Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
12.
Màr kellene mutatnia valamit legalább halványan
E! Biztató, én is látom 😊
I! Tekintettel arra, hogy minden jel megvan arra, hogy ez tényleg meg fog jönni holnap, csináltam egy tesztet, hogy felkészüljek lelkileg. Természetesen hómező 😥
A.
E vagyok
A amíg nem jön meg addig van remény amúgy tegnap nekem is homezo volt mai meg ilyen lett
E! Nekem sajnos tuti. Tudtam, hogy lekéstem az ovum.
A.
Uh sajnálom akkor a kövi hónap a tiétek lesz
Sajnos én se tudom pontosan az ovut hiába csináltam a lh tesztet amúgy se értek ehez a dpo honnan is kell számolni
E! Nem lesz kövi hónapom. Egyelőre ez volt az utolsó próbálkozás. Majd talán a kivizsgálások után, ha lesz értelme.
A.
Sziasztok,én holnap tesztelek...egyenlőre semmi jele,hogy megjönne,de " tudom",hogy megfog..szóval "nagyon" pozitív vagyok ismét.😒
U.i
Ma ugy döntöttem szabad napot tartok,frufrut vágatok,körmöshöz is megyek...kicsit érezzem a törődést s le* arom ma a munkát 🤭
I
I!
Kellemes napot és pihend ki magad megérdemled!
E teszteltél ma újra?
Nekem is holnap nem kellene hogy meg jöjjön de már érzem a görcsöket szerintem abba hagyom holnap egy teszt után a progeszteront 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!