Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
I! Hát, igen, és elég baj, mert épp villamoson ülök 😂
Mondanám, hogy a zéró szex válik be, de elég hiteltelen lenne tőlem így apácáként rendszeres + nőgyógyászati leletekkel😕 Szóval a legjobb tanács, amit adhatok, hogy mindenki mindenki pont ellenkezőleg csináljon mindent, mint én 🤣
A.
😅köszönöm csajok...mára jobb a helyzet..csináltam cickafark teábol ülőfürdőt...rögtön hatott..Na ezt is beleirhatom az életrajzomba.Ez is pipa😏
Kérdező Ti ebben a hónapban nem is próbalkoztok?
I
I, örülök neki azt hittem az csak felfázásra jó de legközelebb én is kipróbálom!:)
Mi sajnos nem tudunk de a köviben sem úgyhogy most szünetelünk, de őszintén szólva nem is hiányzik mert még nem tette túl a testem magát ezen a hycosyn 🫣🫣
Kérdező,miért nem? Az orvos mondta,hogy nem ajánlott közvetlem hycosy utan? Nagyon sajnalom,hogy ennyire megviselt😔
I
A paraszt aki megvizsgált igen :D inkább az mint orvos 🥲
De őszintén szólva jót tesz nekünk ha elengedjük egy kicsit a dolgot már kb csak akkor voltunk együtt ha eljött az ovu.
El kell engednem egy kicsit jobban ezt a témát 🫣
I te hányadik dpon vagy?
SZ nyugi minden rendben lesz, ha nagyon izgulsz csinàlj teszteket (?) én legalábbis ezt tenném 🫣
Sz.- Szerencsés vagy, nekem eleje óta nincs étvágyam, és semmire sincs gusztusom. 😂 Mostanában meg ha nagy nehezen eszek is valamit, rögtön el kap a hányinger utána. 😂 -4 kg nál tartok december óta.
Amúgy tesztelgess, engem míg nem jutottam orvoshoz nagyon megnyugtatott, hogy erősödik a csíkocskám. 🥰
Holnap genetikai 😊🤗
(R)
Kérdező...fogalmam sincs...talàn a 2.? Vasarnap adtam be a szurit.de ki tudja mikor repedt meg...
Igen,lehet jót is tesz nektek ez most..kicsit lazítotok a gyeplőn.❤️
I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!