokkal erosebb mimt az itteniek.Ez egy jel😃Magyar termek,képzeljétek, húú de örülok...S utána olvastam,nagyon jók a visszajelzêsek.
I
Kedves I,
Én csak követem a történeteket, nagyon ritkán szólok csak hozzá de most elmondom a véleményem ha nem bánod🙂🙈
Tesomék 6 hónap próbálkozás után, kezdték el szedni pont ugyan ezt, Novafam méhpempő. Két hónap szedés után meghozta nekik a sikert!! Bátyám 1 hónapot, sogórnőm 2 hónapot szedte. Én is éppen ma rendeltem meg. (Ezt meg én veszem égi jelnek😆 ma rendeltem és pont erről van itt szó? Hmmm).
Szóval alig várom, hogy itt legyen és elkezdhessem szedni :D
Már eddig is meg akartam rendelni, de kivártam hogy ez a hónap sikeres lesz-e vagy sem, (mivel elég borsos ára van) …. de sajnos nem lett.
Úgyhogy szerintem jobbat nem is kaphattál volna, 🙂 én nagyon bízom most benne, és nagyon pozitívan állok hozzá, hogy ez segít majd a siker meghozásához nálad is 🙏.
Persze, tisztában vagyok vele, hogy lehet amúgy is teherbe esett volna a szedése nélkül, de tényleg bízom benne hogy ez a méhpempő kapszula is közrejátszott a siker érdekében. Szurkolok nektek kérdező, A, I és a többieknek nagyon, a kismamáinknak meg nagyon sok egészséget 🙏
Dodo
Kedves Dodo! Köszönöm a hozzászólást,s hogy megosztottad velünk a pozitív tapasztalatot a csalàdból.Hála érte,ez most sok erőt ad❤️
Kérdezőő!..A!..mit szóltok...adtok neki Ti is egy esélyt?
I
Ugyan, igazán szívesen. Remélem ez meghozza mindkettőnknek a csodát 🙏☺️
Dodo
Nyílván, te vagy a következő kismama de aztán utolérünk A-val téged :DD
❤️❤️
Dodó! Köszönjük a hozzászólást. Akkor mostmár neked is drukkolok 😁
I! Én inkább előbb kikísérletezem rajtad😂 Na jó, igazából én most nagyon átadom magam a meddőséginek. Először szeretném tudni, mi bajom van és azt célzatosan kezelni, mielőtt összevásárolok mindent. Elég volt a kudarcokból😤
A.
Ti összefogtatok ellenem? Nem úgy volt,hogy velem vagy Kérdező?😃😃viccelek...
A!...hàt ez szép...másra nem is számítottam...biztosan azt várod,hogy zümmögni kezdjek tőle,s te sikítva fogsz vihogni😂
I
I! Remélem, zümmögni nem fogsz, mivel allergiás vagyok a méhméregre, tőled meg ugye minden kitelik😉
A.
Ó, Dodo!
Nagyon nagyon szurkolunk neked is és bízunk benne hogy sikerül!
I vetélytársad akadt a következő kismama címére :D
❤️
Remélem döntetlen lesz ❤️😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!