Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Szerintem az unoka eljövetele nagyon sokat fog segíteni! Egy kisbaba mindig annyi örömöt ad ❤️❤️
Ha már itt tartunk, teljesen ráfüggtem a kisbabás videókra főleg az újszülött picikékre aaaaannnyira elolvadok tőlük , igazi mazochista vagyok xd
Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem most segít , bàr ha most is meg lesz a negatív teszt akkor azt hiszem kerülöm őket egy ideig …
Ma pl majd meghaltam a gumicukorért ez is inkább a menzeszemre jellemző de nem baj, nem bánom mert tegnap láttunk egy elhagyott cumit a párommal és mi hiszünk a jelekben úgyhogy ha nem is most lesz akkor is kitartunk 😍😍❤️
Sajnos, az unoka ezen nem segít. Tegnap megint rohamot kapott. Elvittük kórházba, mert nem jott ki a mentő. Hazakuldtek mert, amíg nincs öngyilkos hajlama addig nem tudnak neki helyet csinálni. Taps az egészségügynek. Ma reggel megint felvitte nénikém, remélem mostmár ott fogják, sajnos nem tudunk vele mit csinálni. Bármennyire szeretnék, nemtudja mi az álom mi a valóság. Most nagyon megvagyunk ijedve. Már jól volt. És most megint kakukk.
Mindenképp azt csináld ami jólesik 💗 Én is teljesen oda vagyok az ilyen videókért. 😊🤭🥰 Ki nem?
Mennyi nap van még a nemvártig?
Ha jelnek érzed, bízz is benne 🥰 Hidd el sikerülni fog. Rátok is vár egy kisangyalka valahol, aki csak idő kérdése, de befog költözni a pocakodba. Biztosan így lesz. Párom 12 évnyi próbálkozás, inszem, lombik után jött a semmiből természetes úton fogant. 2 hónapos volt, anyósom már várandós volt a sogornőmmel. Pedig hosszú évekig kínlódtak mindennel. Aztán hipp hopp jöttek egymás után a babók. 🥰
Én szorítok értetek 🥰💗 (R)
R!
Ez rettenetes, nagyon nagyon sajnálom! :(
A pszichiátrián van fekvő osztály, ott nem fogadják? Mert a sürgősségin nem fogják, de ha beutalja valaki osztályra akkor el kell látniuk!
NAgyon remélem hogy rendbe jön, annyira együttérzek, az egyik rokonom nekem is a pszichiátrián halt meg, az én esetemben nem az édesanyám ezért nem is feltételezem hogy tudom milyen most, hiszen ez egy sokkal küzdelmesebb helyzet.
Nagyon nagyon sok erőt kívánok nektek! ÉS kitartást! <3
A továbbiakban is itt leszünk neked! <3
SZ szerintem is pozitív!
Én most vagyok a 7.dpon. Nagyon nehéz nem tesztelni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!