Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
I! Nagyon sajnálom 😥 Jelenleg én is cukor problémára gyanakszom és abban reménykedem, hogy "csak" IR. Állandóan farkaséhségem van, folyton gyengének, fáradtnak érzem magam. Néha totál ájulásérzés tör rám. Sajna, ezért mondjuk meg is dolgozzam, katasztrófa, milyen egészségtelenül étkezem, hiába sportolok. Már kivárom, mit mondanak a meddőségiben. Gondolom, ott biztos néznek cukrot is egyszer. Addig megpróbálok életben maradni, bár nem sok kedvem van hozzá. Baromira összejött minden, és nem látom a végét a sok sz@rnak.
Csak annyit tudok tenni, hogy drukkolok neked, hogy minél előbb rendbejöjjön🤞 Lehet, nem kellett volna ez a closti izé, ha a peteérésed rendben volt. Én sose értettem, miért osztogatják, mint a cukorkát, ha nem is ott van gond. Ahhoz elég durva gyógyszer. De mindegy, ez már nem segít, előre nézzünk!
A.
I, szerencsére kiderült hogy mi a probléma és gyógyítható szerintem próbáld meg a jó oldalát nézni, mert vannak itt olyanok is akik éveket ölnek bele minden féle vizsgálatba eredmény nélkül, szerintem jobb tudni hogyha probléma van!
És most kiderült hogy a mi a baj, én azt hallottam egyébként hogy a diéta megkezdése után nagyon sokan gyorsan teherbeestek!
Legyen ez a szemed előtt , szorítunk neked <3
A, remélem a meddőségiben megtudtok majd mindent beszélni az orvossal és bíztató dolgokat fog mondani, lassan beérünk mi is <3
Kitartást mindkettőtöknek, érzem hogy ez egy picit nehezebb időszak most a számotokra / számunkra, de ne csüggedjetek mert ellentétben a sztereotípiával itt most az út mindegy, a végcél minden elfeledtet velünk!
I a diéta sokat fog segíteni, tudom hogy te leszel a következő kismama, A csak azért jön utánad mert még konzultál egyet egy orvossal, de ő is beér téged, én meg valahol a kettőtök között leszek :D
A!...rengeteg video van a youtubon ebben a témában...kérlek nezd meg.En azonnal magamra ismertem.Amig vársz a vizsgalatokra,igenis sokat tehetsz az IR - ellen,elindulhatsz legalabbis....Papírom errol nekem sincs meg( hivatalos),de nem is fogok varni további 3 hónapot h ezt is igazoljak....addig mar tartom a dietat.Tovabba felvettem a kapcs.egy természet gyogyasszal.Amit javasol,mehpempőt,bazi nagy adag D vit es K2( egyben hat),es myo izotol elengedhetetlen.Ezzel mar hozza is jarultunk a " kezeléshez".
S igazad lehet..talan ez a closty nem kellett volna,rontott a helyzeten.De mostmár eső után köpönyeg....a doki csak jol felhúzott ezzel a diagnozissal,mert nekem - nekunk akkoris lesz babánk.Úgyhogy Te se tökölj,és csináljuk ezt végig💪
Kérdező,igen...a diétával,teljes életmódvaltassal,már 70%siker...Szóval azt hiszem össze is kaptam magam,nincs más hátra,mint előre🥰
I
Köszönom,hogy így tàmogattok...nagyon sokat segít csajok❤️
I
I! Na, jó azért én nem vagyok olyan ügyes, mint te! Mint írtam, nagyon messziről indulok. Nekem ez a diéta akkor is k.nagy kihívás lesz, ha kötelezően előírják. Addig is a másik kismillió problémám közül próbálok legalább egy-kettőt megoldani, eddig sikertelenül. Szóval a teljes összeomlás szélén vagyok, vagy inkább benne.
A.
A!..hogy tudunk segíteni? Ha elmondanád,talan konnyebb volna.És De Igen! Te is vagy ilyen jó arc🤣mint én,s Te is igenis meg fogod csinàlni,mert mi azt mondjuk.Ezt most magadért tedd!Saját magaddal meg jó darabig egyutt fogsz élni,szóval láss neki.Kérdező,nem így van? Csatlakozz légyszi a kampámyszöveghez..
I
I! Ha vékony vagy akkor is mindkèpp kezd el a 160g CH diétát, illetve nekem a myo inozitol csak rontott a cukromon, kitartást így is jönni fog a baba. ❤️ Nekem most az IR-ből terhességi cukorbetegség lett, hiába csinálom a diétát. 😟
L
Köszi L!csinalom igen,csak picit más felosztásban,úgy mondta a dietetikus.Plussz a ch,nalam jobb ha gluténentes.
I
I! Ez az elmondanám, könnyebb volna, nem jött be. Attól egy se oldódott meg😂 A kampány szöveghez annyiban csatlakozom, hogy magammal semmi problémám nincs, másokkal van😁 Ebből következik, hogy nagyon szívesen együttélek magammal, nagyobb kérdés, hogy hol😕 Ja, és jó arc vagyok persze, ügyes nem vagyok😂
L! Tesómnak is lett terhességi diabétesz, pedig neki IR se volt előtte. Sajna, nagyon gyakori már 🙁
A.
A! Tudod mit ?en...ezennel feladom a felviditasodba fektetett energiam.Kísz víge....Nem próbálkozom többet😤😤Vidulj fel magadtól.
I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!