Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Kérdező! Hát tegnap írtam, nem emlékszel?😂
Azon kívül még csomó rosszat. Pl.hüvelygyulladásom van. Vett kenetet, gondolom szokás szerint lesz valami fertőzés. Mikor nem? Képzelem, mi lenne, ha még szexelnék is🤣 Én már komolyan nem értem, szerintem ember nincs, aki jobban figyel a higéniára ilyen szempontból, de még 1x nem volt negatív leletem szerintem. Aztán azt se értette, hogy kaptam időpontot a meddőségibe, amikor onnan mindenkit el szoktak zavarni, mert nem oda tartozom. Mind1, majd meglátjuk, mi lesz, az időpontomra már elmegyek. Na, ilyesmiket. De a legnagyobb gondom a tüszőprobléma volt.
A.
Sziasztok.ne nevessetek ki de nem tudok aludni. Pedig csak az 5 hétben járok. Pedig én aztán annyit aludtam eddig hogy ahogy szokták mondani a törököt is kialszom a várból. Gondolom a hormonok. Illetve a munka miatt aggódok mert mint ahogyan írtam
Nagyon sokat kell emelni amit most nem fogok mert le tojom. Már bocsánat. SZ
SZ!
Az elején nálam ugyan ez volt, keltem 5kor mert éhes voltam😅😂 Igaz utána délután bepótoltam, ami azóta is nálam nagy hobbi marad, de ennyi tünettel megúszom. Holnap betöltjük a 15. hetet, olyan izgalmas🥰Jelenleg meg azért nem tudok aludni mert 3 óránként kelek pisilni😅😅
L
Lányok tovàbbra is figyelek,de egyszerűen nem jutok ide😒
Kérdező..istenem.ez szörnyű lehetett.Büszkék vagyunk Rád❤️❤️S ha átjárható,akkor megnyugodhatsz,ez már nem lehet akadály.Viszont azt olvastam,ha átjárható,akkor nem fájdalmas...s mégis? Most aztan beijedtem,de en is tervezem marciusban😱
A!..igyekszem nem lekêsni,ma veszem be az utolso dilibogyót...olyan mintha ki akarna szakadni a jobb petefêszkem,de jól behuztam a nadragom,az benn tartja🤔Délutan Uh- ra megyek..
R! Anyukad hogy van? S remêlem.Veletek is minden rendben😘
Többieknek megy a drukk,illetve friss Kismamának kitartást és pihenést....
I
A, azt hittem valami más történt, a doki kifolyatta a memóriámat is tegnap.
Én remélem hogy kiderül mi a baj, nekem mindig volt valami fertőzésem egyébként, és mikor elmentem meddőségibe akkor javasolta az orvos hogy szedjek 3 hónapig minden ciklusban canesflort mert csak abban az egy gyógyszerben van olyan hüvelyflóra ami nálam hiányzott. De nekem inkább ilyen fertőzés szerű tüneteim voltak, sosem volt hígabb folyásom mindig összeállt, égő érzés volt szóval nem gomba de valami arra hasonlító állapot, és évekig.. mostmár végre elmúlt bár 4 hónap kezelés keleti hozzá, de hozzáteszem hogy már az első hónapban fellélegeztem :)
De ha nem ilyesmi hanem belül gyulladt valami akkor persze ( meg egyébként sem) biztos hogy ez lehet neked is, de tippelgetek.
Egyébként ezek a fertőzések utalhatnak más általános betegségre vagy immunhiányos állapotra, azt pedig hidd el megtalálják a meddőségiben! :)
Kösz, I, nagyon jól esett.. hát én sem értem, bár őszintén szólva akkora paraszt volt az orvos hogy nem tudom higgyek-e neki , lehet volt ám ott mindkét oldalon amit kimosott a kontraszt anyag, legalábbis ezzel nyugodtatom magam mert tényleg kiabáltam annyira fájt..
Igen tudom milyen érzés, én is érzem minden hónapban de az első.. az durva volt:D Akkor 3 domináns tüszőm volt, most tuti nem maradtok le I :D
R, tényleg édesanyád hogy érzi magát?
Alig várom hogy kismama legyek de őszinte leszek veletek.. én még mindig a fájdalom hatása alatt vagyok és most kicsit visszavettem a tempóból mert realizáltam hogy az a gyerek kis is akar majd jönni :DD És ha ez így fog fájni vagy még jobban én meghalok :DDD
Kérdező ezt meg olvasni is szörnyű :( nagyon sajnálom.
A szulesrol, még annyit, hogy a férjem velem volt órákig és azt hitte haldoklom. Nekem olyan fájdalmaim voltak, hogy nem emlékszem. És a hangsúly itt azon van, hogy nem emlékszem 😁😁😁 Tudom, hogy nagyon béna de vigasztalás akart volna lenni.
Nekem ugye második szülés lesz és azt tudom, hogy be vagyok Sz*rva. De az emlékek szerintem csak a sejtjeimben raktarozodtak.
V2
V2, köszönöm majd elfelejtem :D Persze a babás videókat továbbra is nézem, szóval nem riaszt el a dolog:D
Hát el is hiszem, egyszerűen borzalmas lehet , édesanyám mindig azt mesélte hogy benne az tartotta a lelket hogy bjelegindlt hogy a szülőcsatornán sem fájdalommentes áthaladni. Hát én őszintén megmondom hogy nem vagyok biztos benne hogy én ennyire erős leszek :D
V2 lehet egyébként hogy a második könnyebb lesz, édesanyámnak könnyebb volt!
SZ! Nekem 5+6 naposan csak petezsák+szikhólyag volt, 7+6 naposan hívtak vissza akkor már embrió volt szívhanggal. :)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!