Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 1131/4868 anonim ***** válasza:
100%

A! Magunkról tudtam,hogy egyutt vagyunk ilyen " bénák" 😂de a Kérdezö jobban teszi ha nem.tart velunk ebben,mert eddig jó példat nem mutattunk😂😂

I

2023. jan. 20. 11:42
 1132/4868 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,itt is " rohadt" drága.500 euro maga a beavatkozás/ de ebben nincs benne a konzultáció+ ha kérsz altatást..annak az áráról ne is beszêljunk.

I

2023. jan. 20. 11:44
 1133/4868 anonim ***** válasza:
100%

I! 😂Ebben mondjuk teljesen igazad van. Mi inkább elrettentő példák vagyunk itt.

A.

2023. jan. 20. 11:45
 1134/4868 A kérdező kommentje:

Hát jó lenne ha végre megijedne a petefészkem tőletek és kisajtolna egy ép petét magából :DD

I , szerintem a másik vizsgálatra gondolsz amit altatásban végeznek az a kis műtét🫣

Ez ultrahangos vizsgálat és elvileg nem olyan fájdalmas

2023. jan. 20. 12:10
 1135/4868 A kérdező kommentje:

Vagy csak ennyire megdöbbentett az ára és azt akarom feltételezni hogy esetleg nem ugyan arra gondolunk mert ezt könnyebb elfogadni minthogy képes valaki komolyaaaan ennyire kihasználni mások nyomorátxd

Mert ez az én nyomorom.. és ott valaki kihasználná nálatok xd

Jójó vicceltem.. mind hármunk nyomora .. plusz az újaké

2023. jan. 20. 12:14
 1136/4868 anonim ***** válasza:
100%

Nem,az ara ennyi ês itt kérhetsz altatást,ha ki tudod fizetni..Neztem több magán klinikan is,+- 50 eu a különbség,de ott meg elviszi az üzemanyag költség.

I

2023. jan. 20. 12:33
 1137/4868 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok bocsi hogy nem írtam, de nagyon elvoltam havazva... Tegnap voltunk orvosnál... 2 angyalka felszívódott. De 1 gyönyörűen fejlődik. [link] Nagyon nagy az öröm. Február 9.ikén megyek legközelebb ultrahangra és genetikai vizsgálatra. Alig várom, már a pocakom is nődögél. ❤️

Párom tegnap elvitt kicsit kikapcsolódni. Elmentünk Budapestre mozizni, meg sétáltunk egy nagyot. Mindig lenyűgöz, hogy milyen szép város. Rám fért kicsit ennyi stressz után.

Anyukám a napokban folyamatos megfigyelés alatt volt. Nénikém vigyázott rá otthon. Sajnos nagyon nem tiszta. Ma vittük be kórházba. Pszichiátriai szanatórium. Nem látogathatjuk, csak ha valamire szüksége van, azt beküldhetjük. Azóta írt sms-t hogy jó neki ott. És, hogy finom volt a spenót. Gyerek kora óta útálja. 🥺😢 nemtudom, hogy ennek örülnöm e kéne, hogy most megette. Reméljük, ott majd vigyáznak rá, és rájönnek mi a baja. Mindenesetre olyan mint egy 5 éves. Bízom benne, hogy helyre rakják. Mondjuk nem tudom mi lesz vele, ha nem gyújthat rá. 😄 Szegénykém. De így nyugodtabb vagyok sokkal,hogy orvosok közt van. Köszi az érdeklődést ❤️❤️❤️

(R)

2023. jan. 20. 13:24
 1138/4868 anonim ***** válasza:
84%

R! Örülök,hogy anyukád jó kezekben van végre,talán kicsit fellélegezhet a család.Ott nem esik baja, és bizonyára hamar rà is jönnek mi okozza ezt,s elkezdik a kezelést.

Nagyszerű,hogy rendben a baba is,csupa jó hírek❤️

Kitartást!

I

2023. jan. 21. 08:46
 1139/4868 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,ma is tesztelsz? Tegnap vettem egyet random🤦🤷egyenlőre szemezek vele😒🧐

I

2023. jan. 21. 08:46
 1140/4868 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok Cirma vagyok.

Kérdező ezzel a prima tesztel én is megjártam, képzeld el nekem is először fura csík volt rajta aztan időntúli pozitív lett.El kezdtem reménykedni, persze aztan megjött.

Mar elegem van a tesztekből(meg úgy az egesz próbalkozasból😃)

Vki írta, hogy inkabb digitalisat tesztet fog venni egyet egy ciklusra. Szuper ötlet, tenyleg ugyanannyit elkölt az ember a sok tesztre.

2023. jan. 21. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!