Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 1321/4787 anonim ***** válasza:
V2 akkor majd nem.akkora mint nekem
2023. jan. 31. 14:59
 1322/4787 anonim ***** válasza:

Jaj kérdező köszönöm

De lehet nem is vagyok babás

Pedig direkt nem mondtam semmit q dokimnak eleve mentem rutin vizsgára venni akart mintát akkor kézzel meg nézett már akkor mondta hogy baba gyanús aztán meg ultrahangon is nézett ott is monda jó hogy ilyen ástak a nyh.sot mutatta a petezsakot is egy szép majdnem kor alakú fehér folt volt majdnem baloldalt ha jól láttam

2023. jan. 31. 15:02
 1323/4787 anonim ***** válasza:
100%

E Ultrahang képet nem kaptál?

Elolvastam a kérdésed. Szerintem nem rosszat akart neked az eu-s válaszoló bár én ilyen nyersen biztos nem ijesztettelek volna be. Pláne, hogy ha kismama vagy nyugalom kell. Szerintem azon pörögtek be, hogy érezni mennyire stresszelsz mégsem vagy hajlandó csinálni egy érzékeny tesztet inkább idegeskedsz 10 napot.

Ennek ellenére én még mindig úgy gondolom, hogy kismama vagy és a teszt a gagyi.

Remélem nem bántottalak meg. Tényleg csak a legjobbakat szeretném. ❤️

V2

2023. jan. 31. 15:16
 1324/4787 anonim ***** válasza:
100%

Kedves E! Kis keresgéléssel ráakadtam erre a kérdésre, itt írnak a kör és nem kör petezsákról. Úgy látom még az orvosok közt is megoszlanak a vélemények, hogy mi fér bele. https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

Én a magam esetén Csak azt láttam, hogy amikor az a doki, aki nekem szabálytalan zsákot mondott és mutatta a képet, az olyan tojásdad volt, aztán a másik doki állított picit az ultrahangon és máris kör lett. Szóval ez még a beállítással is változhat ezek szerint.

Ami nekem furcsa, hogy nem nagyon mutat hcg-t a teszt, de ha tényleg ilyen korai terhesség, az nem csoda. Csak akkor az még valószínűleg nem petezsák, inkább felritkulás, hiszen a doki is csak azt írta sejthető. Nekem is mondták, hogy szívcső pulzálása sejthető, de csak egy héttel később írták rá, hogy tényleg van.

Kitartás! És tényleg csak pozitívan.

2023. jan. 31. 15:18
 1325/4787 anonim ***** válasza:

Sajnos nem kaptam képet és de hogy haragszom V2

Utolsó el.olvasom mert a felritkulas hasonlít a petezsakhoz ? Az a nagy hogy nagy orvos nézett nagyon jó orvos

2023. jan. 31. 16:09
 1326/4787 anonim ***** válasza:
De kértem a moderátorok hogy töröljék törölték is 😀 ja és e voltam az előző is
2023. jan. 31. 16:18
 1327/4787 anonim ***** válasza:
Azt sajnos nem tudom pontosan hogy néz ki egy felritkulás, valahol azt írták egy fekete kör alak, ott tapad meg a petesejt és alakul ki a petezsák. Lehet inkább ezt mutogatta és arra értette, hogy petezsák sejthető.
2023. jan. 31. 18:09
 1328/4787 anonim ***** válasza:
És akkor mért petezsakot mondott még írt ra ?
2023. jan. 31. 18:26
 1329/4787 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ugyan ilyen volt a folt csak kicsit nagyobb és hosszabb

Ez meg a lelet

2023. jan. 31. 18:30
 1330/4787 anonim ***** válasza:
Megint e voltam
2023. jan. 31. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!