Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 1081/4811 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező én mêg egyenlőre bírom,nem is vettem tesztet.Valami isteni sugallatra várok.Erre ma mit kapok? Gáz számlàt,ráadásul felfitezés...itt a jel,hogy ennivalót sem veszel babám,nem még tesztet 🤷

I

2023. jan. 18. 14:35
 1082/4811 anonim ***** válasza:
100%

A!...ja hogy ez igy működik?akkor kihasználom,és eszek amennyit nem szégyellek😃bár a fentebb emlitett gàzszámla utan,száraz kifli lesz Dunai vízzel.

I

2023. jan. 18. 14:36
 1083/4811 anonim ***** válasza:
100%

I! Számla az nálam is van dögivel. Annyival már fűteni lehetne😂

Amúgy én valahogy tényleg akkor fogyok, ha a szokottnál is többet zabálok. Ha keveset, akkor csak hízom🤷🏼‍♀️

Tök durva ez a "bebeszélés". Tudom, hogy nem lehetek terhes, hiszen lekéstem az ovum ugye. Erre olvastam, hogy sokaknál terhesen a 6.-8.napon 1napra leeshet a hő, de másnap visszamegy. Hát, nyilván leesett a 6.-on🤦🏽‍♀️ Sose szokott. Hogy lehet már ilyet bebeszélni?🙄Ha nem tudnám, hogy nem vagyok terhes, azt hinném, hogy terhes vagyok😂

A.

2023. jan. 18. 15:20
 1084/4811 anonim ***** válasza:
100%

A! Ezt nem tudhatod biztosra,hogy nem vagy🙏❤️

En nem mérem a hőm,de tegnap pl.egész nap vacogtam,ma meg görcsöl a hasam.De volt már ilyenem is,szóval én sem dőlök be🤷

I

2023. jan. 18. 17:23
 1085/4811 anonim ***** válasza:
100%

R! Sikerült ma a szakorvossal dülőre jutni? Remélem anyukád most jol van🙏

I

2023. jan. 18. 17:32
 1086/4811 A kérdező kommentje:

I, hát én ma vettem még 2 tesztet, ennyi volt ebben a hónapban nincs kitartásom:D

Igazából azért izgulok ennyire mert volt egy hatalmas szúró érzés a méhem körül és azóta is folyamatosan olyan furcsán fájdogál néha egy-egy percre ilyet még nem éreztem..

Teljesen be vagyok sózva.. úgyhogy én mindennap tesztelni fogok :DD

A, remélem mégis sikerült elkapnod egy peteérést!

R remélem minden rendben veletek!

Valaki most menne genetikaira ugye? R neked volt 3 sikertörténet amiből lassan kiderül hogy hányan maradtak ? :)

Valakinél emlékszem hogy volt ilyen, és annyira kíváncsi vagyok mi újság.

2023. jan. 18. 17:57
 1087/4811 anonim ***** válasza:
100%

Huuuuh nagyon lemaradtam.

R! Nagyon sajnálom, ami veletek történik, kitartást kívánok és mielőbbi jobbulást anyukádnak!

Kérdező nekem lesz holnap genetikám délután, képzeljétek, ma itthoni szívhangfigyelővel is megtaláltam a baba pulzusát🥰

Holnap drukkolok a teszthez. 🙏🏼

I, A ti akkor nem is teszteltek ebben a hónapban?

L

2023. jan. 18. 20:54
 1088/4811 anonim ***** válasza:
100%

L! Én eleve nem nagyon szoktam, max.akkor, amikor meg kéne jönnie. De mivel most számításaim szerint korábban volt ovum, hamarabb is fog megjönni, szóval nincs miért tesztelnem.

A.

2023. jan. 18. 21:06
 1089/4811 A kérdező kommentje:

L!! Jaaaj de jóó , egy élmény volt igaz? 😍😍

Majd írj holnap! 😍

2023. jan. 18. 21:15
 1090/4811 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kerdező! Te is írj mi újsag a tesztekkel? Holnap fogsz tesztelni?

Nekem sajnos negjött. Lehangolt vagyok kicsit.

Cirma

2023. jan. 18. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!