Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 1001/4813 A kérdező kommentje:

De jó hogy beküldted L ez megmagyarázza a dolgokat..

Sajnálom de az ilyen erőszakos hitetlenkedés csak depressziót szül :/

Szerintem.. nekem ezt okozná ha mindenhol a csíkot keresném.

2023. jan. 12. 19:43
 1002/4813 anonim ***** válasza:
100%

Igen..én is olvasom.El kellene ezt most engedni..kedves tesztes kérdező.Ha terhes vagy mêgis,akkor úgy is kiderül pàr nap múlva,ha esetleg akkor is tesztelsz ês erősebb a vonal.De ennek így most semmi értelme,sajnálom.

I

2023. jan. 12. 19:48
 1003/4813 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok. Kicsit magam alatt vagyok. Ne haragudjatok hogy fárasztalak benneteket ezzel. Jó érzés hogy MEGTALÁLTAM ezt a fain csoportot vagyis benneteket. Tegnap voltam dokinál. Rákszűrésre mentem. De felettem neki a kérdést hogy már 7 hónapja próbálkozunk és sajnos nem sikerült még. Tudom van itt olyan is köztetek hogy sokkal több ideje nem jött össze. Most meg vagyok fázva elég rendesen. Mivel kaptam antibiotikumot a házi orvostól így a doki most írt hüvely tablettát. Hogy regeneráljon. Illetve írt fel inofolicot. Van valakinek jó tapasztalat ezzel az étrendkiegészítővel kapcsolatba? SZ
2023. jan. 13. 14:09
 1004/4813 anonim ***** válasza:
100%
Ja és azt mondta a doki hogy várjuk meg az 1 évet ha addig nem sikerül akkor el kezdjük a kivizsgálást. Ugye írtam hogy én 37 párom 39 éves azt gondoltam hogy már el kezdjük. De azt mondta várjunk. Csinálom az ovu tesztet mérem a hőm és persze együtt is vagyunk. Meglátjuk. Nem kéne rá görcsölnöm de ez nem könnyű. SZ
2023. jan. 13. 14:14
 1005/4813 A kérdező kommentje:

Szia Sz!

Én annyit tennék hozzá, hogyha rólam lenne szó hogy biztos nem várnék egy évet. A te korodban 3 hónap is aranyat ér, és mire eljutsz egy meddőségi klinikára (ha megtudod fizetni a magánt akkor gyorsan fogadnak) akkor ott elkezdik a kivizsgálást ami úgyis csúszik egy hónapot mert a vérvizsgálatot pl. csak bizonyos napokon lehet végezni, utána vagy közben férfi oldal, ha kiderül mi a baj akkor az a hónap is kuka mert lehet hogy a gyógyszerezésedet szintén nem lehet azonnal csak egy bizonyos napon elkezdeni.. nem tudom.. nekem életem legrosszabb 3 hónapja volt mire oda eljutottunk hogy na akkor mehet a próbálkozás..

Én nem várnék, mert csak az idő az ami a mi oldalunkon áll, az összes többi az orvos oldalán és azt nem tudjuk befolyásolni.

2023. jan. 13. 16:05
 1006/4813 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen a válaszod. A doki azért mondta hogy nem lehet olyan nagy gond mert van már gyermekem Július a lessz 10 éves. De ő nem közös gyermek.meg látjuk.
2023. jan. 13. 19:46
 1007/4813 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Kismamák, hányad dpo-n lett pozitív?

Aki esetleg figyelte a méhnyak állást mennyire jött be?

2023. jan. 15. 08:47
 1008/4813 A kérdező kommentje:

SZ, remélem jobban érzed magad !

I te hogy vagy?

2023. jan. 15. 08:48
 1009/4813 anonim ***** válasza:
100%
10dpo facelle
2023. jan. 15. 09:02
 1010/4813 anonim ***** válasza:
100%

10.dpo-n lett halvány ,de jól látható pozitív ,méghozzá x-epil tesztel.

Onnantól szépen erősödött.

Holnap lépek a 6.hètben. csütörtökön megyünk az első vizsgálatra.

D voltam

2023. jan. 15. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!