Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
E, az én volt osztálytársamnak a bátyjának a feleségènek a tesztek végig negatívak voltak. Utolsó tesztet a 7.hónapban csinálta puszta kíváncsiságból. Ez biztosan nagyon ritka, de előfordul.
Várni kell egy kicsit,és minden kiderül. Én tudom ,hogy nehéz a várakozás. Főleg ha egy kis életről van szó. De egyenlőre sajnos semmi mást nem lehet tenni.
Pozitívan allj a dolgokhoz. Mert akkor a pozitív energia az amit bevonzol. És nem a negatív. ☺️
(D voltam )
E nyugi. A teszt sem volt megfelelő amit használtál. Én direkt vettem gagyi x-epilt mert kíváncsi voltam mutat e valamit. Elég halvány lett miközben a predin erősebb a tesztcsík mint a kontroll. A Gabriel sem egy érzékeny teszt. A pregnans az meg sokszor alpozitiv, de neked valószínűleg a valóságot mutatta. Nagyon ajánlom a Predit vagy a facellet. Érdemes lenne venni, hogy megnyugodj. Vagy hcg vérvétel.
Én ma voltam orvosnál. Nem látott se petezsakot, se semmit. Szerencsére erre fel voltam készülve. Holnap újra UH és ha akkor sem találja akkor vérvétel.
Vettem gyorsan egy Predit, mert multhet óta nem csináltam. Ennél erősebb pozitív nem is lehetne.
Ha én sem izgulok akkor te se izgulj. 😜 Többet ér az orvos által látott petezsak, mint az én csikjaim. És láttam a kérdésed. Ez a szabálytalan petezsak szerintem hülyeség. Első babammal ha jól emlékszem nekem is pont 3*5 mm volt. 4 éves majdnem 😅
V2
Úristen csajok miket írnak nekem 😥🥺 a kérdésemnél
Sőt egyesek kérdésében is rólam beszélni azt hiszik buta.....vagyok milyen emberek léteznek
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher.. na most mondjátok az hogy ezek normális?
Ha az orvos azt mondja hogy tehesseg rá is írja akkor én találom ki mert negativ a tesztem???(e voltam az utolsók válaszok itt az enyém
Szia E!
Cirma vagyok. Én is nagyon ledöbbentem vki kitette kerdesbe amit írtál.
Én nem értem, hogy lehetnek ilyen érzéketlenek.
Nyilvan azert tettel fel kerdést, mert nem voltál még ilyen helyzetben es aggódsz.
Ne foglalkozz velük!
Szerintem vegyel jobb tesztet egy predit vagy digitalis clearblue-t es megnyugszol.
Megnéztem. Nekem 3*4 mm volt. Csak még nem petezsak hanem gesztacios gyűrű. :)
Szerintem a szabálytalan nem azt jelenti ha nem tökéletes kör, hanem azt ha teljesen amorf.
V2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!