Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 1311/4787 anonim ***** válasza:
100%

E, az én volt osztálytársamnak a bátyjának a feleségènek a tesztek végig negatívak voltak. Utolsó tesztet a 7.hónapban csinálta puszta kíváncsiságból. Ez biztosan nagyon ritka, de előfordul.

Várni kell egy kicsit,és minden kiderül. Én tudom ,hogy nehéz a várakozás. Főleg ha egy kis életről van szó. De egyenlőre sajnos semmi mást nem lehet tenni.

Pozitívan allj a dolgokhoz. Mert akkor a pozitív energia az amit bevonzol. És nem a negatív. ☺️

(D voltam )

2023. jan. 31. 11:33
 1312/4787 anonim ***** válasza:
E vagyok a dokit hívtam azt mondta az a biztos amit ő mondott azaz a ultrahang mivel pici a terhesseg kb.4 hetes így azért is lehet ilyen a teszt
2023. jan. 31. 11:55
 1313/4787 anonim ***** válasza:
100%

E nyugi. A teszt sem volt megfelelő amit használtál. Én direkt vettem gagyi x-epilt mert kíváncsi voltam mutat e valamit. Elég halvány lett miközben a predin erősebb a tesztcsík mint a kontroll. A Gabriel sem egy érzékeny teszt. A pregnans az meg sokszor alpozitiv, de neked valószínűleg a valóságot mutatta. Nagyon ajánlom a Predit vagy a facellet. Érdemes lenne venni, hogy megnyugodj. Vagy hcg vérvétel.

Én ma voltam orvosnál. Nem látott se petezsakot, se semmit. Szerencsére erre fel voltam készülve. Holnap újra UH és ha akkor sem találja akkor vérvétel.

Vettem gyorsan egy Predit, mert multhet óta nem csináltam. Ennél erősebb pozitív nem is lehetne.

Ha én sem izgulok akkor te se izgulj. 😜 Többet ér az orvos által látott petezsak, mint az én csikjaim. És láttam a kérdésed. Ez a szabálytalan petezsak szerintem hülyeség. Első babammal ha jól emlékszem nekem is pont 3*5 mm volt. 4 éves majdnem 😅

V2

2023. jan. 31. 14:00
 1314/4787 anonim ***** válasza:
100%
Jaj V2 köszönöm meg nyugodtam bár igazad lenne és ugyan ennyi volt a petezsakod ?azta pedig mindenki írja hogy szabálytalan petezsak az enyém de nem értem hogy miért?miből gondolják?(e)
2023. jan. 31. 14:17
 1315/4787 anonim ***** válasza:

Úristen csajok miket írnak nekem 😥🥺 a kérdésemnél

Sőt egyesek kérdésében is rólam beszélni azt hiszik buta.....vagyok milyen emberek léteznek

2023. jan. 31. 14:29
 1316/4787 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher.. na most mondjátok az hogy ezek normális?

Ha az orvos azt mondja hogy tehesseg rá is írja akkor én találom ki mert negativ a tesztem???(e voltam az utolsók válaszok itt az enyém

2023. jan. 31. 14:31
 1317/4787 anonim ***** válasza:
100%

Szia E!

Cirma vagyok. Én is nagyon ledöbbentem vki kitette kerdesbe amit írtál.

Én nem értem, hogy lehetnek ilyen érzéketlenek.

Nyilvan azert tettel fel kerdést, mert nem voltál még ilyen helyzetben es aggódsz.

Ne foglalkozz velük!

Szerintem vegyel jobb tesztet egy predit vagy digitalis clearblue-t es megnyugszol.

2023. jan. 31. 14:54
 1318/4787 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem. Nekem 3*4 mm volt. Csak még nem petezsak hanem gesztacios gyűrű. :)

Szerintem a szabálytalan nem azt jelenti ha nem tökéletes kör, hanem azt ha teljesen amorf.

V2

2023. jan. 31. 14:57
 1319/4787 anonim ***** válasza:
100%
Rendben cirma de már félek csinálni ezek után amiket írnak a kérdésem alá már én is kezdem azt hinni hogy nem azt látta félre nézte és nem petezsak pedig utána néztem a neten egy csomó képet néztem és van olyan amilyen nekem volt petezsak mármint képet néztem
2023. jan. 31. 14:58
 1320/4787 A kérdező kommentje:
Igen E , sajnos itt sokszor előfordul hogy nem túl emberségesek a többiek én azt látom hogy valahol ez a gyakori egy arctalan szerepet biztosít nagyon sok kishitű/magányos/megkeseredett embernek akik itt élik ki a dühüket… ne foglalkozz vele nem tudják mit beszélnek ❤️❤️
2023. jan. 31. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!