Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 1021/4813 anonim ***** válasza:
100%

Lányok, akiknek még nem sikerült!

Próbáljátok meg a szelént, ha még nem szeditek. Nekem tuti az pörgette fel a petefészkeimet :D

F

2023. jan. 16. 07:44
 1022/4813 anonim ***** válasza:
100%

Halihoooo.Én is jobban vagyok,vagyis inkább stagnálok,de azt pozitívan.Semmi tünetem,eddig szokott fàjni a petefészkem,most az sem ovu utàn...Tegnap moziztunk egy jót- azt az uj Tom Hankses filmet..olyan életszagú,bőgtem mint a gyagyás..párom 5 méterrel odébb sétàlt ki,hogy én nem vele vagyok😂😂😂

I

2023. jan. 16. 08:00
 1023/4813 anonim ***** válasza:
100%

Szia F...a szelênt úgy magában? Mert a Femibionban azt hiszem van,azt szedek meg D vitamint es egy hónapja kb.q10 et is.

I

2023. jan. 16. 08:01
 1024/4813 anonim ***** válasza:
100%

Femibionban én úgy tudom h nincs, azért szedtem hozzá pluszban.

Meg ez mellett E vitamint is szedtem, az elméletileg a méhnyálkahártyát vastagítja.

Egyébként az Elevitben van szelén, elég jó mennyiség úgy tudom.

F

2023. jan. 16. 08:09
 1025/4813 A kérdező kommentje:

Én nem merek semmit sem szedni max ilyen női vitamint 🫣🫣 nehogy bezavarjak a stimulációnak 🫣

I! Pedig azt a filmet megakartam nézni de mostmár nem merem 😂😂

Szerintem mi arra az ufosra megyünk 19.-én azon nem fogok sírni… remélem 🤞🏻🤞🏻

Szaunázni elmennèk viszont, ti bevállalnátok ilyenkor? Sosem tudom eldönteni 🫣

2023. jan. 16. 08:21
 1026/4813 anonim ***** válasza:
100%

Nekem amikor megfogant a baba előtte kb 3 nappal wellnesselni voltunk, szaunáztunk is :) kikapcsolódsz kicsit, szerintem nem ártana

F

2023. jan. 16. 08:26
 1027/4813 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok gratulálok a kis mamának. 💝 Többieknek drukkolok /nekem is / hogy össze jöjjön hamar. Kis tanácsot kérnék. 2. Hónapja hogy használok ovu tesztet. Dávid 20 as erősségű. De van 10-es is mert először azt rendeltem csak el fogyott a webáruházba. Estefelé szoktam megcsinálni. De tegnap kíváncsiságból délelőtt 11 kor csináltam 10 és erősségűt. Elég sötét lett a kontroll csík de az esti 20 as az nem volt olyan sötét. A hasam ma el kezdett eléggé szúrkálni ball oldalt. Szerintem még nem következett be az ovulációm. Szerintetek? SZ
2023. jan. 16. 08:53
 1028/4813 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat kismamáknak 🥰 SZ
2023. jan. 16. 08:53
 1029/4813 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok. Kérdező nekem 12.dpo-n lett pozitív, viszont előtte én nem teszteltem. A méhnyak állapotát én figyeltem. Onnan tudtam, hogy ovulálok fent volt és nagyon felpuhult. A Nemvárt napján nagyon leereszkedett és kemény volt, meg is ijedtem, hogy megfog jönni, de szépen lassan felhúzódott. Úgy hogy terhességet megállapitani a méhszaj allapotából nálam nem lehetett. 😄 Holnap lépek a 9.ik hétbe. Kicsit be vagyok tojva, csütörtökön megyek dokihoz. Anyukám szombaton 15 évnyi depresszió után kapott egy idegösszeroppanást, nem volt képben semmivel, félrebeszélt, nagyon megijedtem és nagyon sokat idegeskedtem. Már jobban van. De félek, hogy baja lett a babának. Remélem minden rendben lesz. Mert nem tudom mi lesz velem ha még egy ekkora csapás ér. Amúgy most úgy nincsenek tüneteim csak a cickoim érzékenyek. (R)

(R)

2023. jan. 16. 08:57
 1030/4813 anonim ***** válasza:
100%

Köszi F..utánanézek🙂

I

2023. jan. 16. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!