Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 1261/4790 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Üdv a klubban!😀

Figyu, szerinted az átjárhatóságit mikor jó csinálnimármint ciklus melyik részén)? Gondolom, az a hónap kiesik próbálkozás szempontjából. Legalábbis én nem szeretném, ha az esetlegesen megtermékenyült petémet fújkálnák😂 Hogy van ez? Tudod, én is készülök rá, csak ugye a meddőségiben az a protokoll vége, akkor viszont rohadt sok hónapot ki kell hagynom🙁

A.

2023. jan. 27. 12:45
 1262/4790 A kérdező kommentje:

Köszönöm A :D

Hát igen ez a legkiakasztóbb az egész eljárásban, hogy mindig olyan vizsgálatot kér az orvos ami elbassza az aktuális hónapot de nem gondolna rá hogy ja.. akkor talán csináljuk egy hónap alatt az egészet.. nem.. inkább váratott 3 hónapot :')

Nekem most azt mondták hogy a 14.napig lehet megcsinálni, de onnantól hogy nem vérzel már annyira, ha van minimális barnázás az belefér. De én amúgy elakartam menni máshova és ott közölték hogy ott is kell egy konzultáció mert csak úgy nem végzik el.. Úgyhogy legyél erőszakos A és ha nálad is hasonló a helyzet akkor úgy adjanak időpontot konzira hogy meg is tudja csinálni a vizsgálatot az orvos.. ( meg a vizsgálat előtt nekem mondta a hölgy hogy 3 nappal előtte este 1 db betadine kúpot kell felhelyezni)

2023. jan. 27. 13:20
 1263/4790 anonim ***** válasza:

Kérdező! Hát, nálam zűrősebb a helyzet. Ugye, a februárt amúgy is kihagyom és február végére kaptam időpontot az első konzultációra. Ha egyáltalán foglalkoznak is velem, akkor hormonpanellel fogják kezdeni. Abból nekem csak októberi van, tehát gondolom, kérnek újat. Csakhogy addigra pont lekésem a 3.ciklusnapot, tehát márciusra húzódik az eleje is. Utána jön a többi és a végén van az átjárhatósági. Még konzultáció előtt el kell jutnom a nődokimhoz, hogy adjon beutalót és ha már ott vagyok kontrollt is kéne csináltatnom, mert a féléves pont februárban lenne aktuális. Tartok tőle, hogy ismét műtétre lesz szükség, ami szintén több hónapos kihagyást jelent. Nem sok hitem van, hogy valaha is lesz gyerekem. 😥

A.

2023. jan. 27. 13:38
 1264/4790 A kérdező kommentje:

Az átjárhatóságit szerintem meg lehetne csinálni vagy a hormonpanel idején, vagy most februárban és akkor talán egy hónappal kevesebb lesz a várakozás! Én már felvettem az erőszakos páciens stílust és megérte:D

Ne aggódj a vizsgálatok után új erőre kapsz, én is sokkal jobban éreztem magam tőle, sőt ha találnak valamit és elkezdik kezelni akkor jöhet az igazi próbálkozás! Már nem kell várni sokat, egy kis belefektetett energia és idén babád lesz! :))

2023. jan. 27. 14:02
 1265/4790 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de nekem nincs pénzem magánra, a meddőségiben meg protokoll szerint haladnak, nem én diktálok.😕

Ez az évem úgy néz ki, még rosszabb, mint a tavalyi, pedig az se volt piskóta. Nem csak ebből a szempontból, hanem mindenből. Nem tudok már bízni semmiben, inkább csak nektek drukkolok.

A.

2023. jan. 27. 15:31
 1266/4790 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok csajok,jelentem ma nekem is megjött.Szóval akkor kezdjük a clostyt hétfőn...Ti jól vagytok?😘

I

2023. jan. 28. 09:49
 1267/4790 anonim ***** válasza:

Hát,sajnálom I! 🙁Ezek szerint viszont nem késted le.

A.

2023. jan. 28. 18:44
 1268/4790 anonim ***** válasza:
[link] Sziasztok. Megnézné teke a hőgörbém. 2 nap van nemvártig és ma fentebb ment a hőm. Remélem jót jelent. SZ
2023. jan. 29. 08:22
 1269/4790 anonim ***** válasza:
2023. jan. 29. 08:26
 1270/4790 A kérdező kommentje:

I, szerintem érezni is fogod ahogy növögetnek főleg ha többen lesznek 😍 Én nagyon éreztem és nagyon izgi volt , erőt adott !

A neked február a kivizsgálás kezdete? Mivel kezdesz?

SZ sajnos én a hőgörbéhez nem értek, hátha valaki 🫣

De arra tippelek jót jelent, nem tesztelsz?

2023. jan. 29. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!