Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
I - 1,37-es TSH tökéletes🥰
Ne aggódj ha ma van ovu és tegnap meg mondjuk holnap együtt vagytok még az is jó lehet, nekünk pont így jött össze 😁🙏🏼❤️
Kérdező - Drukkolok, hogy ne is legyenek fránya ciszták!❤️
Majd 19-én megyünk az első genetikai ultrahangra, ha gondoljátok majd szívesen mesélek, minden rendben, hálisten 3 hányással megúsztam az egesz első trimesztert úgy néz ki, most jött helyette az alacsony vérnyomás/szédülés. 😅
L
Hát csak ma leszünk majd együtt- valószínű lekéstük..bár ovu utan 24-36 ora a tüszőrepedés,nem?🤔Most már végül is mindegy...🤦ilyen az én formám.
Köszi a vàlaszt L!,meg is nyugodtam.
I
Kérdező igen,A - val csípjük egymást,egyszerre vagyunk " dilisek" szóval megy ez nekünk...Bàr ezt csak ên mondom,lehet A- nak más a vêlemênye😂
Remêlem ên is,hogy nem lesz cisztád.🙏
I
I! Nem hiszlek el! Már megint utánozol?😂 Ebben a hónapban az ovum én késtem le! Erre te is kezded!🤦🏽♀️
A.
L! 😂
Tényleg lányok hogyan viszonyultok a szüléshez? Bár itt van akinek már van gyereke az elmesélhetné milyen érzés!😍
Nekem sok és nagy fájdalmat okoztak ezek az izék eddig szóval tréningnek fogom fel 😍
I persze hogy van esély!
Elvileg ilyenkor lehet kisfiú és minden lehetséges hidd el 😍
Próbálkozzatok hátha ❤️
Én is remélem eddig semmit nem érzek és nagyon jó hogy végre nem fáj ❤️
A!.. akkor ez is miattad van!?mer ilyen példát mutatsz😂😂
I
I! Úgy látom, a rosszat könnyen eltanulod. Vegyél inkább példát szépen a kismamáktól!
Kérdező! Én rettegtem a szüléstől, amíg rá nem jöttem, hogy esetemben a fogamzás jóval nagyobb tortúra, mint maga a szülés. Azóta a Csendes- óceánt is átúsznám, csak legyen már végre valakit megszülni. Mondjuk a kórház helyett, ahová tartozom, lehet, hogy inkább keresnék egy szimpatikus bokrot😂
A.
A! Valahogy mindig a nehezebb utat választom😂 Csak ne tövisbokrot szemelj ki magadnak, kérlek🙏🤦😂😂
I
I! Most, hogy így mondod, átgondoltam. Csak a kedvedért egy erdei fenyő felsőbb ágai közül választok 😁
A.
A! Látod,nekem is vannak nêha jó ötleteim,nem csak Neked😂😂😂mondjuk az ovu lecsúszás,hülye ötlet volt🤔🤷
I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!