Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Nna megjöttem az Uh- rol..3 domináns tüsző..már most...nem.korai ez? A doki tüszőrepesztőt javasol vasárnap este....ha hozzáérek a jobb oldolamahoz nagyon szúr.Szerintem tul stimulàlt,lehet eleg lett volna fél tabi...Na de most màr mindegy😏..ilyen az én formàm.
I
Kérdező és I!(Lassan téged is beveszlek a tüszőszakértőkhöz😂) Én ezt nem értem. Ha szeditek ezt a gyógyszert, akkor nem reped meg magától a tüsző? Miért kell mindenképpen tüszőrepesztő is? Mi van akkor, ha mondjuk holnap megreped magától, amiről te nyilvan nem tudsz, és vasárnap meg beadod a tüszőrepesztőt?🤔Totál kínai ez nekem.
Nekem sajnos ma du. + lett az LH tesztem. Szerintem még erősebb, mint szokott. Talán 1 hajszálnyival halványabb a kontrollnál, de lehet, ha nem tudnám, melyik melyik, nem tudnám eldönteni. Szóval akkor 2 nappal előtte már látszódnia kellett volna dominánsnak, igaz?😥 Hátha vak a doki. Mondjuk nem eléggé, mert tüszőket, meg petesejtet meg látott.
A.
A hát I nevében nem tudok válaszolni de nekem nem repedt meg magától mert nem termel a testem elég hormont ezért meg kellett repeszteni. Magától is megrepedt volna DE a petesejt túltud érni és ha nem reped meg időben a fulliculus akkor elsorvad benne a petesejt. Ezért repesztik meg.
Hajrá I ! Hajrá peték! 😍 remélem nem vérzik be a sárgatest mint nekem , de őszintén.. ha ezzel lehet babád kit érdekel :D Engem legalábbis pont nem érdekelt a kórházban ; mikor azt mondták terhes vagyok elfelejtettem mindent.
Remélem nektek is sikerül ❤️
Kérdező! Köszi, kezdem kapisgálni. Mondjuk azt még továbbra se értem, mi történik, ha a tüsző megrepedt és utana érkezik a tüszőrepesztő, de fene se tudja, a doki biztos látja, hogy tuti nem fog előbb megrepedni, vagy ilyesmi.
Nem hagy nyugodni ez a dominans tüsző hiány. Most rendes erős ovus fájdalmam van, du.meg ugye + teszt. Akkor vajon mi történik ilyenkor?🤔 A papírra semmit nem írt a petefészkemről, csak hogy nincs eltérés. Na, de mihez képest?😂
I! Nagyon drukkolok!🤞 Azért nehogy hármas iker legyen a vége! Vagy legalább adj belőle egyet nekem is, neked úgyse kell annyi🤣
A.
A.
Jesszus! 2x is aláírtam. Ez egy jel. Biztos I ikreinek szólt 😂
A.
A???? Te beszedtêl valamit? Fel vagy pörögve🤣🤣🤣jolvan ezt az ajánlatot még átgondolom.
S ahogy Kérdező irta,azert kell a szuri,nehogy túl nőjön,vagy cisztáva fejlődjön...a kis transformerek😅😅
Hát most olyan muszáj tipi tapi van lányok ..olyan kedvetlen vagyok...mer megin a hulye telihod!!
I
I! Nem, ez az alaphelyzet. Mi lenne, ha még be is szednék?😂
Muszájból vagy élvezetből, mindegy, de koncentrálj a tipi-tapira, nehogy elpazarold itt nekem a petéidet, nem azért növesztették!
A.
Jolvanna,nem kell kiabálni😅....felveszem a csipkés bugyikám..vagy inkább le🤣🤣🤣
I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!