Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
I!Nem akarok magamtól. Én csak aludni akarok😤
A.
Kérdező...làtod? A! Már megint kezdi...engem utánoz a depiben...légyszives mond mar meg neki,hogy hagyja abba,és egyébként is most en vagyok a rangidős depresszios🤣
I
I! Nem igaz! Te utánozol! Én már rég elkezdtem!
A.
A! De...én kezdtem el múlt héten,én irtam le előbb..szóval enyim!Múlt hónapban voltál soron,ugyhogy hagyjál kibontakozni.
I
I! Dehogy, én kezdetektől soron vagyok! Nem szóltam, hogy végeztem! Te jöttél bele!
A.
A! Nem,most én jövök...nekem is kell ilyen,és hàt nekem most papirom is van róla! Úgyhogy!Majd ha te is papiros leszel,akkor majd ideengedlek!
I
Sziasztok csajok. Csütörtökön voltam dokinál. Csinált ultrahangot. Meg ugye a genetikai vizsgálatot, amiről a héten kéne kapnom eredményt.
Mióta teherbe estem azóta kiscsajt érzek. Na de ma megnéztem az ultrahangról a videót. És mintha kukacot látnák 😂😂
Szerintetek is kukis?
(R)
🤣🤣🤣R!...fogalmam sincs,de hogy nagyon cuki,az már most biztos❤️
I
Szerintem kislány. Nincs más szögből képed? :)
Kérdező: kifejezett ünneplést nem tartottunk. Az volt a nagy ünnep, hogy nem szomorúan jöttem ki az orvostól ❤️ Azért a szivhangért még kicsit izgulok.
V2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!