Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
R! Lehet a discoban bepasizik és meg se fog kottyanni neki a válás🤷🏼♀️
A.
Akkor leszek kisegítve ha hazahoz nekem a pszichiatriarol valakit 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 de jót nevettem 😂😂😂😂😂😂😂
Én sem értem amúgy mi ez a discó dolog.. De bízok benne, hogy ezt nem halucinálja. 😂 Sajnos már csak nevetni tudok kínomban 😂
Köszi csajok 🥰🥰😄
(R)
😂😂tudom ez nem helyénvaló,de vicces így..Van ezen az osztályon nyílt nap? 🤔Megnézem a discot 😃
De komolyra forditva a szót,rendben lesz anyukád,csak a gyógyszert állítsák be🙏
I
Lányok, annyira kiakadtam, ezt muszáj elmesélnem..
Annyira utálom a magánszektort is de komolyan, annyi pénzt ott hagytunk már és tudjátok miért? Hogy az orvos 15 perc késés után 5 perc múlva kidobjon a rendelőből, még a kérdéseim sem jutnak eszembe ennyi idő alatt..
Most meg hycosyra akartam időpontot kérni, erre közölte az asszisztens hogy ó hát megbeszélte a doktor úrral? Mondom nem.. kérem ezt a vizsgálatot és kész.
Jaj hát ezt előbb meg kell beszélni az orvossal hogy megcsinálja-e, mert nem látják hogy javasolta ..
Hát még én könyörögjek hogy ott hagyjak 100ezer Ftot :DD Komolyan mondom ez az egész egészségügyi szektor vicc.. Még a végén nem csinálják meg ebben a hónapban, na akkor fogok szívrohamot kapni :')
Kaptam időpontot jövő hét csütörtökre... persze attól még utálom az egész klinikát továbbra is :DD
Beléptem a klubba A és I mellé.. a gyerekvárás szívás. ( <3 )
Kérdező,itt írd alá...gratulálunk,klub tag vagy...😂😂De én igazán nem beszêlhetek A, helyett,azt hiszem hivatalosan engem sem vett fel,Ő az alapító tag😃
Elhiszem egyêbkênt,hogy kiakadtál..nagyon frusztráló,hogy lassan ott tartunk minden vizsgálatot magunknak rendeljünk el,mert sajna ha nem vagyunk ràmenösek,őket kb.nem.nagyon érdekli mikor lesz babánk...😤
Sziasztok láttam itt a válaszban van egy olyan tesztes amit én csináltam
Szerintetek örüljetek?
1257vagyok
Akkor ez negativ így?
Hát akkor sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!