Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 961/4814 anonim ***** válasza:
100%

Most akartam írni épp..megjött a hormon panelem,de nem igazodom ki rajta.Azt mondtak,minden rendben🤦.Picit jobb a kedvem,köszönöm,de látom A! Te is nálad is borult a bili.Sajnálom🤗

Kérdező,köszi,hogy igy aggódsz

..nagyon jól esik tényleg.Párom nem csügged,ha szomorú is,sem mutatja miattam...egyem a zuzáját😅🥰

I

2023. jan. 10. 20:38
 962/4814 anonim ***** válasza:
100%

I! Jaj, de jó, hogy írsz. Átvettem a rossz kedvedet, nekem már úgyis mindegy volt, lejjebb már úgyse lehetek😂 Drukkolok neked, meg a Kérdezőnek, meg persze a többieknek is, aki még próbálkozik. Hátha drukkolásban jobb vagyok, mint gyerekgyártásban.😁

Köszönöm Kérdező. Valahogy biztos lesz, már megszoktam, hogy nekem semmit nem ad könnyen az élet, elfér a többi közt.

A.

2023. jan. 10. 20:54
 963/4814 anonim ***** válasza:
100%

A! A humorod a " régi"..ês nem is.tudod,milyen gyógyító hatása van.Köszi érte

I

2023. jan. 10. 21:06
 964/4814 anonim ***** válasza:
100%

Amugy szívesen,ingyen vóót a rosszkedv😂😂

I

2023. jan. 10. 21:06
 965/4814 anonim ***** válasza:
100%

I! Köszi,azt mindig ingyen kapom, de majd lepasszolom valakinek. Itt a környéken úgyis túl sok a jókedvű 😂

A.

2023. jan. 10. 21:11
 966/4814 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező - Nem igen szerettem volna nektek beszámolni, mert tudom milyen érzés annak ezt hallgatnia (olvasnia), aki még próbálkozik, mielőbbi pozitív tesztet kívánok itt mindenkinek, annyira megérdemlitek!

Fel a fejjel csajok!❤️

De itt vagyok, olvaslak titeket és drukkolok végig!😁

L

2023. jan. 10. 21:19
 967/4814 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, nagyon röstellem, hogy nem jártam erre mostanában sok mindenről lemaradtam. Kérdező. Köszi szépen megvagyunk a tökmagommal, 3.ikán voltam ultrahangon aznap töltöttem be a 6 hetet. Volt szívműködés. A másik két gyöngyöcském még mindig nem látszódik, orvosom sem tudja eldönteni, hogy vajon felszívódásban vannak e, vagy mi az oka. 19.ikén kell újra mennem, akkor már biztosan kiderül.Akkor leszek 8 hetes és 3 napos. Egy kisangyalka biztosan velem van, mert napi szinten kínoz. 😊 Mindig mondom neki, hogy már most olyan rosszcsont mint az apja 😊🤭 Mellbimbóim még mindig iszonyat mód szoknak égni. Borzasztó sok a savam... Tegnap éjjel 3ig 2 km-ert sétálgattam a nappaliban, mert nem bírtam böfögni, és annyira nyomta szúrta a mellkasom, hogy azt hittem meghalok.. nagyon szenvedtem. Bármilyen kajára gondolok mindentől rosszul vagyok. Csak akkor tudok enni mikor már nagyon éhes vagyok, de akkor is fél órát kell gondolkoznom, mit egyek, mi az amitől jelen pillanatban nem forog a gyomrom. Ma volt egy pillanat mikor nagyon szédültem. Az arcbőröm borzasztó lett, napról napra nőnek újabb gyulladt pattik az arcomra. De minden percét élvezem még így is. ❤️🤭🤣 Az elejétől kezdve az a megérzésem van, hogy kiscsaj van a pocakban. Párom kisfiút vár. 11.-12 héten megyek a genetikai vértesztre (Trisomy teszt) . Akkor biztosan kiderül. Lányok nagyon remélem, hogy nemsokára tőletek is pozitív teszteket fogok itt látni ❤️

(R)

2023. jan. 10. 21:25
 968/4814 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg valaki tud hozzászólni a tsh - m.hoz? 1,37.ez jó?

I

2023. jan. 10. 21:28
 969/4814 anonim ***** válasza:
100%

L...de mi nagyon szívesen olvassuk,tényleg..én sem irok minden nap,idő hiàny.miatt sem.

Viszont ma van ovum..ezt csak igy Nektek fortyogom." Ezmeg' elment kàrtyázni a haverokkal.Úgyhogy ennyit erről a hónapról( is).

A! Küldök egy adag iróniát is🤭😘

I

2023. jan. 10. 21:33
 970/4814 A kérdező kommentje:

L, megértem és köszönjük a hozzáállást, szerencsére az itteni jó hírek inkább megnyugtatnak és mindig eszembe juttatják hogy együtt kezdtük és sikerülhet!

Ezért nem szívfájdító rólatok olvasni de köszönöm hogy tekintettel vagytok ránk! 😍❤️

R!! Ez annyira izgi! Annyira várom hogy kiderüljön hányan vannak ( pedig nem is bennem vannak/van) 😂❤️

Barátnőm is amikor ikrekkel volt terhes nagyon nehezen viselte mert mindig rosszul volt! Mindjuk a savas dolog durva 😂

Mintha csak őt olvasnám! 🫣

Igazság szerint én utálok szédülni vagy ilyesmi úgyhogy eltudom képzelni! Kitartást neked 😍

Majd írj ha voltatok vizsgálaton és megtudtad hányan vannak ❤️😍!

I ha este voltatok együtt akkor számít plusz ha esetleg ma korábban tudtok együtt lenni akkor is !

Ne csüggedj együtt sikerülni fog 😍❤️

Ez az új hónap lányok❤️

I..A ez a szócsata 😂😂 Nagyon adjátok 😂

Én bizakodó vagyok eddig nem érzek cisztát sőt most minden békés! 😍 1.dpo! 💪🏻

2023. jan. 11. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!