Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 941/4814 A kérdező kommentje:
Az említett nőgyógyászt nem ismerem!
2023. jan. 6. 11:50
 942/4814 anonim ***** válasza:

Jaj, Kérdező! Ne legyél ilyen negatív, te vagy a példaképem, hogy mindig olyan szép türelmesen vársz 😁

Egyébként nem biztos, hogy mindenhol az a protokoll. Barátnőmék 3.gyereket akartak, de nem jött össze. Főleg a férje spermaképével voltak gondok. Azt mondta neki a doki a meddőségiben, hogy ebben a korban ő már nem sz@rozik, nem lesz inszem, lombikkal kezdenek. (Barátnőm akkor volt 38, a férje olyan 45.) Végül nem került rá sor, mert előtte spontán összejött. Már 1éves elmúlt a gyerek. Szóval nem lehetett akkora a baj, ha spontán sikerült, mégis átugrották volna az inszemet.

A.

2023. jan. 6. 14:58
 943/4814 A kérdező kommentje:

Köszönöm A!

Jól esett amit írtál, sajnos az én kezem is megvan kötve egy bizonyos szempontból a férjem csak x éven belül vállal gyereket érhető módon, de majd kiderül mi lesz ❤️

Jól esett amit írtál A!

Remélem jól vagytok csajok! Itt a kövi hónap!!:))

2023. jan. 7. 16:38
 944/4814 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező mennyi idősek vagytok?

F

2023. jan. 7. 20:34
 945/4814 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok. .kicsit eltűntem.Két barátnőm is bejelentette,hogy babát vár,igy aztàn nagyon nyomorultul éreztem magam.Nem tagadom,utolért ez a tehetetlen érzés engem is.A napokban picit bebábozódtam a saját önsajnàlatom burkába.Marha fárasztó.Igy ez sem lesz opcio...tehát,nincs más hátra,mint előre..❤️🤗Remélem nindenki jól van !

I

2023. jan. 9. 12:37
 946/4814 A kérdező kommentje:

I, pont kérdezni akartam veled mi újság!

Megértem ! :(

Sajnálom, de tudom hogy milyen érzés, már nekem is tervezi 1-2 ismerősöm, de már attól is rosszul vagyok:DD

Nem is akarok gyerekeket látni:DD

És most hogy érzed magad I?

2023. jan. 9. 12:45
 947/4814 anonim ***** válasza:
Szia Kérdező,hát nem tudom hogy vagyok ..tegnap jól kibőgtem magam...az segített.De azt hiszem úgy alapjáraton most nem vagyok a toppon.Ez van..ezt most be kell látnom és feldolgoznom.S Te Kedves? Hogy viseled...I
2023. jan. 9. 12:49
 948/4814 A kérdező kommentje:

I, annyira sajnálom, szeretném ha jobban éreznéd magad! De abszolút megértem hogy miért érzed így magad <3

Vannak hullámvölgyek , szerintem egy ilyenben vagy te is, de idővel felállunk belőle !

Nyugodtan írd ki magadból ha szeretnéd, nekem segített hogy leírtam!

Én most jól vagyok, köszönöm hogy kérdezed most türelmesen várok, meg volt a tüszőrepesztő injekció, most várunk.

Kedden van a tervezett együttlét.

Hát beletörődtem a sok vizsgálatba meg hogy telik az idő és tehetetlenül csapkodni nincs értelme, azóta csönd van nálam:D

Az az igazság hogy azért is értem meg mit érzel mert egy hónappal ezelőtt még úgy örültem neki ha megláttam egy babát az ismeretségi körünkben, most pedig inkább dühös vagyok ha kiderül hogy még valakinek sikerült.

A csopis kismamáknak még mindig őszintén tudok örülni mert hát.. Ti vagytok <3 elfogult lettem :DD

2023. jan. 9. 15:36
 949/4814 anonim ***** válasza:
100%

Ezt de szêpen írtad- elfogult.Pont úgy érzem,ahogy Te.Itt tudok örülni...még más ovus nyákjának is,hogy " hurrá"...de a legjobb barátnöm pocakjának nem.Vagyis igen..de nehezemre esik kimutatni,úgy érzem szörnyeteg vagyok..Valószínű igen,csak hullámvölgy...meg sokat voltam otthon most,jó lesz holnaptól újra belelendülni a munkába..Nekem a héten lesz ovum...de nem akarok már számolni.

I

2023. jan. 9. 16:10
 950/4814 A kérdező kommentje:

Dehogy vagy szörnyeteg I!

Csak más amikor látjuk a küzdelmet a siker mögött!

Ha jól emlékszem tetováló vagy, ilyenkor nem segít ha alkotsz valamit pl vászonra?

Nekem segít elmerülni ha van hobbim , most tervezek egy medúzát a farmerkabim hátuljára 😍

Szerintem jót tesz a munkaterápia!

A párod hogy áll hozzád?

Tudtok erről beszélni?

2023. jan. 9. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!