Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
2022. nov. 16. 17:39
991/4814 anonim válasza:
Szia,haat nem.tudom extra halvanyam mintha...
I
992/4814 anonim válasza:
I igen ezt vettem észre én is...nem full hanem halvány...de akkor hogy lehet hiszen voltam beteg
993/4814 anonim válasza:
Nem tudom,de nem lehet csak.száradási?
I
994/4814 A kérdező kommentje:
A kezdőbetű lemaradt így nem tudjuk kinek szurkoljunk 🫣
Ez még azért nagyon nagyon halvány , dpo?
🤞🏻🤞🏻
2023. jan. 12. 18:32
995/4814 anonim válasza:
I nem száradási idön belüli..dpo nem lehet mert volt mensi
996/4814 anonim válasza:
De akkor miert teszteltél..van valami tüneted esetleg?
I
997/4814 anonim válasza:
988-as, kérlek érthetően fogalmazd meg a dolgokat. Mi az, hogy nem lehet dpo,mert volt mensi? Mikor volt, hány napja? Olyan van, hogy korán van ovuláció, 9-10. nap környékén akár, de attól még a beágyazódás ugyan úgy az ovulációtól számított 7. nap körül kezdődik el és eltart pár napig mire a hcg hormon kimutatható lesz a vizeletből.
998/4814 anonim válasza:
Gondolom most volt meg neki a napokba de valamiért tesztelt, de akkor lehetett kémiai is…
De szerintem ez negatív
999/4814 anonim válasza:
1000/4814 A kérdező kommentje:
Igen ez így elég random és kevés információ érezhető pánikkal/ beleéléssel :D
2023. jan. 12. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!