Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Kérdező én mêg egyenlőre bírom,nem is vettem tesztet.Valami isteni sugallatra várok.Erre ma mit kapok? Gáz számlàt,ráadásul felfitezés...itt a jel,hogy ennivalót sem veszel babám,nem még tesztet 🤷
I
A!...ja hogy ez igy működik?akkor kihasználom,és eszek amennyit nem szégyellek😃bár a fentebb emlitett gàzszámla utan,száraz kifli lesz Dunai vízzel.
I
I! Számla az nálam is van dögivel. Annyival már fűteni lehetne😂
Amúgy én valahogy tényleg akkor fogyok, ha a szokottnál is többet zabálok. Ha keveset, akkor csak hízom🤷🏼♀️
Tök durva ez a "bebeszélés". Tudom, hogy nem lehetek terhes, hiszen lekéstem az ovum ugye. Erre olvastam, hogy sokaknál terhesen a 6.-8.napon 1napra leeshet a hő, de másnap visszamegy. Hát, nyilván leesett a 6.-on🤦🏽♀️ Sose szokott. Hogy lehet már ilyet bebeszélni?🙄Ha nem tudnám, hogy nem vagyok terhes, azt hinném, hogy terhes vagyok😂
A.
A! Ezt nem tudhatod biztosra,hogy nem vagy🙏❤️
En nem mérem a hőm,de tegnap pl.egész nap vacogtam,ma meg görcsöl a hasam.De volt már ilyenem is,szóval én sem dőlök be🤷
I
R! Sikerült ma a szakorvossal dülőre jutni? Remélem anyukád most jol van🙏
I
I, hát én ma vettem még 2 tesztet, ennyi volt ebben a hónapban nincs kitartásom:D
Igazából azért izgulok ennyire mert volt egy hatalmas szúró érzés a méhem körül és azóta is folyamatosan olyan furcsán fájdogál néha egy-egy percre ilyet még nem éreztem..
Teljesen be vagyok sózva.. úgyhogy én mindennap tesztelni fogok :DD
A, remélem mégis sikerült elkapnod egy peteérést!
R remélem minden rendben veletek!
Valaki most menne genetikaira ugye? R neked volt 3 sikertörténet amiből lassan kiderül hogy hányan maradtak ? :)
Valakinél emlékszem hogy volt ilyen, és annyira kíváncsi vagyok mi újság.
Huuuuh nagyon lemaradtam.
R! Nagyon sajnálom, ami veletek történik, kitartást kívánok és mielőbbi jobbulást anyukádnak!
Kérdező nekem lesz holnap genetikám délután, képzeljétek, ma itthoni szívhangfigyelővel is megtaláltam a baba pulzusát🥰
Holnap drukkolok a teszthez. 🙏🏼
I, A ti akkor nem is teszteltek ebben a hónapban?
L
L! Én eleve nem nagyon szoktam, max.akkor, amikor meg kéne jönnie. De mivel most számításaim szerint korábban volt ovum, hamarabb is fog megjönni, szóval nincs miért tesztelnem.
A.
L!! Jaaaj de jóó , egy élmény volt igaz? 😍😍
Majd írj holnap! 😍
Kedves kerdező! Te is írj mi újsag a tesztekkel? Holnap fogsz tesztelni?
Nekem sajnos negjött. Lehangolt vagyok kicsit.
Cirma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!