Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
E , van már gyermeked?
Vagy voltál már terhes?
Nem mindig érzünk valamit anyukám pl semmit nem érzett belőle és nem is voltak terhes tünetei egy jó ideig 🫣
Igen hasonlóan akkor jövő hétre nem várjuk! 😍
Szerintem I is jövő hétre nem várja 😍
E vagyok
Igen voltam már terhes nem maradt meg de nem emlékszem szerintem 6 héten volt tünet az is.hanyinger a cicik már nem tudom mikor kezdődött
Kérdező! Hé, engem se hagyjatok ki! Az ok., hogy esélytelen vagyok, de azért nem várom 😂
I! Sajnálom, de muszáj valahogy tanulnod az esetből 🤷🏼♀️
A.
A! 😂😂 igazad van ne haragudj!
Annyira beharangoztad hogy elhittem 🫣🫣❤️
E akkor nem kell aggódnod szerintem , remélem sikered lesz és ezúttal meg is marad !❤️
Kérdező! Elhiheted, de attól várni nem fogom. Sztrájkolok!😁
A.
Hát én már több mint fél éve nem várom,de csak jön.Pedig nem hivta senki se😂😂
Hogy sikerult ez most egyébkênt,hogy mi 3 an egyszerre nem várjuk? Nem is voltunk ilyen szinkronban😃Kérdezö,A ês ên? Ha valakit kihagytam bocsi😅
I
A! Amúgy meg ne csináld ezt velem,mert elfog a szorongás..traumatikus gimis éveim voltak😂😂nem rokonod az akkori osztályfőnokom?😅
I
I pedig legelőször is kb ugyanakkor (pár nap) nem vártuk, lehet most közelebb kerültek az időpontok! :D
Minden esetre izgi :D
Én vettem még 2 tesztet 14,16.dpora
Gyerekek… ez a hycosy vizsgálat 110e ft… szerintem mióta oda járok már egy misit otthagytam..
annyira igazságtalan hogy használhatatlan az állami szektor.
I! Mi már múlt hónapban is napra pontosan együtt haladtunk és együtt lettünk nem terhesek. 😂Ez utóbbin mondjuk változtatni kéne.
A kérdező meg szépen bevárt minket. Én februárban már magatokra hagylak titeket, de szemem rajtatok! 🧐
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!