Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Sziasztok! Mint ígértem nem foglalkoztam a baba témával. A topicot sem olvastam. Most futottam végig a 200-300 választ 😂
Munkával kötöttem le magam. Olvasgattam az érdeklődési koromnek megfelelően. Filmeztem többször is amire már olyan régóta nem volt időm. Megismerkedtem egy nagyon kedves emberrel akivel remélem még barátság is kialakul idővel.
Ezen kívül előre vásároltam magamnak jegyeket tavaszi/nyári eseményekre, hogy legyen mit várnom.
Fogalmam sincs mikor volt peteeresem annyira nem érdekelt. 2 tippem van. Vagy 8 vagy 15. Homet sem figyeltem.
Fuu nem is tudom mik történtek velem, de élveztem minden napot és elszaladt az idő. Most kb egy hete elkezdtem érezni tüneteket de tudjátok az a szinte semmi amit általában bebeszélünk magunknak és aztán jön a pofára esés. Még ezeken is sikerült felül kerekednem. Ha atfutott az agyamon, hogy hoppá lehet van valami akkor rögtön kijozanitottam magam. Szóval tényleg kijelenthetem, hogy egész hónapban nem érdekelt csak akkor jutott néha eszembe mikor közeledni kezdett a nemvart. Szintén fogalmam sincs mikor lenne vagy lett volna. Annyit tudok, hogy valamikor mostanában.
És sikerült 😁 Erős pozitív a tesztem. Néztem, hogy erősödik e és igen. Reggeltől délutánra is sokat erősödik. Eddig a kemiai terhességeknel napok kellettek mire kicsit erősödött. Visszaneztem a múlt havi képeket és 4 nap alatt nem erősödött annyit, mint most pár óra alatt.
Egyébként 24-en teszteltem először. És nem a kisordog miatt hanem azért, mert olyan helyre lett volna időpontom ahová ilyenkor nem mehetek.
Örülök nagyon, de semmi olyan érzésem nincs, hogy kismama lennék. Ahhoz nekem már több kell ☺️ Majd, ha hallom az orvosnál a szivhangot ❤️
R azt hiszem te írtál az anyukadrol igaz? Hogy van?
I mikor tesztelsz?
V2
V2, gratulàlok teljes szivemből.Örömhír❤️
Nem fogok tesztelni,ket napja negativ lett teljesen...És holnap megjön.Szóval..nem költök tesztre😉
I
Kérdező,mond megkérlek A- nak,hogy ne pánikoljon😂,itt nincs baba🙃
..ja meg üdvözlöm is,ha már így érdeklődik 😂
I
Kérdező! Mondd meg kérlek I-nek, ha így viselkedik, lassan vissza is vehetem a pesszimisták klubjába😉
A.
V2!!! Uuuuuuuu de gratulálok!! 😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️
Jaj de jó!!!! Annyira örülök neked!!! Nagyon nagyon szorítok hogy minden jó legyen!
Majd mesélj azért!
Neeem itt nem lehet pesszimista klub lányok :DD
Mindannyian megérdemeljük a babát és lesz is mindenkinek ❤️❤️
V2 gratulálok! Boldog babavárást neked!
I szerintem amíg nem jön meg bármi lehet, lehet később volt ovud,mint gondolod.
Én tegnap voltam endokrinológusnál az eredményekkel, mindent rendben talált. Nem tudom, szerintem a 31-es progeszteron érték nem a legjobb, illetve azt mondta,hogy a prolaktinnál a biológiailag aktív érték rendben van, ezért nem kaptam gyógyszert rá.
Jövő héten megyek nőgyógyászhoz ultrahangra, illetve oda is viszem a leleteket, aztán pénteken pedig terheléses cukorvizsgálatra van időpontom. Aztán meglátjuk hogyan tovább.
V.
V2 Gratulálok ❤️😘 Boldog Babavárást ❤️
Mi is növünk mint a gomba, már látszik a pocakom pedig még csak a 10.ik héten járok. Fogytam 2 kg-ot. Nemtudom, hogy az idegeskedés vagy az étvágytalanság a ludas. De valószínű mindkettő 😂
Köszönöm a kérdéseket. Anyukám elvan. Bent van a szanatóriumban. Beszélünk mindennap, de mintha nem is az anyámmal beszélnék. Annyira megváltozott, hogy az valami borzalom. Mármint pörög mint az állat, tornázik, táncol, meg tetoválást akar ha kijön. Nem ismerek rá 🙂 Mintha kicserélték volna, és nem jó értelemben. Ez a melankólikus semmihez nincs kedve énje sem volt oké. Na de ez basszus. Valahol megtalálhatná az aranyközéputat, mert ez nekem most marha ijesztő. 😂
I- te meg nelegyél ennyire pesszimista mert ez valami szörnyű, még olvasni is 😂❤️❤️
És szorítok hogy senkinek ne jöjjön meg!!! 😊😂❤️😘
(R)
R!! De ez jó hír....okés,hogy rémisztő mert hozzászoktatok az évek.ota tartó melankóliához,de örülj,hogy ilyeneken gondolkodik 😃Kitartást...biztosan rendben lesz,csak rá kell " szokjon" a gyógyszerre,hogy optimális szinten legyen,ez is időbe telik.
Úgy szalad az idő .már a 10. Hét...a legjobbakat kívánom és most már ne idegeskedj annyit.
Nem pesszimista vagyok,hanem realista..várom,jöjjön meg és úgy döntöttünk teszünk egy clostys próba hónapot- hogy reagál rá a szervezetem...
I
I! Te miről beszélsz? Ugyanezt nálam negativizmusnak tituláltad! Mi ez a kettős mérce?😡
V2! Nagyon drukkolok neked, hogy végre minden rendben legyen! Mindig így 🤞lesz az ujjam!
R! Tök durva, hogy így repül az idő. Meg szinte most derült ki, hogy sikerült.😀 Anyukád biztos a gyógyszerek miatt ilyen most. Nyugi, beállítják neki arany középútra😂
A.
R!
Őszintén sajnálom, biztosan nehéz látni hogy édesanyád egyik napról a másikra kifordul önmagából. Hiába pozitív az irány hiszen csak látszólagos mivel eltér az átlagtól/normálistól.
Ezek alapján abszolút megértem hogy miért érzed így, és nem hibáztatlak engem is nagyon megviselne, a disszociatív személyiségzavar egyik jellemzője a hirtelen személyiség váltás , mintha említetted volna hogy ezt gyanítják a hátérben (?).
Remélem a gyógyszeres segítenek, és vissza kapod őt, mert most igazán fontos része került előtérbe az életednek!
És nagyon gratulálok hogy így növekszik a Babóca! :)))))
A és I egy klubba jár csak azért hasonlítanak ennyire :D
A megfertőzted I-t :D
Komolyra fordítva a dolgot, nekem a Closty igazi megváltás volt, a 4. napon azt mondták terhes is vagyok de sajnos nem maradt meg.
És ez azért történhetett mert 3 petém megérett, és neked is hozza meg ezt a sikert, csak jobb végkimenetellel mint nekem ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!