Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
I a clearblue 25-ös volt? Mert akkor simán lehet hogy egy 10-es kikutatja szerintem reggel csinálj egyet!
Juj nagyon szorítok 🙏🏻🤞🏻🤞🏻❤️
Ja? Hat azt nem is neztem..megyek kikukázom.😂😂nekem elvette az eszem a sok bogyó.
I
I! Hú, én teljesen elvesztettem a fonalat, már, amikor olvastalak. Gondoltam, ha megnézem a képet, okosabb leszek, de a helyzet csak rosszabb lett😂 Eleve miért van benne 2 tesztcsík? És a másodikról hova tűnt a kontroll? Hát, a halvány mindkettőn ott van, de az erős hiányzik 🤔 Mióta késik?
A.
Ez 25 os...hülye vagyok...rohanok masikert😂😂🤦🤦
5 napja kesik..de ebben a honapban volt mar monden..felig erett petem is a 16 napon...lehet ő a ludas😂
I
Egy ilyet sikerült találnom. Hátha ebből látunk valamit. Vagy tényleg csinálj holnap reggel egy másikat. :D
Meli
Igen az enyem.olyan mint a 10 dpos csak picit erosebb?...Ti látjátok nem birom eldönteni.Viszont a videóban szét van szedve a ténylegesen negativ..azon semmilyen vonal nincs,csak a kontrol.Várnom kell..ez van.Köszönöm Nektek ,hogy idegyűltetek nekem segíteni❤️❤️
Meli,köszi a képet🤗
I
A!en ugy ertelmezem,hogy amelyiken két vonal van az ugy működik mint a sima teszt- kontrol és hcg vonal .A masik tesztcsik meg csak a hcg lehet ,hogy " jelen"van e?
Ez csak így paraszt ésszel próbálom kisilabizálni.Viszint bizonyos szint után irja ki hogy pozi..a ez nem az a szint🙁Nehogy már egyszerűbb legyen....🤦
I
Sziasztok.
l ez a teszt ilyen ha szét szeded. Nővèrem is "elvetemült" és szét szedte ,pont olyan mint neked, vagy nekem volt.( Mert aztán kert engem ,hogy szedjem szét ,nekem milyen.) Nem mérvadó. Ő nem terhes ,én igen. Szóval,tényleg nem lehet erre alapozni.
L nagyon szép a kisbaba.Nagyon édes.☺️💙
R ugye te írtad ,hogy rosszul vagy ? Kitartást kívánok. Kislányomnál én is "sokáig" rosszul voltam. Elmúlik,jobb lesz☺️ csak mèg kicsi türelem kell hozzá.
Mi ma megjártuk a 12.heti genetikai uh-ot. Mindent rendben találtak☺️ baba méreti alapján 12+4hetes, így módosult a kiírt dátum Szeptember 8.ára.
Nagyon jól érzem magam. Sajnos jókat is eszek😀 rosszullét engem szinte teljesen elkerült. Jó ,volt kb 2 hét ami ,de az sem volt elviselhetetlen. És persze kajával jobban is lettem 😂
Ô a legkisebb manókánk.☺️ ( Nem tudjuk ,hogy kisfiú ,vagy kislány.) Majd a prena teszt eredménye kb 1 hét múlva megmondja. Mi kislányt érzünk 🤗
Mindenkinek szép napot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!