Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
I! Itt sehogy nem működik. Egyedülállóként kb.lehánynának, mert nem lehetsz más, mint egy LMBTQ-s libsi, aki az azonos nemű párjával akarja felnevelni a gyerekét, a lányát fiúvá, a fiát meg kislánnyá operáltatja. Rám történetesen egyik se igaz, de az senkit nem érdekel.
E! Erről a tesztről annyi biztos, hogy hibás.🙁
A.
A!erre nem is tudok mit mondani😡😡...utána kérdezzek Neked itt nalunk Szlovákian?
I
I! Köszi, de még nem igazán aktuális. Majd kiderül, a konzultáción, mit mondanak. A vizsgálatokat, amit lehet, megcsináltatom itt, de ha csak a lombik út marad, akkor valószínűleg Szlovákia felé kell lépnem. Persze, még mindig arról álmodozom, hogy életem szerelmétől lesz természetes úton, amire amúgy semmi esély. De azért álmodozni szabad😂
A.
A!...bármi lehet...az is,hogy azért nem.jött össze így,mert tényleg úton van életed szerelme..szoval..lehet csak itt ott leesik a lóról,de úton van 😄🥰Szóval,törődj bele,hogy így is,úgy is lesz gyermeked.🤗
I
I! Hát, pont az a baj, hogy úton van, csak az ellenkező irányba!😂
A.
A!! Haddabbamár 😂😂nálad negativabb embert még nem hordott a hátán a föld😂😂jo..ha az ellenkező irányba is halad elobb utóbb beér,mivel a Föld kerek..Szóval.ha mêg ezt is megvétózod,soha tobbé nem állok Veled szóba😤😤😤Na! Csak ezt akartam.
I
I!😂 Ne röhögtess. Ez a körbeérés elég jó érv, csak az a baj vele, hogy ahhoz viszont még nem haladt eleget. Mire ezzel a tempóval visszaér, már rég túlleszek a klimaxon.
A.
Kérdező,kérlek mondd meg A- nak,hogy tartom a szavam és nem beszélek vele.Köszi😂
I
Kérdező! Én is üzennék I-nek, de nem tudok, mert örökre kitiltanak az oldalról 🤐😂
A.
:DD legalább becsatlakozom a beszélgetésbe :D
Folytassátok nyugodtan ❤️
Holnap teszt!
I majd írj holnap én is írok 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!