Ki mikorra nem várja ? (2022 )
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)
Én 22.-ére nem várom!
Ti már éreztek valamit?
#Cirma! Hát, ez az. Olyan tágak a határok. Pl.csak a 0 perces inzulin van, ahol csak 5-ig jó, máshol meg 23-ig. A legtöbb helyen 10 alatt elfogadott, így én azt veszem alapul. De, kerülhetnék olyan dokihoz is, aki szerint az enyém tök jó, hisz 23 a határ, meg olyanhoz is, aki szerint 5 és azonnal gyógyszert adna🤷🏼♀️ Vagy mondjuk a 60.perces. Az enyém meg a tiéd majdnem egyforma, na de a tied magasabbról indul, és olyan szabály is van, hogy a 0 percesnek max.ötszöröse lehet, így te még beleesel, én meg nagyon nem, hiába hasonló.
Azon a klinikán is, ahol az "orvos válaszol" (csak nekem nem😂), tök ugyanolyan értékekre (ott az arányok is egyformák voltak), az egyik azt írta, nem IR, semmi teendő, a másik meg erősen IR, gyógyszer is kell🤷🏼♀️
A.
Megérkezett az én eredményem is de semmit nem értek, L meglesed?
Glükóz:4,1
Glükóz: 60 perc: 4,3
Glükóz: 120 perc: 5,8
Inzulin : 13,1
Inzulin: 60: 43,4
Inzulin:120: 59,1
HOMA-IR: 2,40
A progeszteronom is 1,82 de azt tudtam hogy nem a megfelelő :)
Mostmár nagyon izgulok valaki írjon valamit aki már látott ilyet 🥲🥲
Ez IR nem?
A 2,40 és a 13,1x2,5 is túl magas meg a 120 perces inzulin
Szia Kérdező!
Sajna, szerintem is IR, de ugyanúgy, mint az enyémnél, nem látom, hogy mennyire durva. A 120perces glükóz, meg az inzulinod se ment a 60perces alá ☹️
Nekem holnap lett volna a nem várt, de leesett a hőm, úgyhogy megnyugtatásomra teszteltem egy negatívat. Mondjuk nem nyugodtam meg, csak még idegesebb lettem. Azért szoktam, hogy lássam, ha volt kémiaim, de nem. Egy nyüves kémiait se tudok összehozni. Ettől csak még mélyebbre süllyedtem a depimbe.Ott tartok, hogy feladom az egészet.
A.
A.
Kérdező! Sajna igen, ez IR, a kezdő és a 120 perces inzulinod is magasabb a kelleténél és a cukrodat se viszi lentebb a kezdő értékre. Erre már mindenképpen fogsz kapni gyógyszert is.
L
Miiiii omfg
Tudtam… na csajok ez az 😂😂
Mennyi esélye volt hogy mindenkinek ez a baja 😂
Na jól bevásárolok jöbetnek a tippek 😂
Kérdező! Olyan cuki vagy, hogy így tudsz lelkesedni mindig. Adj már egy kicsit az optimizmusodból!😂
Én most ott tartok, hogy aki egy nyamvadt kémiait se tud összehozni, annak fölösleges a diéta. Tuti, elzaródásom van. Mi más magyarázná a rendszeres NAGY SEMMIT?😭
A.
Hát igen én nagyon örülök neki :D
Én is pont ezen gondolkodtam, hogy oké.. azt hiszem voltam egyszer kémiai terhes de nem volt soha pozitív a tesztem, csak azért gondoltam hogy az vagyok mert iszonyatosan szédültem és rosszul voltam de így akkor valszeg az IR volt mert sokszor szédülök..
Szóval összeségében én sem láttam soha még kétes tesztet sem, egyszer volt az a nem jó minőségű ami kb mindenkinek ugyan azt mutatta.
Szóval engem is foglalkoztatott hogy mi van velem hogy még egy halvány pozitív eredményt sem tudok összehozni :D ÉS meg van!
De most elkaptam.. most aztán ennyit a csokiról és a cukorról, most "elkaptam" magam :DD
Kérdező! Nekem 2 volt, de a 2.is már több, mint 8 évvel ezelőtt. Szerintem nálam inkább elzáródás lehet a baj. Arra látok a legnagyobb esélyt. Enyhe IR-rel(mondjuk még nem tudom, hogy enyhe-e, csak szerintem), csomóan teherbe esnek, legfeljebb nem marad meg, de nekem annyi sincs. Ha ez lenne az oka, akkor más hormon is mutatna valamit, de nekem nem mutat. Jó, a tesztoszteronom az új referencia szerint picit magasabb. Ez mondjuk összefügg, de na. Kizárt, hogy ennyi okozza a SEMMIT. Úgy emlékszem, neked a párodnál is van gond, de én arra se foghatom. Akkora selejtnek érzem magam 😭
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!