Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Sziasztok !
Mindenkinek boldog új évet kívánok !
Ma van a mensi napja. A 29.napon vagyok.
Gondoltam ,hogy ezen a napon azért egy tesztet mèg csinálok,biztos ami tuti.
Tünetek ,mensi tünet nincs. Nem görcsölök, nincs barnázás. ( Ez szokott lenni mensi előtt már 2-3 nappal előtte.
Cickó érzékeny( sosem szokott )
És mintha kicsit fáradtabb lennèk.
Persze még mindig taknyosan vagyunk itthon,és köhögünk.. Rohadt nehezen jövünk most ki ebből a nyavalyából.
Na már csak jobb lesz. Egész december kb erről szólt..🥴
Naptár szerint ma vagyok pontosan 4 hetes.
7 hetesen tervezek először orvoshoz menni. Január 23.an kérek időpontot.
(D )
Kérdező, veled mi újság ?
Vagy elkerülte a figyelmem , vagy tényleg rég írtál nekünk ?
Sziasztok,
Habár nem írtam de figyelemmel kísértem a beszélgetést!
Mindenkit köszönötök itt akit esetleg még nem ismerek!
D!! Nagyon gratulálok!! :))) Jó érzés egy ilyen teszttel kezdeni a januárt <3
Mindenkinek BUÉK!
A, I, M ne keseredjetek el idővel sikerülni fog nekünk is!! :))
D, kedves tőled hogy rám kérdeztél, kicsit el vagyok mélyülve ebben a hónapban, azt hiszem most nem rágódom annyit a baba témán, mivel ez a hónap a stimuláció hiánya miatt eleve nem kecsegtet lehetőséggel, DE szerencsére nagyon tudok örülni mindenkinek itt a csoportban, nekem nagy örömet okoz ha valakinek itt sikerült közülünk!
A, szerintem ha szeretnél kivizsgálást akkor ebben a hónapban menj el a konzira mert csak a köviben tud kérni vizsgálatot az orvos! Mármint hormonpanelt , csakhogy ne érjen csalódás ha ott is várnod kell, bár neked lehet hogy meg volt minden vizsgálat , és most feleslegesen mondom ><
Szeretném ha sikerülne nektek!! <3
Kérdező! Persze, értem én, csak még jövő héten utoljára szeretném megpróbálni, akkor lesz peteérésem és nem szeretném, hogy akkoriban kotorásszanak bennem😂Nem tudom, hogy zajlik az ilyen konzultáció, de a műtétem óta senki nem nézett be, félek, hogy nehogy kedvet kapjanak😕 Februárban lesz fél éves a műtét, akkor meg amúgy is kéne kontroll. Hormonpanelem októberi van, de nem hiszem, hogy azt elfogadják, biztos kérnek újat, ha egyáltalán szóba állnak velem. Mindegy, majd próbálok időpontot kérni januári konzultációra, aztán lesz, ami lesz.
Most nagyon aggaszt, hogy ez a hónap ilyen rossz volt, tuti, hogy valami nem stimmel, szerintem nem volt ovu. A hőm se ment le teljesen, ahogy szokott, amikor megjön. 36,6 volt a legkevesebb (aznap), és azóta is feljebb ment. (Menstruáció alatt lent szokott lenni 36,2-36,4 körül.) Illetve a min.5, de inkább 6 napos menstruációm is 3 napig tartott. Nem tudom, miért lehet ez 😥Ha valakinek van ötlete, megírná?
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!