Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
E! Sajnálom a kérdésedet is láttam, de ha baba van az bármelyik teszt kimutatja…
L
1220 nem erre a maira gondoltam,hogy szar hanem amiket előtte csináltam mert azon mindig volt halványan csík
L már én se értem mi lehet a baj de most már le mondok róla még várom hogy meg jöjjön és már nem vagyok rajta persze nem védekezünk de már nem leszek rá kattanva mert bele örülök (E)
E pedig mutatott valamit lehet hogy a 25-ös teszt nem mutatja de elképzelhető hogy kémiai volt 🫣
Kitartást neked!! ❤️❤️
Sziasztok!
Már rég jártam erre. Most van a 4. hónapunk, elkezdtem LH tesztet csinálni. Jól értelmezem, hogy a tegnap, tegnapelőtti pozitív, a mai pedig már negatív?
Ami tünetem van, amit eddig a peteéréshez kötöttem, hogy szúrkál a hasam, viszont ezt tegnap és ma érzem, pedig ma már szerintem negatív. Az utolsó a mai tesztem. Köszönöm, ha megnézitek. :)
Sz.
Igen, jól látod, de a az ovu nem akkor van, amikor + a teszt, hanem utána, 48 órán belül.
A.
Sz! Sok sikert igen ahogy A is írja, én nem értek az lh teszthez de nagyon szurkolok! 😍😍
R hogy van édesanyád?
I te hogy bírod? A kérdezi :D
Nagyon szépen köszönöm a segítséget. :)
Sz.
Hellouu...jol birom,meg sem jött😂😂üzenem A- nak.
Egyébként fáj a hasam,de nem bír megjönni...tesztelni nem fogok még,holnapra biztos megjön🤷
I
Kérdező! Tartsd a szemed I-n! Már meg kellett volna jönnie neki! Győzd meg kérlek, hogy mindenképpen értesítsen téged a fejleményekről, és add át nekem az infót, mert már gyanús.🤔
A.
:DD gyanús gyanús
Hányadik dpo I?
Én már nagyon várom a vizsgáltot de még nem jött meg , már görcsöl a hasam szerintem estére megérkezik 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!