Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
❮❮ ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... ❯❯
 911/4814 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Na csak sikerül csatolni a képet. Szerintetek mi a probléma? SZ.
2023. jan. 2. 09:42
 912/4814 anonim ***** válasza:
Én nem látom a képet sajnos
2023. jan. 2. 12:22
 913/4814 anonim ***** válasza:
100%
Szia. A lényeg hogy 17 én és 18 án volt erős pozitív az lh teszt együtt is voltunk előtte utána is napokban. Karácsony másnapján nagyon rosszul voltam hányingerem volt. 27 én volt fura sárgás nyúlós folyásom. A hőm 36.6 volt pár napig, utánna 36.8 két napig, tegnap 36.5 gondolom még fog jönni már megint. 😔 Fél éve próbálkozunk. Tudom van aki ennél sokkal több ideje.
2023. jan. 2. 12:30
 914/4814 anonim ***** válasza:
100%
A hányinger terhes tünet valóban, de, ha várandósságot jelzett volna, akkor pozitív lenne a terhességi teszted is. A HCG hormon okozza a tüneteket
2023. jan. 2. 12:42
 915/4814 anonim ***** válasza:
Na igen. Ez van sajnos.
2023. jan. 2. 12:52
 916/4814 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok !

Mindenkinek boldog új évet kívánok !

Ma van a mensi napja. A 29.napon vagyok.

Gondoltam ,hogy ezen a napon azért egy tesztet mèg csinálok,biztos ami tuti.

[link]

Tünetek ,mensi tünet nincs. Nem görcsölök, nincs barnázás. ( Ez szokott lenni mensi előtt már 2-3 nappal előtte.

Cickó érzékeny( sosem szokott )

És mintha kicsit fáradtabb lennèk.

Persze még mindig taknyosan vagyunk itthon,és köhögünk.. Rohadt nehezen jövünk most ki ebből a nyavalyából.

Na már csak jobb lesz. Egész december kb erről szólt..🥴

Naptár szerint ma vagyok pontosan 4 hetes.

7 hetesen tervezek először orvoshoz menni. Január 23.an kérek időpontot.

(D )

Kérdező, veled mi újság ?

Vagy elkerülte a figyelmem , vagy tényleg rég írtál nekünk ?

2023. jan. 2. 13:02
 917/4814 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

Habár nem írtam de figyelemmel kísértem a beszélgetést!

Mindenkit köszönötök itt akit esetleg még nem ismerek!

D!! Nagyon gratulálok!! :))) Jó érzés egy ilyen teszttel kezdeni a januárt <3

Mindenkinek BUÉK!

A, I, M ne keseredjetek el idővel sikerülni fog nekünk is!! :))

D, kedves tőled hogy rám kérdeztél, kicsit el vagyok mélyülve ebben a hónapban, azt hiszem most nem rágódom annyit a baba témán, mivel ez a hónap a stimuláció hiánya miatt eleve nem kecsegtet lehetőséggel, DE szerencsére nagyon tudok örülni mindenkinek itt a csoportban, nekem nagy örömet okoz ha valakinek itt sikerült közülünk!

A, szerintem ha szeretnél kivizsgálást akkor ebben a hónapban menj el a konzira mert csak a köviben tud kérni vizsgálatot az orvos! Mármint hormonpanelt , csakhogy ne érjen csalódás ha ott is várnod kell, bár neked lehet hogy meg volt minden vizsgálat , és most feleslegesen mondom ><

Szeretném ha sikerülne nektek!! <3

2023. jan. 2. 13:17
 918/4814 anonim ***** válasza:
100%
D. sok szeretettel gratulálok! Én csak a végén csatlakoztam Hozzátok! 🥰
2023. jan. 2. 13:51
 919/4814 anonim ***** válasza:

Kérdező! Persze, értem én, csak még jövő héten utoljára szeretném megpróbálni, akkor lesz peteérésem és nem szeretném, hogy akkoriban kotorásszanak bennem😂Nem tudom, hogy zajlik az ilyen konzultáció, de a műtétem óta senki nem nézett be, félek, hogy nehogy kedvet kapjanak😕 Februárban lesz fél éves a műtét, akkor meg amúgy is kéne kontroll. Hormonpanelem októberi van, de nem hiszem, hogy azt elfogadják, biztos kérnek újat, ha egyáltalán szóba állnak velem. Mindegy, majd próbálok időpontot kérni januári konzultációra, aztán lesz, ami lesz.

Most nagyon aggaszt, hogy ez a hónap ilyen rossz volt, tuti, hogy valami nem stimmel, szerintem nem volt ovu. A hőm se ment le teljesen, ahogy szokott, amikor megjön. 36,6 volt a legkevesebb (aznap), és azóta is feljebb ment. (Menstruáció alatt lent szokott lenni 36,2-36,4 körül.) Illetve a min.5, de inkább 6 napos menstruációm is 3 napig tartott. Nem tudom, miért lehet ez 😥Ha valakinek van ötlete, megírná?

A.

2023. jan. 2. 14:50
 920/4814 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok. Milyen furcsa hogy ha tényleg szeretnél kisbabát hogy még szivatja a szervezeted. Annyira szeretnénk babát a férjemmel tudom sokan így vagytok mint mi. El döntöttünk dokit váltunk. Igaz fél éve hogy próbálkozunk sikertelenül de én 37 párom 39 éves. Voltam előtte nőgyógyásznál. 1.5 éve talált egy miómát a méhémben de azt mondta a doki az nem akadály. Meglátjuk mit mond a másik orvos. Holnap kérek időpontot. SZ.
2023. jan. 3. 08:19
❮❮ ... 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!