Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
Kérdező! Ez az, hogy csak elvileg. Nem biztos, hogy minden ciklusra igaz. Simán lehet valamikor. Szóval csak gyakoroljatok, sokaknak úgy jön össze, amikor már nem is számítanak rá. Mondjuk a nyaraláson 😉
Tényleg, nem is mondtam. A meddőségiben ahhoz a dokihoz kerültem, akihez legjobb barátnőm. Akinek a vizsgálatok kijárása közben spontán összejött. Remélem, ez jó ómen😁
A.
A!😂😂😂hàt kisértelek álmodtam is??dejoo😃😃😃ez amugy totál reális is lehetne.marmimt az,hogy en nyugatatlak a " hisztid" közepette😃😃
En ugy erzem,hogy nincs messze....elindultam egy uton...gyógyterapia,talpmazzsazs..sok vitamin...ebben hiszek,pedig nem vagyok a hokuszpokusz hive.De amit az orvosoknal tapasztaltam lehúzott és végig azt ereztem nincs ez igy jól,nem a megfelelő helyen vagyok...olyan volt mindig mintha menekülnöm kellene onnan.S most az van,hogy Tudom,hogy jol leszek.Gyógyszerem nincs.Amiket szedek: myo inozitol 600 mg ketszer ebben van meg valami plussz ami nemmjut eszembe
D vitamint magas dozisban+ K vit.Méhpempő kapszula. Ovus tornát csinálok naponta fel ora,szuperül àtmelegít ott😊🤪,aztan talpmasszazs ugye,amit otthon is végzek magamnak.Az étrend: elhagytam a szenhidratot,igy konnyebb nekem mint csokkenteni,s a cukrot.Hat ennyi,dióhéjban.
Kérdező, A val egyet kell értenem!!ilyen kiszamithatatlan peteérésnel barmikor lehet...szoval tessenek szivesek próbálkozni❤️
I
I! Na, végre egyszer valamiben egyet értesz! Ezt is megéltem 😁 Ideje lenne már terhesnek lennünk, mert így is eleg fárasztóak az éjszakáim, nem kell hogy még ezzel gyötörjem magam, meg veled vitázzak.
Nem tudjátok, hogy antibiotikumos kúp rontja-e a fogamzás esélyét?
A.
I szerintem nem véletlenül érzed így ❤️
Örülök hogy jobban érzed magad ❤️😍
Hát őszintén szólva nincs az az isten hogy arra figyeljek mikor van ovu, van-e stb.. nem tudom nekem ez így most jó 😂
Olyan rossz volt az a sok stressz, abban meg nem hiszek hogy csak úgy elengedjük a dolgokat és jön a baba, ahhoz van probléma mindkettőnknél 🫣Meg nem is akarok ezen agyalni nyaralás közben 🫣
De tudom hogy jót akartatok és összefoghatnátok többször is 😂❤️❤️
Kérdező! Jó, jó, nem kell próbálkozni. Nekem elég, ha szexeltek, a többit a sorsra bízhatjuk😁
A.
A! A szexfelügyelő😂😂😂😂
Ezt muszaj volt bocsi
I
Igen Kérdező,jobban vagyok...s azt figyeltem meg,hogy a bogyóktol jobb a közérzetem,nem agyalok annyit,ergo nem hullàmzik annyira a hangulatom a vêgletekbe,s ez jó❤️a cickoimat is kezdem érezni,tuti életre keltek,szóval a hormonjaim is jönnek szép lassan helyre.....
I
I! Pontosan😊 Én úgyse szexelek, ráérek felügyelni🤷🏼♀️
A.
A! Hát szerintem a kis fickóknak nem épp előnyös a közeg amit a kúp ott teremt...de ezt csak ugy magamtól gondolom....
I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!