Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
I! Igen, én is attól tartok. De sehol nem találtam erre vonatkozó infót.😕
A.
Én csak abból gondolom,hogy ugye a bacikat hivatott kiiktatni,mint a szajon at szedhető ATB - k.S azok is kárt tesznek a bélflórán,azert is kell probiotikum mellé.Gondolom ott sem más a helyzet🤷
I
Kérdező..igazán nem akarlak rábeszélni semmire,de esetleg nem.gondolkodtál a méhpempön...van " páros" csomag is...Mivel írod,hogy nincs péd,csak segítséggel ...🤗
I
I, hát az a helyzet hogy minden hónapban annyira sokba kerülnek a gyógyszerek.. eddig a konzultáció vitt el minimum 50e ftot, plusz a gyógyszerek még 15 körül, most meg a vitaminok visznek legalább 20e ftot havonta, és még kell emlő UH, rákszűrés, ezek is 25-30e ft ..
Így nem merem bevállalni mert ígysem örül a párom hogy mindig neki kell kiegészítenie a fizetésem:D
Azt nem is meséltem hogy a doktornő felírt egy csomó vitamint meg folsavat meg az isten tudja mit.. :D
4 féle izét kell szednem , de kezdem elveszíteni a fonalat és egyszerre fogom bevenni az összeset :DD
Mi a zenit hotelba megyünk , szerencsére lapot a párom szép kártyát és arra pénzt és ebből foglaltuk az utat, már nagyon várjuk megyünk szauna felöntésre. (Nem tudom ti voltatok-e már, de én imádom :D Van zene, olajok, meg mindig egy adott téma, és legyezgetnek a szaunában :D)
I nem is mondtad hogy itt voltál :DD
Uuu a Tátra, oda én is elmennék, csak öltözzetek fel alaposan :D Ott van valamilyen wellness szálloda ahova mentek?
A, ma szembe jött velem egy cikk a gynevacról és annyira te jutottál eszembe, ilyenkor annyira sajnálom ezt a sok EU-s baromságot, mert az a vakcina lehet hogy segített volna ezeken a fertőzéseken. Legalábbis az azt beadó doktornő elmondása szerint nagy sikereket ért el vele.
Ezzel senki nem tudott mit kezdeni eddig?
Én is éveken keresztül szenvedtem tőle de nekem a canesflor kúra helyreállította
I! Ott majdnem én is voltam. Barátnőm szokott koncerten dolgozni és akart rá szerezni jegyet, engem meg magával rángatni. De nekem nem volt annyira kedvem, meg aztán nem is szerzett 🤷🏼♀️ Azért, ha már ott voltál, igazán megkérdezhetted volna, hogy a fr@ncba hozott össze rögtön hármat, amikor másnak meg egy se sikerül? 😂
Kérdező! Az mi? Olyan ismerős a neve. Szerintem lehet, hogy nincs is gyakrabban fertőzésem, mint másoknak, csak a dokimnak ez a hobbija. Biztos kap valami jutalékot. Kb.500x elmondja minden egyes alkalommal, hogy hol kell kiváltanom a csodaszerét. Nem azt mondom, valami biztos van, de nem annyira durva a helyzet, mivel általában nulla tünetem van. Jó, én is elősegítem olyanokkal, hogy pl.tampon használat. Igen, az nem tesz jót, hiába cserélném nagyon gyakran. Azt el tudom képzelni, hogy olyankor kicsit elszaporodik, de a hüvely van annyira öntisztító, hogy simán lehet, hogy magától is helyreállna. Múltkor is így jártam az első icipici kis gyanús jelre (kb.2x beleszúrt kicsit alul)vettem önellenőrző tesztet. Semmi nem volt. Ha hozzá mentem volna, tuti talál valamit.🤷🏼♀️
A.
Engem az érdekelne mit eszik egész nap hogy így néz ki, mert én kimérem a kaját és diétás de ígyis van rajtam olusz kiló 😂
De szerintem genetika.. látom hogy az a nő is akit nézek youtubeon , olyanokat eszik mindennap egésznap amiket én maximum hétvégén és délben engedek meg magamnak xd És mégis olyan lapos hasa van hogy elájulok 😂
Visszatérve; a szauna felöntés az, amikor csoportosan bevonulunk a szaunába és a szauna mester olajokkal kevert vizet önt a forró kövekre ; mindig nagyon kellemes illat van, és a keletkezett forró levegőt ránk legyezi, majd az aktuális stádiumnak megfelelően : sót (általában van benne valami plusz gyógynövény), mézet ( ebbe is mindig raknak pluszt pl kakaóvajat vagy kávét) és jeget hoz be amivel bedörzsöljük magunkat 😊 Ezeket nem egyszerre hanem felöntésenként
Közben szól a zene és relax 🥰
Nagyon jó ajánlom mindenkinek ❤️
Visszatérve az antibiotikumra szerintem közvetlen hatással nincs rá, az egyik kolléganő pl azért esett teherbe mert az antibiotikum csökkentette a fogamzásgátló hatását 🙄
De a termékenységre szerintem nincs hatással de nem végeztem orvosit xd Úgyhogy én is csak tippelek xd
Jó reggelt...
A! Hat ne is mond..Magdi ugy nezett ki mintha nem is szult volna 🤷Szemelyesen azert nem beszeltem vele,de ha lehetosegem lesz rá megkérdezem okvetlenül😂😂
Hát nem tudom mennyire jó,ha mindig valamit kiir neked a doki...próbald meg amit a Kérdező ír..nekem egyszer volt ilyen,azt tusfurdővel " okoztam" ..legyengítette ott a természetes flórám,aztan csak ugy vonzottam a nyavalyákat.Nekem végul az segitett,hogy felhelyeztem egy natur joghurtba martott tampont..tudom furan hangzik,de bnőm nővérke a nőgyógyászaton ,ő ajánlotta.De bevált🤷
Kérdező,mêg soha semmilyen wellnesen nem voltam,ezert kivancsi vagyok milyen...szaunat sem probaltam még,de nem nagyon bírom a hőt,forróságot szóval azt talàn kihagyom..de párom imádja😅
Milyen vitaminokat adott a doki?
I
Nálam.egyébkênt még mindig semmi....futkosom a mosdóba,hogy na most tuti...de mégsem.
Kivàrom a hétvégét,aztán ha addig nem,hétfőn elbattyogok a dokihoz.
I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!