Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Ki mikorra nem várja ? (2022 )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik? :)

Én 22.-ére nem várom!

Ti már éreztek valamit?

2022. nov. 16. 17:39
 1741/4811 A kérdező kommentje:

Amikor elkezdtem diétázni akkor 12 óráztam egy kórházban ahol esélytelen volt a rendszeres étkezés. De akkor arra készültem fel és ahhoz igazítottam az ételeket amiket vittem. Pl készítettem zabos süteményt ami igazából egyáltalán nem volt sütemény vagy finom de egészséges volt , nem volt benne cukor csak édesítőszer meg dió, fahéj és zabliszt (emlékeim szerint de már nem tudom pontosan) és ezt vágtam fel apró darabokra hogy napközben tudjak mit gyorsan bekapni. Amúgy készültem salátával meg csirkemellel. Na azt mondjuk nem mérem ( a salit).

Amit most használok segítségképpen az a rizspapírba csomagolt zöldségek csirkemellel ( de én még nem voltam orvosnál , még nem diagnosztizálták az ir-t, szóval ez csak egy random tipp , nem tudom beleilleszthető-e a diétádba) mert azt magammal tudom vinni, kicsi, gyorsan megtudom enni és mégis tele van zöldséggel. Itt a rizspapír kérdéses mert abban sok a ch de viszonyt nagyon nincs súlya ( ezt nem tudom megállapítani mennyire beleilleszthető egy IR diétába)

2023. márc. 20. 08:11
 1742/4811 anonim ***** válasza:
100%

A! Valóban..ne gyárts kifogást..nem tudom hol keresed a kajákat,recepteket,de istenemre mondom rengetek finomsag van,ez nem a koplalásról szól,sőt! Ha koplalsz,a szervezeted elkezd plusszba raktarozni" hogy legyen későbbre",mert nem.jut elég tápanyaghoz.Pár oldallal ezelőtt leirtam miket cseréltem le.Arilag kb.20 eu val volt több,mint az eddigi alap êlelmiszer..de cserebe sokáig kitart.Át kellett állitanom az agyam,hogy mire van szükség s mi a szemét a szervezetnek..akkor is ha Ir es vagy ,akkoris ha nem.

5 szor eszem,változatosan..előre kell nekem is dobozolnom,mert ha nem tenném,akkor ugyanott vagyok ..rendelhetnék pizzát melóba,mert az nem macera.Sokkal jobban érzem magam a bőrömben azóta ..Apropó bőr...leszáradt az összes " ragyám"...sosem lesz baba bőröm,dr most ott tartok,hogy alapozo sem kell olyan szép lett....Csak àllj bele ebbe az egészbe..Mindannyian küzdünk vele,dehát tudod...szerencsére vagyunk itt egymásnak❤️

I

2023. márc. 20. 08:54
 1743/4811 anonim ***** válasza:

Dodo! Biztosan irtad,csak àtsiklottam felette...Ti mióta próbálkoztatok?S milyen adagban szedted a Fertile- t?Kapcsolatba léptem a forgalmazóval,vagyis inkàbb a fejlesztővel..nagyon aranyos,leirtam a problemam,ellátott rengeteg jó tanáccsal

I

2023. márc. 20. 09:01
 1744/4811 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem akarom! Félre értitek, nem kifogást keresek, tudom, hogy én vagyok a hibás, miattam "nincs esélyem" betartani. Gyűlölöm a korlátokat! Van egy nyomorúságos életem, amiben semmi öröm és akkor már annyi sincs, hogy azt eszem, amit akarok, akkor, amikor akarok. (Ez mindig így volt, sose "fogyóztam", nem voltam kövér típus.) Azért csinálom "fokozatosan", mert azt olvastam, hogy nem jó a drasztikus változás, ha eddig nagyon máshogy étkeztél. És persze, ha "jót" olvasok, arra hallgatok😂 Cserébe nem csodát várok, csak ha félig változtattam számomra negatívra, akkor csak kis pozitív változás legyen, vagy azzal is kiegyezek, ha semmi, de nem legyen már rosszabb! Ehhez képest a szenvedés mellett 3 újabb probléma merült fel:

1. Gyakrabban vagyok rosszul.

2. Többet költök.

3. Hízom.

A pozitív változás pedig nulla. Szerintem nem csoda, hogy nincs kedvem hozzá. Kinek lenne? Szerintem bolond az, akit motivál, és örömmel üdvözli a negatív változásokat.

