Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Az a szabálytalan petezsák annyira nem bíztató, ilyenkor kör alak szokott lenni. A doki is azt írta, hogy csak sejthető a petezsák és így a terhesség is.
Abban lehet még bízni, hogy későn fogant a baba és azért nincs pozitív teszted és azért bizonytalan az orvos is a petezsákkal kapcsolatban. Nagyon szurkolok, hogy így legyen és minden jól alakuljon, csak pozitívan. :)
Meli
Lehet ő se volt biztos benne, hogy az petezsák, vagy még valami kezdemény csak. Persze ilyen kis méreteknél az is benne van, hogy az ember elmér egy-egy milimétert. Vannak orvosok, akik nem gyakorlott ultrahangozók, én is belefutottam ilyenbe, csak nekem azt mondta szabálytalan petezsák, valószínűleg épp vetélés kezdődik (vérzéssel mentem be az ügyeletre). Az volt a mázlim, hogy volt önkritikája és odahívott egy másik dokit, aki szabályos petezsákot látott és benne már embriót is, a másodiknak lett igaza.
Soha ne add fel. :)
Ha orvos mondta én bíznék benne ! 🥺❤️
Akárhogy is ; szerintem nyugodj meg , ha ő a szaktudásával pozitívan állt hozzá akkor azt hiszem a gyakorin sem kellene elbizonytalanodnod! 😍❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!