Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 1141/4811 anonim ***** válasza:
100%

Szia Cirma,igen én vettem digitàlisat..azt hiszem azert lesz jo,mert "kerek perec" megmondja a tutit.

I

2023. jan. 21. 09:25
 1142/4811 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nem kell rajta filózni. Ez mikortól használható leghamarabb? Menzeszt megelőző nap mar kimutathatja?

Cirma

2023. jan. 21. 09:30
 1143/4811 A kérdező kommentje:

R! Remélem kicsit nyugodtabban telnek a napjaid , anyukád jó kezekben van !

Nagyon gratulàlok a kis babszemhez! 🥺❤️😍

I ma nem teszteltem a tegnapi elvette a kedvem úgyhogy majd csak a 14.napon tesztelek 🫣Az kedd.. nagyon messze van..

rá kellene állni nekem is a digitálisra de egyszerűen nincs türelmem..

Cirma! Igen ezt olvastam is itt az oldalon hogy nagyon sokan panaszkodtak rá.. egyik teszt sem adja ki a kontroll csíkot fehéren és ez megtévesztő, többet nem veszek..

Együttérzek veled Cirma tegnap én is kiborultam , annyi pénz és idő és reménykedés megy ilyenkor a kukába 🫣

Hjaj de nem adjuk fel lányok… akkor is lesz baba!

I te mikor tesztelsz?

2023. jan. 21. 09:58
 1144/4811 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok.

R, anyukád ,most van a lehető legjobb helyen. Jobbulást kívánok neki, neked gratulálok! ☺️ Hogy érintett téged az ,hogy 1 petezsák van? Mármint ugye a kezdeti nagy izgalom ,hogy lehet 3 baba lesz ?

L, gratulálok a trónörököshöz. Van már név ötletetek?

Mindenki másnak nagyon szorítok ,akik a napokban nem várják.

Kedves kérdező. Kérdezted mikor lehet fellèlegezni, amikor a haematoma felszívódik. Vagy kiürül. Nem vèrzek. Talán már barnás folyásom sincs igazán. Tegnap előttihez képest legalábbis szinte semmi nincs.

Szerencse ,hogy a petezsák mellett van,nem felette. Ráadásul csütörtökön este az orvos megnyugtatott ,hogy ha ürülni is kezd ,nem érinti a babát,mivel az ellenkező irányba kezd el folyni.

Egyébként ő írt ki gyógyszert,( Esztergomban nem kaptam semmit) Utrogestant,napi 3x1et kell szednem. Amúgy a baby 8mm-es. ☺️ És tiszta apja.. Csak vicceltem 😂

2 hét múlva kell visszamennem kontrollra. Remélem addigra eltűnik a vérömleny.

A gyerekeknek ma mondjuk el.

Azt beszéltük amúgy is, amikor van már szivhang ,akkor elmondjuk nekik. Úgyis sok a kérdés. Anya miért pihen sokat, miért nem tancolhat velem. Miért nem bírkózhatunk. Miért fáj a cicije. Na nem kicsik már ,szóval én már több mindent nem tudok kitalálni. Plusz 1 nap 2x jártuk meg a kórházat. Azt sem szeretném,hogy aggódjanak. Már azt is kitaláltam ,hogyan mondjuk el.☺️

Egy kép a kis manóról ☺️ Bár kb semmi nem látszik meg belőle. 6+5 hetesen készült.

[link]

2023. jan. 21. 10:25
 1145/4811 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,nem tudom..szamitasaim.alapjan szerdára nem varom? Vagy csütortokre? A! Mikorra is nem várjuk?😅

Nem merek még tesztelni.

I

2023. jan. 21. 11:47
 1146/4811 A kérdező kommentje:

D!

Majd írd meg mit szóltak a gyerekek!!:)

De jó, annyira örülök hogy végre normalizálódik a helyzet, és a felvétel is nagyon szééép :))

Nagyon gratulálok mégegyszer!!

Nekem 2x1 utrogestant kell szednem , nagyon rossz mert annyira aggódom egész nap hogy úr isten be vettem..?

:D

I most én is türelmesebb lettem:D

Lányok ne aggódjatok ez statisztika lassan mi következünk:D

2023. jan. 21. 13:17
 1147/4811 anonim ***** válasza:
100%

I! Hát, én szerdára nem vártam, de mivel a nyomorult ovum se tudott várni aszerint hétfőre. Az appom meg csütörtökre, de ő mindig le van maradva kicsit. Szóval én úgy hétfő és szerda között. (Bár, egészen pontosan, most, ebben a pillanatban se várom, meg soha😂)

A.

2023. jan. 21. 14:08
 1148/4811 anonim ***** válasza:
100%

E vagyok én 1 órája csináltam tesztet persze negativ lett pedig ahiyg szivta fel látszott utána ahogy száradt meg el is tűnt kb 9,10dpo vagyok

Kérdező csináltál tesztet ?

2023. jan. 21. 14:53
 1149/4811 anonim ***** válasza:
100%

D. Köszönöm szépen. Én is nagyon gratulálok. Igazából a 3tól nagyon féltünk a párommal mindketten. Nyilván egy részt biztosan örültünk volna. De nem érzem, hogy olyan anyagi helyzetben lennénk, hogy be tunánk vállalni 3 gyerkőcöt. A házunk sem akkora, hogy mindhármuknak külön szobát tudnánk biztosítani. Valahogyan tuti megoldottuk volna. De egy részt ha mondhatom így "megkönnyebbültünk". De egy picit azért csalódott is voltam. Az éjjel azt álmodtam, hogy 3 babót hoztam világra, hiába mondták, hogy csak egy van. Elnézték, jól elbújtak és mégis csak hárman voltak 🤭😄. Nagyon örülünk neki, hogy legalább egy kismanó velünk maradt. Ez nekünk így is hatalmas áldás, hogy ilyen hamar össze jött. Évek óta menzeszkor hatalmas görcsökkel küzdöttem. Használhatatlan voltam olyankor. Ezért féltem, hogy valami bajom van és csak sokára válunk szülőkké. Hála az égnek nem így lett.

(R)

Várom a további pozitív teszteket 🤭💗😘

2023. jan. 21. 15:09
 1150/4811 anonim ***** válasza:
100%

A! Nekem is igy jon ki az ovu szerint...de a hivatalos szerda volna..🤷nohát hagyjuk magunkat meglepni.

I

2023. jan. 21. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!