A.

2023. márc. 20. 10:23
 1745/4811 anonim ***** válasza:

A! Egy éve ilyenkor, sírtam napokat, hogy ez nekem nem fog menni, de első naptól fogva hogy megláttam a laborom 100%osan diétáztam, nem kerestem kifogást, igen is drasztikusan belekezdtem, számoltam, mindent lecseréltem 3 óránként ettem, lehet hogy ez így meredek, de van igenis olyan csoki amibe nincs hozzáadott cukor, van gumicukor is, chipset sima sósat ehetsz nyugodtan, lassú ch-val számold, ennyi.

Tényleg úgy érzem én is, hogy ezek csak kifogások számodra sajnálom, tudom milyen, de hidd el a diéta mellé a mozgás is kell, illetve igenis 8ig legkésőbb kell reggelizned, a tejet pedig reggel tilos!

Tudom, most nagyon keménynek tűnök, de csak a segítő szándék vezérel. Hozzáteszem 26kg-t fogytam a baba előtt…

L

2023. márc. 20. 10:30
 1746/4811 anonim ***** válasza:

Kérdező! Sajnos, ezzel nem áltathatom magam, a mérlegem mindent mér, a zsírom nő.😕 Minden héten mérek ugyanabban az időben. Edzésen ugyanúgy voltam, abban nincs különbség.

" Én hiába ettem napközben egészségesen ha vacsorára szénhidrátot eszek akkor hízom, és az adagokat is kimérem mert ha nem teszem túl sokat eszem." Hát, ez az, én ezt csináltam, de mindig. Du.1körül ettem először és onnan folyamatosan, este a legtöbbet. Mivel későn fekszem, még éjfélkor is ettem mindent. Ez jó? Dehogy! Katasztrófa! Na, de pont ebből tudtam nagyon erősen visszavenni és mégis most híztam.🤷🏼‍♀️

Egy diétát ismerek, ami 5 napos, kalória csökkentett. Szerintem hasonlít ehhez, szénhidrátban is alacsony. Azt csináltam párszor. Persze, azt se tartottam be teljesen. Amit nagyon nem szeretek kicseréltem valami (kalóriában) hasonlóra. Abban csak 3 étkezés volt, nyilván picit bűnöztem mellette(tényleg csak picit), de akkor is éhes voltam. Azt például nem tudtam elképzelni, hogy edzés napon tartani tudnám, anélkül, hogy elájulnék. Viszont így is mindig fogytam tőle másfél kilót 5 nap alatt.

Orvossal én se beszéltem még, nem tudom, mennyire vagyok IR-es.

Köszi a tippeket! Igen, nekem is mérni kéne, de ott még nem tartok. Mérlegem sincs😂

Reggeli(inkább tízórai, mert első a kávé ugye), az nálam semmi, vagy zabkása, csak vízzel. "egy kanál görögjoghurt cihával". Ez a másik problémám ezekkel a diétákkal. Mindenből egy falat. Mit csináljak a többivel? Most dobjak ki 1 pohár joghurtot, mert ettem belőle 1 kanállal?🤔 Ahhoz nem lenne szívem.

Ebédnél még folyamatban a változás. Eddig ugye 2 napra főztem nagy adagot. Nem megy még ez a minden nap pöcs.lök egy fél tányérért. Ma pl.tésztát főznék, annyi a változás, hogy teljes kiőrlésű lesz. Ez a csirke+saláta nekem olyan, hogy jó ebéd előtt, vagy után, de nem helyett😂 Rengetegszer próbáltam és mindig azt éreztem, hogy nem ettem semmit. Ugyanolyan éhes voltam utána, mint előtte. Uzsira a péksütit lecseréltem korpás kekszre/gyümölcsre/gyümölcspürére, vagy ilyesmi, amit gyorsan be tudok kapni út közben. Ez pipa, mondjuk továbbra is rosszul vagyok az éhségtől vacsiig. Vacsi az ebéd maradék, vagy valami más. Ez még fejlesztésre szorul. De itt van pl.ma. Edzésről 11körül érek haza rohadt éhesen. Nyilván bezabálok🙄 Hát, hogy tudnék úgy aludni, hogy korog a gyomrom?

