Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
I! Szégyellem bevallani, de dolgoztam egy kicsit😂 Most látom, milyen izgalmak vannak itt. Mostmár én is várom a reggeli teszted, gyanús, hogy lesz itt valami féle baba. De ha igen, azonnal kérem a receptet, mert eddig csak csupa rossz hírt mondtál a dokitól, az meg nekem is megy. Szóval nem fair eltitkolni a jót!😡
A.
A! Ja? Bocsánat,hogy megzavartalak benne😂
Ah,én egyêbként nem hiszem,pont úgy görcsöl a hasam,mint amikor megjön..Mi a fenének szedtem szét,okosabbak nem.lettünk🤷🤷
I
I! Dehogy! A munka zavart meg a gyakorizásban😂
Sajnos, én ebben nem vagyok otthon, de nálam terhesebbek szerint ugyanúgy azt érzik, mintha megjönne, szóval ezzel se vagy előrébb. Mostmár türelmetlenkedhetsz holnapig, magadnak csináltad a bajt🤷🏼♀️
A.
A! No igen, kellett nekem ez a plussz stressz🤷majd reggel elválik/ vagy nem😂
I
I! Én visszakerestem a clearblue tesztemet, amikor lemerült az elem, szétszedtem, én is kíváncsi voltam😂
Nekem itt már 2-3 hetet mutatott.
D! Nagyon cuki gratulálok😁
L
L!!😃😃😃Te szétszedted ??nemár😅😅...Hát ebből is látszik,hogy kétesélyes nálam...inkább kémiaira tippelek,de várjuk ki a végét...
Rem.jól vagytok😘
I
Már arra is gondoltam,hogy kisérletezek.Egyet belemartok vizbe,egyet pisibe😃😃de aztán rájöttem ez nem az a " level" annyi pênzem nincs ezekre a tesztekre😂
I
I 😂
Na mostmár nagyon izgulok reggel írj nekünk!! 😍
Irok persze,de szerintem ne számítsunk semmi " pozira".
Jó éjt csajok,köszi hogy itt voltatok velem ma😘❤️
I
Huuuuu micsoda fejlemények 🤗 Énis szétszedtem a digitalis tesztet, de sajnos nem emlékszem milyen volt 😒 Nagyon szurkolok énis ❤️😍
(R)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!