Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 1031/4811 A kérdező kommentje:

R!!

Nagyon sajnálom!! Remélem hogy mielőbb feláll ebből édesanyád ❤️Sok erőt és kitartást kívánok neki! ❤️

Ne aggódj a baba tudja hogy mikor kellett jönnie, és hogyan ( legalábbis én így gondolom) ha 2 világháborút is végig csináltunk és ugyanúgy voltak egészséges babák akkor azt remélem a te babàd is egészséges lesz! 😍❤️❤️❤️

2023. jan. 16. 09:08
 1032/4811 A kérdező kommentje:
SZ sajnos erre én nem tudok válaszolni remélem a többiek tapasztaltabbak ebben! 🫣🫣
2023. jan. 16. 09:09
 1033/4811 A kérdező kommentje:

F köszönöm hogy írtad, de nekem már elvileg beágyazódnia kellene ezért nem tudom eldönteni de szerintem csinálok majd pénteken egy tesztet és ha negatív megyünk szaunázni ❤️

Mondjuk az orvosom is mondta egyszer hogy azzal a terhesség első időszakában nincs baj, csak én veszem túl komolyan azt hiszem 🫣 Meg mert a beágyazódás körüli befolyásoló tényezőkről nem sokat olvastam 🫣

2023. jan. 16. 09:12
 1034/4811 anonim ***** válasza:
100%

R anyukádnak jobbulást kívánok.

A méhnyak most nekem is fent van tegnap óta és puha. 🙂 SZ

2023. jan. 16. 09:19
 1035/4811 anonim ***** válasza:
68%

Sziasztok!

R! Jobbulást anyukádnak! A baba miatt ne aggódj, ők mindent kibírnak ott bent.

Kérdező! Én olyan szinten lekéstem az ovut, hogy az esélytelenek nyugalmával hátradőltem és átadtam a terepet mindenki másnak. Alhas tájon éreztem ezt-azt, tegnap kezdődött egy pici mellérzékenység, de én ezeknek nem dőlök be, csak előbb fog megjönni, mert nem bírt várni a nyomorult petesejtem. Csak február végére kaptam időpontot a meddőségibe, most felfüggesztem ezt a dolgot, és foglalkozom minden mással. Egy darabig itt csak néző leszek. Drukkolok nektek!🤞

A.

2023. jan. 16. 10:44
 1036/4811 anonim ***** válasza:
100%
Lányok most csináltam 20-as ovu tesztet ész erős mind a két csík. Akkor még nincs veszve a petém. 😁Remélem SZ
2023. jan. 16. 10:53
 1037/4811 anonim ***** válasza:
100%

Szia A! Azért ígérd meg,hogy nem hagysz itt minket és beszàmolsz majd itt ott,ha ugy érzed...vagy ha ránk jön a dili,kérünk majd pár adag jó kedvet- előre nem ér,akkorsem ha nem romlandó😂.Szóval akkor bejelentkeztêl..örülök neki,nagy lêpés és hidd el meg lesz a gyümölcse.Nagyon drukkolok🙏és persze mindenkinek.

I

1038/4811 anonim ***** válasza:

R! Kitartást kívánok,anyud helyre fog jönni🤗

I

1039/4811 anonim ***** válasza:
100%

I! Persze, hogy jövök! Már olyan függő vagyok, hogy egyik nap olvastam egy kérdést tök más kategóriában és szerencsétlen pára aláírta, hogy L(lány), én meg majdnem érdeklődtem L-ről😂

Én is drukkolok! Ne késd le a petéd, mert rohadt idegesítő!

A.

2023. jan. 16. 10:59
 1040/4811 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm 💗Biztosan feláll belőle, csak nehéz lesz, most is nálunk van, én vagyok vele, míg apukám haza nem ér munkából, de hála az égnek egyre jobban van. Én is nagyon remélem, hogy kibírta a kismanó 💗 (R)
2023. jan. 16. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!