A.

2023. márc. 20. 11:02
 1747/4811 anonim ***** válasza:
100%

I, mi úgy 5-6 hónapja próbálkoztunk, de igazán full gàzban csak 3 hónapot, az utolsó 3 hónapban Lh teszteltem meg figyelgettem az ovumat. Femibion 0-át màr szedtem október óta. Most váltottam Femibion 1-re.

Én napi 2 db-ot szedtem a Novafamból mindig főétkezés után. Én éhgyomorra nem tudom megenni a vitaminokat, utána mindig erős hányingerem lesz, de ha van egy kis étel a gyomromban akkor semmi probléma.

A Novafamot szedni is fogom továbbra is, azt írja hogy a terhesség első 3 hónapjában is ajánlott, akár a vetéléseket is megakadályozza. (Nekem meg pont tavaly februárban ilyenkor volt 1, az volt az első terhességem, de akkor nem szedtem semmit, mert nem is tervezünk babát, csak jött 🫣)

Amúgy nekem a párom is szedte, nem tudom neked a párod szedi-e, lehet neki se ártana? :)

Örülök hogy kedves a forgalmazó, és remélem nagyon, hogy bejönnek a tanácsai 🙏

Dodo

2023. márc. 20. 11:09
 1748/4811 anonim ***** válasza:
64%

L! Köszi a biztatást.😊 Persze, hogy kifogás, ezt egy percig se tagadtam! Eleget szenvedtet az élet, én mar nem szoktam pluszban magamat. Talán, ha tény lenne, hogy az IR az oka a sikertelenségnek és, ha betartom, akkor jön a baba. De nem hiszek ebben. Sehogy nem jön. Szerintem elzáródás az oka. Na, ebbe se menjünk bele, erre is van kifogásom. Pár napja elolvastam, hogy zajlik a vizsgálat és kapásból el is ájultam😂 Szóval folyton az van a fejemben, hogy csak fölöslegesen szenvedtetem magam, gyerekem úgyse lesz. Akkor meg minek? Ha biztosan tudnám, hogy ez a baj, akkor sincs túl sok esélyem. Mindenhol azt olvastam, akinek IR miatt nem jött, fél-1 év múlva lett változás. Hát köszi, de nekem annyi időm már biztosan nincs.

Én 26kilót biztos nem fogok fogyni, nincs miből. 30 éves koromig nagyon vékony voltam. Rengeteget mozogtam, de zabáltam. Azóta a mozgás csökkent, de azt még mindig imádok, viszont enni is😕 Mindig úgy voltam vele, hogy inkább mozgok százszor annyit, csak ehessek, amit akarok. Persze tudom, hogy nem kiváltható. Már nem vagyok vékony, igaz kövér se, de hasi zsír, az van. Minden hízás oda jött, tudom, hogy a durván egészségtelen életmód miatt. A BMI még mindig normál, de az nem jelent semmit, mert a hasi zsír nincs rendben, és a koleszterinem is magas már. Szóval a változtatás IR és babától függetlenül is szükségszerű, csak ne lenne ennyire drasztikus!

"igenis 8ig legkésőbb kell reggelizned, a tejet pedig reggel tilos!" Igen, tudom. Ezért lesz belőle máris kifogás, mert ezt a részt tuti, hogy nem tartom be és akkor jön is, hogy így a többinek sincs értelme 🤷🏼‍♀️

A.

2023. márc. 20. 11:44
 1749/4811 anonim ***** válasza:

A! ...ha ennyire azt erzed,hogy az elzarodas az ok,menj...csinaltasd meg.En sem védem ki,van mar időpontom is.Ez van.Kibírjuk ahogy a Kérdező is.De szedd már össze magad...magadtól is tudod mit kell(ene) tenned.

I

2023. márc. 20. 12:08
 1750/4811 anonim ***** válasza:

Dodo! Parom nem szedi még,mert nala elvileg minden ok.

I

2023. márc. 20. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!