Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 1091/4811 anonim ***** válasza:

A - Azért ne legyél benne ennyire biztos, én drukkolok☺️

Kérdező -Férjemmel vigyorogtunk egymásra ezerrel, az appal meg fel is vettük, egy életre megmarad🥰

Írok majd mindenképp!☺️🙏🏼

Cirma felőled is rég hallottunk, fel a fejjel!

L

2023. jan. 18. 22:03
 1092/4811 anonim ***** válasza:
100%
L! Én ezt már teljesen elengedtem. De én is drukkolok neked holnap!🤞Várjuk az élménybeszámolót.
2023. jan. 18. 22:10
 1093/4811 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok lányok, én ma vagyok a 11. Dpo-n, tegnap reggeli teszt negatív, ma reggeli teszt negatív. 😞 Viszont tegnap este óta hányinger, kimerültség, ma reggeli tea ki is jött egyből. Reménykedek még valahol, de szerintem csak benyeltem valami vírust.

Dodo

2023. jan. 19. 10:38
 1094/4811 A kérdező kommentje:

Cirma, sajnálom!

Hát én sem vagyok előrébb, ma teszteltem de egy új teszttel a neve: Prima home test és az elején annyira kiadta a második csíkot hogy megörültem de nem lett színes csak fehéren virított már ott gyanús volt.. Aztán ahogy telt az idő mintha enyhén láttam volna valami csík félét ami már MINTHA nem fehér lett volna dehát azóta eltűnt a színes része és csak ha nagyon nézem ott van valami fehér, de rájöttem hogy tavaly is átvert engem ez a teszt... ha emlékeztem volna nem veszem meg :(

Dodo! Nagyon remélem hogy idővel látszani fog, egyébként mindenkinek más a szervezete, nem biztos ám hogy kimutatja 11.dpo-n !

Én ma vagyok 9.dpon , még reménykedek :3

Elég ijesztő de olyannal is találkoztam ahol 15-16.dpon lett pozitív, engem azért aggaszt ez csupán mert progeszteron pótlást kell kapnom és mindig félek abbahagyni ...hátha van ott valaki:DD

Egyébként tegnap elfelejtettem bevenni a progeszteront és reggelre már úgy görcsölt a hasam mintha megjönne úgyhogy szerintme ez nem az én hónapom.. de elegm volt az ülésből, megyek hycosy-ra.

2023. jan. 19. 10:49
 1095/4811 A kérdező kommentje:
L szurkolok hogy minden rendben legyen!:))
2023. jan. 19. 10:50
 1096/4811 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok.

Ma volt egy kis ijedtség reggel.

Reggel miután meglátogattam a mosdót,észrevettem hogy barnás folyásom van. Na gyerekeket összeszedtük ,ovi ,suli. Majd irány a kórház.

Nem voltam még ,ma mentünk volna fel 5 re magán dokihoz. ( Ahová megyünk is.)

Az uh szerint ma vagyok 6+5napos.

A baba jól van, jó helyen ,és szivhang is volt.

Viszont van a petezsák mellett egy hematoma ami miatt barnázok.

Gyógyszert nem kaptam. Magnézium és sok pihenés,kímélő életmód, no szex. Nagyon jó volt látni ,hogy a baba szépen fejlődik. De egyáltalán nem nyugodtam meg a hematoma miatt. Egyik terhességem alatt sem tapasztaltam ilyesmit.

Biztattak ,hogy felszívódik. De azért hozzá tették, vagy marad a baba ,vagy nem...

Most várakozunk.

(D)

2023. jan. 19. 12:55
 1097/4811 A kérdező kommentje:

D! Nagyon szurkolunk!

Kitartást neked , minden rendben lesz erős az a baba már most!

Meddig tart a várakozás, mikor lehet fellélegezni?

R! Édesanyád bekerült a kórházba? Javult valamit azóta?

2023. jan. 19. 14:38
 1098/4811 anonim ***** válasza:

D! Nem lesz semmi baj,pihenés segiteni fog🙂szurkolunk

Annyi van nálam csajok,hogy hol egyik petefeszkem szúr hol a másik.Ebben talan az a jo hir,hogy hosszu ideje csak a jobb felét éreztem mindig..most csatlakozik a bal is..heureka- felébredt remélem.Azt hiszem a babát én is el tudom engedni ebben a hónapban( is).Most ezt érzem...

I

2023. jan. 19. 16:10
 1099/4811 anonim ***** válasza:

Bocsánat a helyesírásert,csak rohanok- viszont reagàlni is akarok😃

I

2023. jan. 19. 16:11
 1100/4811 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Régen nem írtam,de az elmúlt időszak elég sűrű volt. 1 hét múlva költözünk és új munkahely keresésben vagyok,mert a jelenlegi nagyon stresszes, így kb. esélytelen lesz,hogy összejön a baba.

Voltam 3. és 21. napi vérvételen, a prolaktinom majdnem 1000, a többi érték rendben van, vagyis értékhatáron belül. Az LH szintem magasabb lett,mint az FSH, bár megjegyezem 4. napon vettek vért, és a 10. napon volt ovum. 9. nap olyan erős lett a 25-ös LH teszt,mint még soha. a 21. napin a progeszteron 32 lett progeszteronpótlás nélkül, tehát elvileg tényleg volt ovum, és a hőm is fent van azóta is. Viszont barnázok, amit nem értek, mivel ez az érték elvileg jó és a TSH-m is lement a 4,7-ről 1,7-re a gyógyszertől.

Na, mindegy,ezt a hónapot elengedtem már.

Jövő héten megyek az endokrinológushoz, hátha mond valami okosat, utána pedig nőgyógyászhoz is van időpontom.

R. először is gratulálok a babához! Anyukádnak pedig mielőbbi jobbulást kívánok, neked pedig sok erőt. Várom a fejleményeket.

D. pihenj sokat, a hematoma legtöbbször felszívódik. Unokatesómnál is ez volt és nem lett semmi baj. Drukkolok nagyon.

Kérdező, a 9. dpo-n még nagyon ritka, akinek kimutatja a teszt. A tüneteid nagyon biztatóak, nagyon drukkolok neked!

L. nálad mi újság, mi volt ma a vizsgálaton?

V.

2023. jan. 19. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!