Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 1251/4790 anonim ***** válasza:

R! Lehet a discoban bepasizik és meg se fog kottyanni neki a válás🤷🏼‍♀️

A.

2023. jan. 26. 20:16
 1252/4790 anonim ***** válasza:
100%

Akkor leszek kisegítve ha hazahoz nekem a pszichiatriarol valakit 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 de jót nevettem 😂😂😂😂😂😂😂

Én sem értem amúgy mi ez a discó dolog.. De bízok benne, hogy ezt nem halucinálja. 😂 Sajnos már csak nevetni tudok kínomban 😂

Köszi csajok 🥰🥰😄

(R)

2023. jan. 26. 20:21
 1253/4790 anonim ***** válasza:
100%

😂😂tudom ez nem helyénvaló,de vicces így..Van ezen az osztályon nyílt nap? 🤔Megnézem a discot 😃

De komolyra forditva a szót,rendben lesz anyukád,csak a gyógyszert állítsák be🙏

I

2023. jan. 26. 20:25
 1254/4790 A kérdező kommentje:

Lányok, annyira kiakadtam, ezt muszáj elmesélnem..

Annyira utálom a magánszektort is de komolyan, annyi pénzt ott hagytunk már és tudjátok miért? Hogy az orvos 15 perc késés után 5 perc múlva kidobjon a rendelőből, még a kérdéseim sem jutnak eszembe ennyi idő alatt..

Most meg hycosyra akartam időpontot kérni, erre közölte az asszisztens hogy ó hát megbeszélte a doktor úrral? Mondom nem.. kérem ezt a vizsgálatot és kész.

Jaj hát ezt előbb meg kell beszélni az orvossal hogy megcsinálja-e, mert nem látják hogy javasolta ..

Hát még én könyörögjek hogy ott hagyjak 100ezer Ftot :DD Komolyan mondom ez az egész egészségügyi szektor vicc.. Még a végén nem csinálják meg ebben a hónapban, na akkor fogok szívrohamot kapni :')

2023. jan. 27. 11:12
 1255/4790 A kérdező kommentje:

Kaptam időpontot jövő hét csütörtökre... persze attól még utálom az egész klinikát továbbra is :DD

Beléptem a klubba A és I mellé.. a gyerekvárás szívás. ( <3 )

2023. jan. 27. 11:36
 1256/4790 anonim ***** válasza:

Kérdező,itt írd alá...gratulálunk,klub tag vagy...😂😂De én igazán nem beszêlhetek A, helyett,azt hiszem hivatalosan engem sem vett fel,Ő az alapító tag😃

Elhiszem egyêbkênt,hogy kiakadtál..nagyon frusztráló,hogy lassan ott tartunk minden vizsgálatot magunknak rendeljünk el,mert sajna ha nem vagyunk ràmenösek,őket kb.nem.nagyon érdekli mikor lesz babánk...😤

2023. jan. 27. 12:27
 1257/4790 anonim ***** válasza:

Sziasztok láttam itt a válaszban van egy olyan tesztes amit én csináltam

[link]

Szerintetek örüljetek?

2023. jan. 27. 12:30
 1258/4790 anonim ***** válasza:
Örüljetek*örülhetek
2023. jan. 27. 12:31
 1259/4790 A kérdező kommentje:
Szia, sajnos nekem is ilyen lett és totál negatív voltam, ez a teszt nagyon átverős.. Én azt tanácsolom ne is használjon senki ilyet, persze aki terhes annak kimutatja gondolom de nekem is pont ilyenek voltak és nem is egyszer.. és nem voltam terhes :/
2023. jan. 27. 12:34
 1260/4790 anonim ***** válasza:

1257vagyok

Akkor ez negativ így?

Hát akkor sajnálom

2023. jan. 27. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!