Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
De jó hogy beküldted L ez megmagyarázza a dolgokat..
Sajnálom de az ilyen erőszakos hitetlenkedés csak depressziót szül :/
Szerintem.. nekem ezt okozná ha mindenhol a csíkot keresném.
Igen..én is olvasom.El kellene ezt most engedni..kedves tesztes kérdező.Ha terhes vagy mêgis,akkor úgy is kiderül pàr nap múlva,ha esetleg akkor is tesztelsz ês erősebb a vonal.De ennek így most semmi értelme,sajnálom.
I
Szia Sz!
Én annyit tennék hozzá, hogyha rólam lenne szó hogy biztos nem várnék egy évet. A te korodban 3 hónap is aranyat ér, és mire eljutsz egy meddőségi klinikára (ha megtudod fizetni a magánt akkor gyorsan fogadnak) akkor ott elkezdik a kivizsgálást ami úgyis csúszik egy hónapot mert a vérvizsgálatot pl. csak bizonyos napokon lehet végezni, utána vagy közben férfi oldal, ha kiderül mi a baj akkor az a hónap is kuka mert lehet hogy a gyógyszerezésedet szintén nem lehet azonnal csak egy bizonyos napon elkezdeni.. nem tudom.. nekem életem legrosszabb 3 hónapja volt mire oda eljutottunk hogy na akkor mehet a próbálkozás..
Én nem várnék, mert csak az idő az ami a mi oldalunkon áll, az összes többi az orvos oldalán és azt nem tudjuk befolyásolni.
Sziasztok!
Kismamák, hányad dpo-n lett pozitív?
Aki esetleg figyelte a méhnyak állást mennyire jött be?
SZ, remélem jobban érzed magad !
I te hogy vagy?
10.dpo-n lett halvány ,de jól látható pozitív ,méghozzá x-epil tesztel.
Onnantól szépen erősödött.
Holnap lépek a 6.hètben. csütörtökön megyünk az első vizsgálatra.
D voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!