Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
❮❮ ... 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 ... ❯❯
 931/4814 anonim ***** válasza:
100%

A - Megnéztem a TSH 2,53 igaz határértéken, de alulműködés jele lehet, a T4 13,26 és T3 4,67 pmol/l.

Ez is épp hogy az alulműködés határa.

Az LH önmagában nem ad elég információt mivel ami érdekes az az LH:FSH aránya.

A progival nincs gond a 2. ciklusnapin szerintem, amíg egy alatt van addig tökéletes.

Az ovu utáni progi szinted pedig azt mutatja, hogy volt ovud. 😊

L

2023. jan. 4. 00:42
 932/4814 anonim ***** válasza:
100%

L! Köszi.😁Mármint úgy érted, hogy az enyém átváltva annyi, amit írtál?

Igen, azt én is úgy tippeltem, hogy abban a hónapban volt ovum. Próbálkozós hónap volt, azt is el tudom képzelni, hogy elindult valami, de sajnos gyerek nem lett belőle 🙁

Az mit jelent, ha nem jó az LH:FSH arány? És mi számít jónak?

A.

2023. jan. 4. 00:50
 933/4814 anonim ***** válasza:
100%
927-es vagyok. L nagyon köszönöm a segítséged! Neked pedig sok szeretettel gratulálok a kisbabádhoz,nagyon boldog babavárást kívánok!😊
2023. jan. 4. 07:56
 934/4814 anonim ***** válasza:
100%

A - Igen, átváltottam, ilyenkor hasznos a sok kémia az egyetemen.😅

Az LH:FSH akkor jó ha nagyjából 1:1 az aránya a ciklus első felében.

#927 Szívesen és köszönöm szépen!🥰

L

2023. jan. 4. 09:16
 935/4814 anonim ***** válasza:
100%

Nem ide tartozik, de muszáj megkérdeznem.

L milyen egyetemre jársz? Én most kezdtem készülni emelt kémia érettségire ☺️

V2

2023. jan. 4. 10:45
 936/4814 anonim ***** válasza:
100%

V2 Szent István volt, mostmár Magyar Agrár és Élettudományi Egyetem, biomérnök szak. 😁 A sok biosz is segít ezekben😅

L

2023. jan. 4. 10:51
 937/4814 anonim ***** válasza:
100%

Tök jó. Nekem is a biosz a másik amire készülök :) Csak teso után akartam egyetemre menni, de teljesen belefáradtam. Nem mondom, hogy változtatok a terven, de a gondolataimat atiranyitottam a tanulásra. Így könnyebb. Aztán ha közben sikerül örülök majd nagyon. Addig sem stresszelek. Vérvételre elmegyek és a férjem is kivizsgaltatja magát, de ennel többet nem foglalkozok vele. Még ovutesztet sem csinálok. Nagyon megterhelő volt az elmúlt időszak.

V2

2023. jan. 4. 11:13
 938/4814 anonim ***** válasza:
100%

Na hajrá, hova mennél egyetemre? 😄 Nekem még az államvizsga van hátra, eddig halogattam, majd most pocakosan megyek....😅

Ah én pont a stressz miatt halasztottam el az államvizsgát, különben most december elején túleshettem volna rajta....de mindennek oka van.😇

L

2023. jan. 4. 14:23
 939/4814 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Ismeri valaki dr. Cserni Péter nőgyógyászt?
2023. jan. 6. 08:59
 940/4814 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Megvolt mindkét UH, jelenleg egy domináns tüsző van, vasárnap kell a szurit beadni. Beszéltem az orvossal és azt mondta ha megint ciszta lesz a sárgatestből akkor asszisztált reprodukció kell.

Ők úgy álltak hozzá hogy remélik nem kell de tekintve hogy már 2x mondta az orvos hogy ó ez nem fordul elő többet, nem nagyon adok a szavára:D

Ami elszomorít a dologban, hogy szerinte a az inszem nem megoldás az esetemben, de Magyarországon ezzel kezdenek, és jó alaposan kivizsgálnak előtte. Még nem meséltem nektek, de a férjem idősebb és nagyon aggaszt hogy kifutunk az időből..

Szóval nem tudom hogy valójában sikerül-e majd közétek " " tartoznom abban a tekintetben, hogy lehet gyerekem.

Remélem hogy megadatik, de lassan kezd felsejleni a lehetősége annak hogy nincs akkora esélyem.

VISZONT

Már egy ideje nem meséltetek, tudom hogy ilyenkor egy sikertelen hónap után nehéz megtalálni a lelkesedést, vagy az újév az ami kicsit pörgősebbé tette az első hetet, de néha írjatok hogy mi újság veletek mert szeretek tudni rólatok és hiányzik az együtt izgulás <3

A kismamákat is szívesen figyelemmel kísérem! Remélem minden rendben veletek , lassan elmúlik a rosszullétes időszak! :)

2023. jan. 6. 11:50
❮❮ ... 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!