Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
R, remélem hogy pár vizsgálat és a gyógyszerek használ majd!
Biztos vagyok benne hogy megérdemled a nyugodt babavárást, tarts ki még egy kicsit :))
I, én már egy zacskó gumicukrot megettem.. meg egy zacskó chipset..meg egy csokit.. hú de ennék pizzát..
Kérdező a mai étlapom: tonhalas szendó, zsíros kenyér,majd maradék pisztácia felfedezése es dézsmálása.Leöblítbe fél liter narancs dzsusszal.Majd megint egy zsiros kenyér,Magnum- csak az íze kedvêért...és 3 adag tejes kávé.Ezt aztán a depressziós napi menü😂😂de olyan erzes,mintha fel.kéne töltenem ezeket a raktárakat
U.i.: nem így étkezem alap esetben.
I
I! Hát, inkább most menjen, mint amikor lekési az ovut! Remélem, kukoricán térdepeltetted😂
Jaj, akkor a depim súlyosabb, mint gondoltam. Én azt hittem, ez teljesen normális vacsi utáni menü 😁Én minden nap hasonlóan tolom. Komolyan nem értem, hogy nem vagyok még 100kiló. Talán a mozgás 🤔
A.
A! Köszi a tippet,ha legközelebb is lekési morzsolok kukoricát,aztán pisloghat nagyokat😃
Azert ehetek ilyeneket is ebben a felállásban,mert mindegy mit eszek stagnál a súlyom...se fel.se le
50 kg.Vagy ez is valamilyen betegség?mert mar lassan mindenre szedek bogyót😂
I
I! Nem hiszem, hogy betegség. Megboldogult lány koromban én is olyan "beteg" voltam. Akármennyit zabálhattam, olyan voltam, mint egy seprűnyél. Csak hát senki nem szólt, hogy ez nem marad így örökké. Erre a kis időre meg már nem váltok életmódot 😁
A.
Igen én sem így érkezem de ha egyszer rám jön.. :D
8.dpo ma negatív a teszt jó tudom.. de na 🫣🫣
8.dpo??
Ez nagyon korai. Inkább leghamarabb a 10. vagy a 11.dpo-n próbáld meg.
Szorítok ,hogy pozitív legyen a teszt. ☺️
Elnézést ,hogy nem sokat írok nektek. De minden nap fellèpek.
Olvaslak titeket.
Tudjátok a mindennapok , 2 gyerek.
Vezetni járok. És most a 6.heten úgy érzem utolért néhány nem kívánatos tünet is. Legalábbis tegnap és tegnap előtt kissé használhatatlan voltam. Remélem ma jobb lesz.
R! Anyukádnak jobbulást kívánok ! El sem tudom képzelni ,hogy milyen borzasztó érzés lehet ezt át élni.
(D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!