Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Kérdező! Azzal, hogy elmegyek az 1.konzultációra.😁 Igen, sajnos későn van az időpont, február vége felé. Akkor még nincs semmi vizsgálat. Meddőségiben laborokkal szoktak kezdeni. Ha új hormonpanelt kérnek, az újabb 1 hónap, mert a konzultáció pont menstruáció végére esik, tehát már nem tudom abban a ciklusban. Addig meg nem csinálják a többit.
Valami nagyon nincs rendben velem, mert újabban teljesen megbolondult az eddig jól működő hőm és indokolatlanul szokott fájdogálni a petevezetőim környékén is. Eléggé kétségbe vagyok esve.
Sz! Sajnos a grafikonban nem tudok segíteni, mert már a sajátomnál is elvesztettem a fonalat. Biztató, hogy felfelé megy, de én már nem hiszek abban se. Nálam amikor felfelé ment, pont semmit nem jelentett, de sokaknál meg terhességet mutat. Szerintem ne éld bele magad semmibe, de drukkolok persze🤞
A.
Köszönöm szépen mindenkinek ❤️
Azóta is erős a tesztem és nem jött meg. Apró görcsöket érzek néha.
Sz.. mikor kéne megjonnie? Ha ma akkor biztató a görbe. Viszont onmagaban az, hogy felment nem jelent semmit. Mindenkinek felmegy valamennyire és menstruáció napján esik le. Vagy vannak olyan nők is akiknek miután megjött utána 1-2 nappal.
Nekem mikor mertem mindig felment 37,3-37,5 körülre és ha lement 36,8 vagy az alá akkor tudtam aznap megjön. Általában este mégis már a reggeli hő mutatta. Persze nem vagyunk egyformák, de én inkább azt javaslom akkor remenykedj ha ma lenne a nemvart.
Szorítok!❤️
Hát nem tudom mert rendszertelen de utolsó dec31.volt
Ja plusz clostit szedtem
Csináltam tesztet amit fel töltöttem ide ,10est
De tegnap Gábriel negativ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!