Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Na, pont ez a problémám. A 12.vagy 13.napon szokott lenni a legerősebb az ovutesztem. Sose +, csak majdnem egyforma lesz, de ez különösebben nem érdekel, mert akkor is így volt, amikor uh., hormonpanel igazolta, hogy volt ovu rendesen.
Múlt hónapban ugye jól lekéstem, mert 10.nap este volt a legerősebb és éreztem is, hogy korábban van, illetve korábban is jött meg utána, tehát stimmelt.
Na, most viszont szintén érzem, ha még nem is ovu, de közel ovuhoz vagyok. Tesztem már nem volt, mert ugye ebben a hónapban nem is próbálkozom. Szóval az alapján nem tudom, hol tarthatok, de annyira nem lehet most későn, hogy még ne kellett volna látszódnia dominánsnak😥 Ez a 10.napom egyébként. Kínomban vettem is gyorsan egy doboz tesztet, mindjárt megnézem, hátha okosabb leszek egy fokkal.
I! PCO-val még nem riogatott, illetve egyelőre újabb műtétre sincs szükségem. Aztán itt véget is értek a jó hírek 😕
A.
Na, megcsináltam. Sajnos, nem hómező. Halvány még, de van csík. Ez nálam azt jelenti, hogy 2, de max. 3 nap múlva "pozitív" lesz😥 Akkor már kellett volna látszódnia a dominánsnak, ugye?😭
A.
Sz gratulálok
Attól hogy nem írok olvasgatlak titeket 😗
(E)voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!