Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
2022. nov. 16. 17:39
1352/4787 anonim válasza:
Azért itt maradok ám veletek. Hihetetlen hogy sikerült. Puszi mindenkinek. Mindenkinek drukkolok ám. 💝SZ
1353/4787 anonim válasza:
Gratulálok Sz! 🥰
Csak 2 nap késésnél teszteltél először? Mikor lett pozitív a teszted?
E mi újság Veled? Vettel predi tesztet? Esetleg masik doki aki elöbb fogad?
1355/4787 anonim válasza:
Ma teszteltem igen 2 nap késéssel. 31-re nem vártam hogy megjöjjön. Január 17-én volt ovuláció ez tuti mert egész hónapban csináltam az ovu teszteket és akkor egész héten akcióztunk. 2 napja kB hogy a cicim meg van duzzadva és furán fájdogál a pocakom. SZ
1356/4787 anonim válasza:
Szóval ma vagyok 4 hét +2 napos. Csak még korai dokihoz menni pedig csütörtökönként rendel. Viszont az Auchanban dolgozom húspultban és ott nem kevés munka van emelni is kell rendesen. És az a baj hogy 3 nap délután egyedül leszek mert beteg lett a kollégám. SZ
1357/4787 anonim válasza:
Csajok tegnap picit parcsepp vér volt a dokim kimdta menjek be ezt látta azt mondta minden rendben cyclogest írt ki papírra rá is van írva hogy veszélyeztett terhesség
De a nagy az hogy még mindig negativ a teszt ez hogy van ?(e)
1358/4787 anonim válasza:
Milyen tesztet csináltál E?
1359/4787 anonim válasza:
Pregnasens ma
2 napppal ezelőtt meg gabriel
1360/4787 anonim válasza:
Pedig a petezsak hétfő 3,0x5,0mm
Tegnap meg amit fel töltöttem képet rajta van van (3,9x3,7mm)ez is hogy lehet ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!