Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Én is mélyponton vagyok, egy szokottnál is mélyebb ponton.
Nagyjából biztos, hogy lekéstem az ovum, szóval ebben a hónapban nem lesz próbálkozás. Ahogy a következőben sem, de az eleve úgy volt tervezve. Aztán lehet, máskor se. Nem megy ez nekem, biztos nem érdemlem meg.
Nektek kitartást, azért figyellek titeket és drukkolok🤞
A.
A, ne add fel a sikertelenséget mindig nehéz elviselni, de úgy talán elviselhetőbb ha van hova lépni!
Említetted hogy elmész vizsgálatokra/meddőségi központba, lehet hogy már csak egy karnyújtásnyira vagy!
Ameddig nem mondja azt az orvos hogy nincs esély addig mi is megyünk tovább!
:)
A korod miatt nem mehetsz beültetésre?
Igen erre emlékszem 🫣
Ha esetleg a beültetésre írtad én úgy emlékszem hogy azt lehet donor segítségével is 😊
#954! Nem, hanem mert egyedülállóként a meddőségiben k@rvára nem érdekel senkit a nyomorom. Úgy kezdődik, hogy már a vizsgálatokhoz vigyek magammal egy házassági anyakönyvi kivonatot, meg magát az alanyt. Köszi, honnan? Lopjak el egyet? Beültetésről meg ne is álmodjak Magyarországon.
A.
A - Brno nem jöhet nálad szóba? Egyébként itthon úgy tudom közjegyzői papír is elég élettársi kapcsolatról én úgy tudom. Nincs valakid aki erre vállalkozna addig?
Nem szeretnélek megbántani, nehogy félreértsd, csak segítő szándékkal írom.
L
1/A. § * Az Eütv. 165. §-ának d) pontja szerinti egyedülálló nő esetében (a továbbiakban szintén: kérelmező), amennyiben
a) egészségi állapota (meddőség), vagy
b) életkora
következtében gyermeket természetes úton nagy valószínűséggel nem vállalhat, az egészségi állapota által indokolt, az Eütv. 166. §-a (1) bekezdésének b)-d) és f) pontja szerinti reprodukciós eljárás végezhető el.
(5) A reprodukciós eljárás - a (2) bekezdés szerinti kizáró ok hiányában - akkor javasolható, ha
a) a nő rendelkezik megfelelő méhhel, és - a pete, illetve embrióadományozást kivéve - legalább egy, tüszőérlelésre alkalmas petefészekkel, és
b) rendelkezésre áll
ba) a méhűr alkalmasságát, a negatív hüvelyváladékot igazoló, és az alaphormon vizsgálatát tartalmazó eredmény,
1/C. § * Az 1/A. § b) pontja szerinti esetben akkor végezhető el a reprodukciós beavatkozás, ha
a) a kérelmező életkora miatt természetes úton gyermeket nagy valószínűséggel nem vállalhat, és
b) az 1. § (1) bekezdés db) alpontjában, f) és g) pontjában, valamint az 1. § (5) bekezdésének a) pontjában és ba) alpontjában foglalt feltételek fennállnak, és
c) a reprodukciós eljárás elvégzésének indokoltságát két (a beavatkozást végző orvos, illetőleg orvoscsoport tagja, valamint egy, a beavatkozásban részt nem vevő) szülész-nőgyógyász szakképzettségű szakorvos egybehangzó véleménye, illetve ajánlása alátámasztja.
Ezek alapján zanzásítva: Vállalhatsz gyermeket, de két különböző orvostól kell igazolás/alátámasztás hogy a korod indokolja.
Ezen kívül a fentebb említett vizsgálatokat kötelező elvégeztetni, hiszen szükséges hozzá egészséges méh pl. de ez már csak jogi blabla, a többit elmondja az orvos is.
Csak azért írtam le hátha megnyugtat egy kicsit ! :)))
#956! Igen, tudom, ez a papírforma, csak a valóság az, hogy rohadt hosszú a várakozási idő és az egyedülállókat az utolsó utáni helyre teszik. Kb., mint az örökbefogadásnál. Egyedülálló is fogadhat, ha párnak nem tudják adni, csak valahogy sosincs olyan. Mire oda jutnék, már lombikkal se lehet. Meg mi az, hogyha kora miatt nem lehet? Mi az a kor? A valóságban a klimax után nem lehet, addig egyáltalán nem biztos, de akkor meg már lombik sincs ugye. Azonkívül donor spermában sem dúskál az ország. Mindegy, ez lesz a következő és egyben utolsó út, de őszintén nem hiszek benne. Nagyon elkeseredett vagyok most.
A.
Sajnálom A és megértem hogy a rendszer a valóságban nem így működik ami nagyon szomorú!
Remélem hogy nem lesz rá szükséged! ❤️
I te hogy érzed magad? ❤️
M , R , L , V felőletek már rég halottam 🫣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!