Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
R!!
Nagyon sajnálom!! Remélem hogy mielőbb feláll ebből édesanyád ❤️Sok erőt és kitartást kívánok neki! ❤️
Ne aggódj a baba tudja hogy mikor kellett jönnie, és hogyan ( legalábbis én így gondolom) ha 2 világháborút is végig csináltunk és ugyanúgy voltak egészséges babák akkor azt remélem a te babàd is egészséges lesz! 😍❤️❤️❤️
F köszönöm hogy írtad, de nekem már elvileg beágyazódnia kellene ezért nem tudom eldönteni de szerintem csinálok majd pénteken egy tesztet és ha negatív megyünk szaunázni ❤️
Mondjuk az orvosom is mondta egyszer hogy azzal a terhesség első időszakában nincs baj, csak én veszem túl komolyan azt hiszem 🫣 Meg mert a beágyazódás körüli befolyásoló tényezőkről nem sokat olvastam 🫣
R anyukádnak jobbulást kívánok.
A méhnyak most nekem is fent van tegnap óta és puha. 🙂 SZ
Sziasztok!
R! Jobbulást anyukádnak! A baba miatt ne aggódj, ők mindent kibírnak ott bent.
Kérdező! Én olyan szinten lekéstem az ovut, hogy az esélytelenek nyugalmával hátradőltem és átadtam a terepet mindenki másnak. Alhas tájon éreztem ezt-azt, tegnap kezdődött egy pici mellérzékenység, de én ezeknek nem dőlök be, csak előbb fog megjönni, mert nem bírt várni a nyomorult petesejtem. Csak február végére kaptam időpontot a meddőségibe, most felfüggesztem ezt a dolgot, és foglalkozom minden mással. Egy darabig itt csak néző leszek. Drukkolok nektek!🤞
A.
Szia A! Azért ígérd meg,hogy nem hagysz itt minket és beszàmolsz majd itt ott,ha ugy érzed...vagy ha ránk jön a dili,kérünk majd pár adag jó kedvet- előre nem ér,akkorsem ha nem romlandó😂.Szóval akkor bejelentkeztêl..örülök neki,nagy lêpés és hidd el meg lesz a gyümölcse.Nagyon drukkolok🙏és persze mindenkinek.
I
R! Kitartást kívánok,anyud helyre fog jönni🤗
I
I! Persze, hogy jövök! Már olyan függő vagyok, hogy egyik nap olvastam egy kérdést tök más kategóriában és szerencsétlen pára aláírta, hogy L(lány), én meg majdnem érdeklődtem L-ről😂
Én is drukkolok! Ne késd le a petéd, mert rohadt idegesítő!
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!