Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 1581/4808 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Ez az, hogy csak elvileg. Nem biztos, hogy minden ciklusra igaz. Simán lehet valamikor. Szóval csak gyakoroljatok, sokaknak úgy jön össze, amikor már nem is számítanak rá. Mondjuk a nyaraláson 😉

Tényleg, nem is mondtam. A meddőségiben ahhoz a dokihoz kerültem, akihez legjobb barátnőm. Akinek a vizsgálatok kijárása közben spontán összejött. Remélem, ez jó ómen😁

A.

2023. márc. 1. 13:32
 1582/4808 anonim ***** válasza:
100%

A!😂😂😂hàt kisértelek álmodtam is??dejoo😃😃😃ez amugy totál reális is lehetne.marmimt az,hogy en nyugatatlak a " hisztid" közepette😃😃

En ugy erzem,hogy nincs messze....elindultam egy uton...gyógyterapia,talpmazzsazs..sok vitamin...ebben hiszek,pedig nem vagyok a hokuszpokusz hive.De amit az orvosoknal tapasztaltam lehúzott és végig azt ereztem nincs ez igy jól,nem a megfelelő helyen vagyok...olyan volt mindig mintha menekülnöm kellene onnan.S most az van,hogy Tudom,hogy jol leszek.Gyógyszerem nincs.Amiket szedek: myo inozitol 600 mg ketszer ebben van meg valami plussz ami nemmjut eszembe

D vitamint magas dozisban+ K vit.Méhpempő kapszula. Ovus tornát csinálok naponta fel ora,szuperül àtmelegít ott😊🤪,aztan talpmasszazs ugye,amit otthon is végzek magamnak.Az étrend: elhagytam a szenhidratot,igy konnyebb nekem mint csokkenteni,s a cukrot.Hat ennyi,dióhéjban.

Kérdező, A val egyet kell értenem!!ilyen kiszamithatatlan peteérésnel barmikor lehet...szoval tessenek szivesek próbálkozni❤️

I

2023. márc. 1. 14:02
 1583/4808 anonim ***** válasza:
100%

I! Na, végre egyszer valamiben egyet értesz! Ezt is megéltem 😁 Ideje lenne már terhesnek lennünk, mert így is eleg fárasztóak az éjszakáim, nem kell hogy még ezzel gyötörjem magam, meg veled vitázzak.

Nem tudjátok, hogy antibiotikumos kúp rontja-e a fogamzás esélyét?

A.

2023. márc. 1. 14:11
 1584/4808 A kérdező kommentje:

I szerintem nem véletlenül érzed így ❤️

Örülök hogy jobban érzed magad ❤️😍

Hát őszintén szólva nincs az az isten hogy arra figyeljek mikor van ovu, van-e stb.. nem tudom nekem ez így most jó 😂

Olyan rossz volt az a sok stressz, abban meg nem hiszek hogy csak úgy elengedjük a dolgokat és jön a baba, ahhoz van probléma mindkettőnknél 🫣Meg nem is akarok ezen agyalni nyaralás közben 🫣

De tudom hogy jót akartatok és összefoghatnátok többször is 😂❤️❤️

2023. márc. 1. 14:57
 1585/4808 anonim ***** válasza:

Kérdező! Jó, jó, nem kell próbálkozni. Nekem elég, ha szexeltek, a többit a sorsra bízhatjuk😁

A.

2023. márc. 1. 15:03
 1586/4808 A kérdező kommentje:
😂😂😂
2023. márc. 1. 15:07
 1587/4808 anonim ***** válasza:

A! A szexfelügyelő😂😂😂😂

Ezt muszaj volt bocsi

I

2023. márc. 1. 15:07
 1588/4808 anonim ***** válasza:
100%

Igen Kérdező,jobban vagyok...s azt figyeltem meg,hogy a bogyóktol jobb a közérzetem,nem agyalok annyit,ergo nem hullàmzik annyira a hangulatom a vêgletekbe,s ez jó❤️a cickoimat is kezdem érezni,tuti életre keltek,szóval a hormonjaim is jönnek szép lassan helyre.....

I

2023. márc. 1. 15:10
 1589/4808 anonim ***** válasza:
100%

I! Pontosan😊 Én úgyse szexelek, ráérek felügyelni🤷🏼‍♀️

A.

2023. márc. 1. 15:10
 1590/4808 anonim ***** válasza:

A! Hát szerintem a kis fickóknak nem épp előnyös a közeg amit a kúp ott teremt...de ezt csak ugy magamtól gondolom....

I

2023. márc. 1. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!