Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
E vagyok ugyan olyan nem ?
SZ, minden király csak van egy kis gyulladás amit jelöltek, azt is csak szükség szerint kell kezelni, a micovag ha jól emlékszem pl gomba elleni kúp.
E igen ez nem sokat erősödött lehet hogy várat magára!
Hányadik dpo?
I nekem negatív , remélem azért nem írsz mert annyira örülsz a pozitív tesztnek!❤️
Kérdező te tiszteltél?
Dpo 12,13 vagyok
Szerintem ez a hónapot el engedem
E voltam
Sziasztok,Kérdező én is leteszteltem az e havi teljesítményemet,termêszetesen negativ.Hát,ez van.Én azt hiszem egyre könnyebben veszem ezt.Az a vicc,hogy tényleg meg sem lepödtem.
I
I, sajnálom! Bár annak örülök hogy nem tett túlságosan szomorúvá!
Legalább jöhet a következő hónap <3
Én úgy döntöttem elvégeztetem a hycosyt, hátha ez a baj, nem érdekel mennyibe kerül.. úgyis minden pénzemet erre költöm :D Csak ez megéri <3
Egyébként a hétvégén én úgy kiborultam hogy szerintem kisírtam magam egy időre :D Nem is tudtam hogy ennyire megvisel ez az egész, de ez kemény dolog csajok.. és azt kell mondanom hogy mindannyian ügyesen kezeljük <3
Kérdező,én igy voltam mult honapban,akkor tetőzött ez..szóval,most már Te is jol leszel.Igen a hycosy ram is var,bar a dokim most szeretne ha kiprobalnank a clostyt.Errol most kell döntenem,mert amint megjön,a 3.napom el kell kezdenem szedni...Szerintetek?
I
Nekem megérett tőle az első hónapban 3 petém.. én örültem neki! Magától csak egyet hajlandó adni :D szóval több esély!
Nekem kicsit túlstimulálódott és fájt meg ciszta lett a sárgatestből ami kifakadt de ez ritka!
E vagyok
Kérdező ez micsoda?hycosy ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!